קצת על צרופי מקרים (wicca_sphere

mga-abir

New member
קצת על צרופי מקרים (wicca_sphere

אנו נתקלים ב``דברים`` כבדרך מקרה. כך היא לפחות התיחסות הרוב.למרות שהרוב אומר אין מקריות.כלומר משתמשים בתאוריה אך לא מישמים (במידת נכונותה) ובכן אני אומר שקימת שפת אלוהים או שפת הטבע,קראו לכך ככל שתרצו.הסימנים (רמזים) נמצאים בכל פינה. עלינו להבחין ולפענח.הרי טוענים שאין מקריות. ומכוח האחדות של הכל אנו יכולים לעשות היקשים ולמצוא תשובות.עד כאן זה לא כל כך מובן אך התמונה תתבהר אט אט.ניתן לקרוא על כך בספר ..תמרורים/היקום לוחש לך.(סטימצקי) זו לא תובנה חדשה ככל התובנות. ישמתי זאת לפני עשרות שנים.מחשבה הצצה לה בפתאומיות ניתן לקשרה בו זמנית אל הסביבה הפיזית או אל פעולה הנעשית (אם נעשית בו זמנית)יש לחבר בין המחשבה שהיא הרוח לבין החומר הנמצא סביבנו. מאחר והחומר ניגלה והמחשבה ניסתרת ניתן למצוא את התשובה למחשבה בחומר,הכיצד???????????????????? להלן דוגמא:יש לי מבחן חשוב לעשות או ראיון לעבודה או עיסקה.לרגע אני נזכר במחשבתי בענין זה,ובאותו זמן אני מנסה לרכוס כפתור בחולצה.הכפתור ניתלש לפתע,ואז אני מחבר ויודע שדבר הענין שעלה במחשבתי לא יסתדר (כמו הכפתור)זה למעשה היקש.או באותו רגע התנעתי את המכונית והיא לא מתניע. או הנחתי משהו,והוא נפל.ישנם סימנים מורכבים ומסובכים יותר.אני אישית ``ניזון`` מצבעים הם ``מדברים`` אלי וניבטים מכל עבר גם מאותיות ומספרים.לדוגמא התבוננתי באדם שהוציא בקבוק שתיה בצבע צהוב.הבקבוק נשמט מידו ואז אמרתי לו שהפגישה בשעה שתיים עם אשה תהיה מוצלחת.וזאת ללא שום הכרה וידיעה.כאן היה היקש שונה.לכן יש להתחיל לשים לב כל אחד בדרכו.כאשר הינך נכנס לחנות והרגשתך אינה טובה,אל תקנה כלום.גם הגוף משתתף ב``חגיגה``זו.קשה להסביר מאחר ואצטרך ספר שלם לכתוב. אך בין הדברים מילת המפתח היא מודעות (שימת לב)גם דרך הגוף נוכל לדעת.לעיתים חוזרות מילים שאנו שומעים הלוך וחזור.יש לקחת את המילה ולבחון אותה.מה היא עבורינו,מה היא מסמלת,איזה ענין חשוב יש לי לעשות בזמן הזה(החלטה)לאט לאט נפתח יכולת רוחנית זו.כן גם הדבר הוא חלק מהעולם הרוחני. מקוה שלא הלאתי מישהו לשווא.ועוד דבר חשוב:לעיתים אנו מנסים להשיג דבר או לימוד או עיסוק,והכל משתבש רק בעת זו פעם לאחר פעם.אם נבחין בכך נוכל לשנות את החלטותינו מפאת הסימנים.יהיו כאלו שיאמרו:לא נכון על שום מיכשול זה יש לוותר ולהפסיק? אומר,נכון כל אחד לאורך זמן מתוך לימוד וטעייה ילמד. אין דרך אחרת. בברכה אביר

למעלה