קצת על עצמי

vamos1

New member
קצת על עצמי

אוקיי אז אני בן 15 (ואיי אני צריך להיתרגל להגיד את זה!) ירושלימי אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית הרבה בגלל שאנגלית שלי טעונה שיפור, למעשה הרבה שיפור,והמילים מאוד חשובות לי. אוהב את הדג נחש,אהוד בנאי,החברים של נטשה,שוטי הנבואה,האבניים המתגלגלות,ביטלס,מטליקה,מצטער לכל מי ששככתי וכבומן את ברי שתמיד יהיה במקום הראשון!! אני אוהב את ברי בעצם מאז שאני זוכר את עצמי.האחיים הגדולים (25ו23) הם שמועו אותו עוד מימי מינימל והם הכירו לי את הקסם של ברי. להגיד מה השיר האוב עליי תהיה משימה בילתי אפשרית בעיקרון אני אוהב את כל המוכרים(איך אפשר שלא?!) עיר של קיץ,כמה יוסי,יום הולדת,בואי הביתה,עוד חוזר הניגון,אין קיץ לילדות וכו') אולי עבדים? או רעש לבן? באמת זו שאלה קשה אם לא בילתי אפשרית. אשמח אם תספרו לי על עצמכם ומה קורה בפורום . צ'או.

vamos1

New member
הייש שוב

סליחה על כל ההודעות ואם אני קצת קרצייה פשוט אני שמח שיש עוד אנשים שאוהבים אותו כי אצלי בכיתה אף אחד לא מבין במוזיקה. סליחה על כל שגיאות הכתיב בהודעה הקודם (אני קצת דיסלקט והשעה שתייה בליליה) אם לא הבנתם משהו אתם יכולים לשאול אותי כל דבר!

../images/Emo13.gif

ברוך הבא! ואתה לא צריך להתרגש, זה קורה לכולנו

israel1986

New member
,welcome my son

.welcome to the machine ?where have you been .it's alright, we know where you've been

למעלה