קצת על צ'אד!

sanana1

New member
קצת על צ'אד!

דבר ראשון- אני תהילה בטח אתם מכירים את העובדות על צ'אד אבל חפיף נרענן את הזיכרון! צ'אד מייקל מארי- נולד ב-24.8.81 --> כיום הוא בן 24, נולד בבאפלו שבניו יורק. לצ'אד יש 4 אחים ואחות אחת. צ'אד מייקל מארי נפצע ממשחק פוטבול כשהיה בן 14 והלך לביה"ח שם אחות מסורה טיפלה בו וראתה שהוא ניראה דיי טוב ואמרה לו שהוא מוכרח ללכת לסוכנות דוגמנות.. אבל הוא לא רצה.. הוא רצה ללכת למשחק! ואז היא אמרה לו שדרך סוכנות דוגמנות הוא יכול ללכת למשחק! והוא הקשיב.,לאחר מכן הוא קיבל מלגה לדוגמנות והלך לכנס שבאורלנדו. לצ'אד יש קעקוע על זרועו הימינית שבו חרוטות האותיות CCM שאלו בעצם ראשי התיבות של שמו.(מה זה קשור עכשיו?!?!?!) צ'אד מוכר לרשת ה- WB. פרויקטים אחרונים:מגרש ביתי,סיפור סינדרלה,שישי הפוך,בית השעווה. בין השאר הוא שיחק "בבנות גילמור" וב"דוסון קריק". ועוד.. מורי דיגמן לחברות :סקצ'רס,טומי הילפיגר,וגוצ'י. הופעתו הראשונה בטלוויזיה הייתה כתפקיד אורח ב"רצח מאובחן" , לאחר זמן לא רב הוא גילם את טריסטן חברה לכיתה של רורי ב"בנות גילמור ". לאחר עונה אחת בתוכנית הוא עבר לווילמיגטון בצפון קרוליינה בכדי לגלם את המחזר של קייטי הולמס בסדרת הנערוים המפורסמת "דוסון קריק". קרדיטים אחרים : "AFTERMATH" ' עם מרדית באקסטר בירני ורוברט אוריך ותפקיד בה"ריינג'ר" של WB. מארי מוכר גם מתםקידו המפורסם בחידוש לסרט הקלאסי "שישי הפוך" עם ג'יימי לי קרטיס ולינדזי לוהאן. לאחר מכן הוא גילם תפקיד ראשי בסרט המודרני לסינדרלה " סיפור סינדרלה.". לצד השחקנית והזמרת המפורסמת הילארי דאף.ולאחרונה שיחק בסרט" בית השעווה" שזהו חידוש לסרט האימה הקלאסי משנת 1953 לצידם של אלישה קאת'ברט, פאריס הילטון,בריאן ואן הולט וג'ארד פאדאלקי. כיום הוא גר בלוס אנג'לס .צ'אד אתלטי ומקצועי.ענפי הספורט האהובים עליו ביותר הם פוטבול וכדורסל.צ'אד היה נשוי לשחקנית סופיה בוש אשר משחקת לצידו ב"מגרש ביתי" בתור "ברוק". צ'אד הציע לה נישואים בכך שקנה 300 נרות והדליק אותם בבית כשנכנסה והציע לה נישואים. אך לצערינו הרב זוג נפרד לפני מספר ימים ומקורבים שלהם אישרו זאת. בסדרה: שם" לוקאס סקוט הורים: דן סקוט וקרן רו. קרובים: ניית'ן סקוט(אח למחצה) , וקית' סקוט(דוד). עובדות: גר עם אימו,קרן. הוא לא הכיר את אביו דן בילדותו. לוקאס משחק בקבוצת "הרייברס" בתור שחקן מספר 3. הוא קרע את הרישום " סקוט" מהחולצה שלו. הוא יוצא עם ברוק דייויס. הוא דלוק על פייטון סוייר. יש לו קעקוע, לאחר ליל הבילויי עם ברוק. ביוגרפיה ללוקאס סקוט יש אח הצעיר ממנו ב-3 חודשים בשם ניית'ן.הוא גר עם אימו קרן, אם חד הורית.לוקאס לא הכיר את אביו בצעירותו.לוקאס גדל בשינאה כלפי ניית'ן ,ודן על זה שעזב את אימו.כאשר לוקאס מצטרף לקבוצת הכדורסל הוא מבלה יותר זמן עם ניית'ן ולומד להכיר אותו. חברתו הטובה ביותר של לוקאס היא היילי ג'יימס , היוצאת עם אחיו ניית'ן.ללוקאס יש רגשות כלפי פייטון סוייר , האקסית של ניית'ן.כאשר פייטון נפרדה מניית'ן , ללוקאס הייתה הזדמנות להיות איתה אך פייטון דחקה אותו לוקאס התחיל לצאת עם חברתה הטובה , ברוק דיוויס.

K a R n O n A

New member
יפהה../images/Emo13.gif

כל הכבוד על ההשקעה=]..נייס... אבל רגע הראשי תיבות שלו זה לא cmm?

sanana1

New member
חח כן טעיתי

CMM ומבטיחה שיהיה לי עוד חומר בקרוב - אני אביא לכם

r i n a t 1 2 3

New member
ברוכה הבאה שיר!../images/Emo108.gif

אני רינת..... ואני פשוט חולה על צ'אד!!! אהובי המושלם!
אני גם בקומונה שלו..... את מוזמנת להצטרף
...

ההמהממ

תלמדי לשרשר!!!! מזה קשור פתאום?!?!?! ועוד פתחת כמה כאלה ??!?! :\ היית מנצלשת :\

תראו מה הכנתי לצ'אדושששששש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה לא מעלה לי ת'קובץץ אז פשוט כנסו לכתובת הזאתי -

למעלה