נשמה מתוקה שלי...
תודה לך על החיזוק. את לא יודעת מה עובר עליי, אני רק בוכה ובוכה
כל העולם נגדי עכשיו, הייתי אמורה להישאר בבית היום, אמא שלי אחרי ניתוח ממש עצבנית הקימה אותי בשעה 8 בבוקר שאני אתחיל לנקות את הבית אז אמרתי לה שאני נורא עייפה ושאני יעשה זאת יותר מאוחר כי זה לא יברח, היא התעצבנה עו יותר ואמרה לי שהיא לא חשובה לי שאני לא דואגת לה מספיק, ומה היא אומרת לי שאפילו בבית חולים לא שמרתי עליה טוב, איזה מין דבר זה? ופרצתי בבכי אני לא יכולה להישאר שהיא בבית כי גם אני הופכת להיות עצבנית ואני לא שולטת בעצמי. אז עזבתי את הבית ובאתי לעבוד, עכשיו אני לא יודעת מה אני אעשה בערב. כי אני לא רוצה לחזור הביתה. וניזכרתי באריאל שהוא היה עוזר לי במצבים כאלה ויודע את המילים הנכונות כדי להרגיע אותי, ובזמן שחשבתי עליו אז הוא התקשר,מהפלאפון של חברו, ת´אמת לא זיהיתי אותו ואני חושבת שהוא נפגע. הוא שמע שאין לי מצב רוח אז אמר לי "אני רוצה לדבר איתך תיתקשרי בבקשה אליי מעבודה כי זה הפלאפון של חבר שלי" אמרתי לו שאמרנו שאנחנו לא נישארים בקשר, אז הוא אמר לי מה זאת אומרת? מה את לא צחקת איתי? אמרתי לו שאני לא צחקתי איתך אלה הייתי רצינית ואני רצינית גם עכשיו, אמרתי לו שזה מפריע לי להישאר איתך בקשר, אז הוא אמר לי טוב אני מבין אותך ותרגישי טוב וניתק לי יפה. את מבינה מהז ה אומר שהוא אפילו לא הקשיב לי ביום רביעי שסגרתי זאת איתו הוא חשב שאני צוחקת איתו, שמעתי שהוא נפגע אז שלחתי לו הודעה ואמרתי לו אני מצטערת שזה נגמר כך אבל הייתי חייבת זאת, כדי שאני אוכל להמשיך הלאה, אז הוא חזר אליי בהודעה ואמר לי" אני רק רציתי להישאר ידיד טוב שלך כי את חשובה לי ולא רוצה שתעשי יותר טעויותבחיים, אבל אני מבין אותך אז שיהיה לך כל טוב, אם זה עוזר לך אז מי אני שיציק לך" אני רק בוכה ואני לא יכולה לעצור את הבכי, אני מרגישה שאני כלום בחיים אלו, ואין לי אפילו תוכניות, אני מרגישה שמיציתי הכל, ושעכשיו אני יכולה למות בשקט, אין לי אפילו את המשפחה שיכולה לתמוך בי אין לי כלום, בטח חוץ מכם שאת חברים ניפלאים. תודה שקראת הכל, אוהבת אותך מאוד. מרין
תודה לך על החיזוק. את לא יודעת מה עובר עליי, אני רק בוכה ובוכה