קצת על עצמי...

mariana

New member
נשמה מתוקה שלי...

תודה לך על החיזוק. את לא יודעת מה עובר עליי, אני רק בוכה ובוכה
כל העולם נגדי עכשיו, הייתי אמורה להישאר בבית היום, אמא שלי אחרי ניתוח ממש עצבנית הקימה אותי בשעה 8 בבוקר שאני אתחיל לנקות את הבית אז אמרתי לה שאני נורא עייפה ושאני יעשה זאת יותר מאוחר כי זה לא יברח, היא התעצבנה עו יותר ואמרה לי שהיא לא חשובה לי שאני לא דואגת לה מספיק, ומה היא אומרת לי שאפילו בבית חולים לא שמרתי עליה טוב, איזה מין דבר זה? ופרצתי בבכי אני לא יכולה להישאר שהיא בבית כי גם אני הופכת להיות עצבנית ואני לא שולטת בעצמי. אז עזבתי את הבית ובאתי לעבוד, עכשיו אני לא יודעת מה אני אעשה בערב. כי אני לא רוצה לחזור הביתה. וניזכרתי באריאל שהוא היה עוזר לי במצבים כאלה ויודע את המילים הנכונות כדי להרגיע אותי, ובזמן שחשבתי עליו אז הוא התקשר,מהפלאפון של חברו, ת´אמת לא זיהיתי אותו ואני חושבת שהוא נפגע. הוא שמע שאין לי מצב רוח אז אמר לי "אני רוצה לדבר איתך תיתקשרי בבקשה אליי מעבודה כי זה הפלאפון של חבר שלי" אמרתי לו שאמרנו שאנחנו לא נישארים בקשר, אז הוא אמר לי מה זאת אומרת? מה את לא צחקת איתי? אמרתי לו שאני לא צחקתי איתך אלה הייתי רצינית ואני רצינית גם עכשיו, אמרתי לו שזה מפריע לי להישאר איתך בקשר, אז הוא אמר לי טוב אני מבין אותך ותרגישי טוב וניתק לי יפה. את מבינה מהז ה אומר שהוא אפילו לא הקשיב לי ביום רביעי שסגרתי זאת איתו הוא חשב שאני צוחקת איתו, שמעתי שהוא נפגע אז שלחתי לו הודעה ואמרתי לו אני מצטערת שזה נגמר כך אבל הייתי חייבת זאת, כדי שאני אוכל להמשיך הלאה, אז הוא חזר אליי בהודעה ואמר לי" אני רק רציתי להישאר ידיד טוב שלך כי את חשובה לי ולא רוצה שתעשי יותר טעויותבחיים, אבל אני מבין אותך אז שיהיה לך כל טוב, אם זה עוזר לך אז מי אני שיציק לך" אני רק בוכה ואני לא יכולה לעצור את הבכי, אני מרגישה שאני כלום בחיים אלו, ואין לי אפילו תוכניות, אני מרגישה שמיציתי הכל, ושעכשיו אני יכולה למות בשקט, אין לי אפילו את המשפחה שיכולה לתמוך בי אין לי כלום, בטח חוץ מכם שאת חברים ניפלאים. תודה שקראת הכל, אוהבת אותך מאוד. מרין

@@

New member
מרין, תפסיקי לבכות ומיד

כשאת בוכה את לא יפה, את לאאאאא יפה
, די לך אוי די לך ילדה. מה קורה לך מרין? זאת הבחורה החזקה שמעודדת אותי? לפעמים אנחנו לא מבינים למה הכל קורס עלינו בבת אחת, אבל זה דבר גורר דבר, תעצמי את העיינים תנסי להתנתק מהכל, אל תחזרי מיד הביתה, יש לך אופציה לרדת לים? אם כן תעשי את זה, שבי על שפת הים תריחי את ניחוח המלח, ותתנקי מכל מה שעובר אלייך, אבל בבקשה ממך אל תתקשרי אליו, הוא לא המוצא ! תביני את זה, הוא לא הפתרון שאת מחפשת, הוא הבלבול שלך, בגללו את במצב הזה. שמה את מתה להתקשר אליו? מיידית את מתקשרת אליי, אני זמינה בשבילך 24 שעות האם זה מובן? בואי אני אעלה לך חיוך, ישי התקשר 3 פעמים, ואני גיבורה שכמותי לא עניתי, תלמדי ממני,
אני פה בשבילך
האוטו שלי במוסך, אם לא מבטיחה לך שהייתי באה אליך היום רק בשביל לתת לך חיבוק. אוהבת ריקי

mariana

New member
חולה עלייך יפה שלי..

אין כמוך בעולם, את כל כך יודעת להרגיע ולנחם, זה פשוט עושה לי טוב על הלב. את יודעת גיליתי שהבחור הואגדול מימך בחצי שנה, כלומר בן 27 וחצי, טוב לא נורא אני יכולה להיסתדר איתו, כי אל תשכחי שיצאתי עם בחור בן גילו כשהייתי בת 14, את זוכרת? מקווה שיהיה טוב, מודה לך נשמה שלי אוהבתתתתתתת מרין

ASHER789

New member
מרין

לגבי איך שהוא נראה אם לא תפגשו לא תוכלי לדעת אז אין ברירה אלא להיפגש. אולי הוא נראה טוב, אין לך מה להפסיד. לגבי אריאל תמשיכי קדימה לא שווה למשוך את זה כמו גומי כי כל פעם שזה חוזר זה כואב,יש דברים שנגמרים צריך לעזוב אותם מאחורה למרות שזה לא קל.

mariana

New member
תודה לך נשמה...

היי אתה צודק זה מה שאני אעשה, אני אמשיך הלאה ולא אסתכל לאחור, למרות שלפעמים אני פוזלת לאחור ולגבי הבחור הזה אני אפגש איתו זה ברור אני פשוט לא יודעת אם יקרה מצב שאני לא ירצה אותו. אומרים שנגיע לגשר נחצה אותו, בגלל זה אתם כאן, אני אוהבת אותכם. ואוהבת אותך אשר תודה מרין

ASHER789

New member
מרין

אין מה לעשות כנראה תפזלי לאחור עוד כמה פעמים אבל זה נורמלי. אם לא תרצי את הבחור לא נורא,לא קרה כלום,תשארי איתנו. נ.ב עם כל האהבה הזאת אני עוד אסמיק.

~מעיין~

New member
למרינוש

לפי דעתי את צריכה לתת לו צ´אנס.. עצם העובדה שהוא חיפש את המספר שלך כבר מראה לך כמה הוא רוצה אותך דבר שני את יודעת יופי לא תמיד הוא הכי קובע למרות שיש לו חלק חשוב יש משפט שאומר: אל תבחרי בחור לפי היופי אלא לפי האופי כי יופי הוא משחק נעורים ואופי הוא גורל החיים אז זה המשפט ותני לו להוביל אותך.. אני מאמינה שאת בחורה יפה ורוצה מישהו שנראה טוב אבל את יודעת באהבה אמיתית יופי לא משחק תרגיל. גם ברוב המקרים בנים יפים הם בנים רעים כאלה שחושבים בראש ובראשונה על עצמם ומעבר למראה... אולי זה הפתרון הכי טוב להתגבר טוטאלית על אריאל.. וחוץ מזה והיה ותהיו יחד אריאל יאכל קצת את ה-
ויקנא קצת מגיע לו.. :) בהצלחה לך.. אוהבת מאוד מעיין

mariana

New member
חמודה שלי

את כל כך מתוקה וצודקת, הבעייה שאני לא מחליטה עם מי להיות בגלל איך שהוא ניראה, הוא יכול להיות אפילו מכוער אבל אני צריכה למצוא אצלו את הקליק שיעשה לי את זה. את מבינה, דווקא הבחורים שיצאתי איתם לא היו חתיכים הם היו חמודים אבל בעיני, בעיני מישהו אחר הם היו בסדר ולא משהו. את כל כך נשמעת בוגרת לגילך. ואגב מה איתך? יש לך מישהו? אוהבתתתת מרין

~מעיין~

New member
למריני

את ממש צודקת בקשר לקליק.. אני חושבת שזה אצל רוב האנשים הקטע עם הקליק אבל מה שאני באה להגיד זה שאל תשללי את הסיכוי לפני שאת בודקת אם באמת כדאי ושווה לפספס אהבת אמת.. את יודעת לא מוצאים אותה כל יום אני מחזיקה לך מיליון אצבעות.. ובקשר אלי... אז קודם כל תודה מתוקה ודבר שני היה לי מישהו שבמבט לאחור אני קצת מצטערת על כל מה שקרה אני אהבתי אותו והוא ניצל את כל האהבה הזאת ליצרים המינים שלו.. את יודעת לא חסרים מניאקים עברה עלי תקופה כואבת ומיאשת למען האמת זה מה שהביא אותי לפורום, כל האכזבה ממנו כיום התגברתי (לפחות ככה אני חושבת) אבל אני פה עדין בשביל לעזור ולתת עצות בתקווה שזה יעזור למישהו.. ב-
ענקית שלך מעיין

ליאור 30

New member
מרין חמודה קודם כל קחי../images/Emo24.gif

ועכשיו ככה אני אנסה לענות לך מה אני חושב אפילו שכבר לא נשאר לי הרבה מה להגיד אחרי שכל החברים ענו לך אבל אני אתן לך רק דוגמא אחת שאני זוכר טוב מיום חמישי וזה משניקולי אמרה לך """"""""קיבלת ביצים של בת יענה""" אז מה קרה אם זה עכשיו????????????? זהו נגמר הביצים זה דבר ראשון,,ודבר שני אני רוצה להבין האריאל הזה רואה שאת קיבלת ביצים של בת יענה וניתקת לו את הטל´ אז הוא עכשיו מנסה לגרום לך לרדת וושולח לך את החברים שלו שישגעו לך את השכל והוא עוד נמצא איתם ברכב לפי מה שאת אומרת ואני מאמין שלא אמרת סתם בטח באמת שמעת את קולו בקיצור מה שאני חושב זה שאת צריכה להתנתק מכל החברים שלו שמנסים רק לבלבל לך במוח ולגרום לך רע וסבל ושוב תזכירי את מה שניקולי אמרה לך """""""ביצים של בת יענה""""תחזקי אותם חזק ועל תתני לאף אחד לגרום לך לשנות את דעתך ,,,,, ועוד משהו רגע מרין חמודה במקרה ביום חמישי לא שמעתי אותך אומרת לריקי תעשי את מה שאני עשיתי ותנתקי לו את הטל´ בפנים אז מה ריקי עכשיו תגידי שרואה את מה שאת כותבת תחשבי על זה חמודה ועכשיו בקשר לירון אני חושב שכדי מאוד שתמשיכי לשוחח איתו קודם כל עוד בטל´ ותראי אם יש לכןם נושא משותף ואם הוא רציני ומתאים לך ואחרי זה תפגשי אותו את יודעת זה מזכיר לי את מה שהורי היו אומרים לי שהייתי יותר צעיר וחיפשתי בחורה לחתונה מה יכול להיות אז יצאת אם עוד אחת מקסימום לא מתאים לא נורא אז תנסייי מרין נשמה וככה תשכחי מאריאל שאני אישית כבר אמרתי לך את דעתי לגביו הוא שווה אותךךךךךךךךךךךךך ביי ותחשבי טוב טוב ליאור

mariana

New member
היי חמוד!

מה שלומך? אני רואה שאתה לא נמצא פה הרבה! דבר ראשון אני מודה לך על התגובה שלך, היא נכונה, בקשר לירון ההוא לא באמת קוראים לו ירון אלה הוא עבד עליי, קוראים לו נסים. ואני חושבת שאני אלך על זה, למרות שגיליתי שהוא מבוגר מימני ב8 שנים. ודבר שני בקשר לזה שהייתי מספיק חזקה כדי לנתק לו את הטלון, אני מרגישה שעכשיו אני נשברת. יוצא לי לפעמים לחשוב על אריאל ואני אפילו מתגעגעת אליו מדי פעם,אבל עם כל הסבל שלי אני צריכה להמשיך הלאה, ואז אולי יהיה בסדר. אפילו אתמול הוא התקשר אליי וביקשתי מימנו שוב לא להיתקשר אליי, אז הבנתי שהוא לקח את זה קשה, והוא אמר לי שאני חשןבה לו מאוד כדי לנתק את הטלפון, אני אמרתי לו אם אני מספיק חשובה לך אז תעזור לי להיתנתק מימך והוא הבין זאת אמר לי יפה שלום וניתק לי, הרגשתי חרה עם עצמי אבל אחר כך הרגשתי שאני לאט לאט יגרום לו להבין להעריך אותי. אני שמחה שאתם פה לצידי ועוזרים לי. אוהבת אותך מרין

ליאור 30

New member
מרין אהלן

נכון שאני כאן רק בערב בגלל שאני עובד ביום ולא במשרד כידוע לך ודבר שני אני חושב שלא נשארו לי הרבה מה להגיד לך את כבר אמרת בעצמך כמעט את הכל בקשר לאריאל טוב את עושה שאמרת לו בפנים את מה שאת רוצה ותאמיני לי לא נורא להתגעגע קצת בכל זאת היית איתו דיי הרבה זמן אבל כמו שאת בעצמך אמרת לאט לאט תשכחי ממנו רק מה שכן יש לי בקשה על תלכי להיפגש עם ירון סליחה ניסים בדעה שלישית מראש אחרת את תהרסי את הכל כבר בהתחלה תני הזדמנות ותבדקי אותו ליאור

מרין, אני חושבת...

שאת צריכה להיות מעט אופטימית ולתת צ´אנס - אבל מכל הלב. ברור שבפגישה עיוורת יש את הסיכוי שלא יהיה קליק אבל אם תבואי במחשבה שלא יהיה - באמת לא יהיה. תני צ´אנס - אין לך מה להפסיד אולי תכירי בחור נחמד שיעשה לך טוב? אני מקווה שכך יהיה. הרי למרות שאת עדיין חושבת על אריאל - כבר ירד לך ממנו, לא? תמשיכי לעדכן ושיהיה בהצלחה!!!

mariana

New member
היי סערונת מתוקה

אני לא יודעת מה קורה לי. לפעמים אני מרגישה שיר לי מאריאל ומצד שני כלומר ביום אחר אני טופסת את עצמי חושבת עליו. כמובן שאני אתן צ´אנס לבחור שאני בקשר איתו, אני הולכת להיפגש איתו מחר ונראה לאן זה יזרום. למה אני מרגישה כך לאריאל? את זוכרת שסיפרתי לכם שביום רביעי כשהוא היתקשר ניתקתי את הקשר? אז אתמול כשהייתי מצוברחת הוא כאילו הרגיש שמשהו לא בסדר והיתקשר אליי מהפלאפון של חברו, וביקש מימני להיתקשר אליו בחזרה כי הוא רוצה לדבר איתי וזה הטלפון של חבר שלו, אז הסברתי לו יפה ואמרתי לו שאני לא רוצה להיתקשר אליו בגלל שאני לא רוצה להיות בקשר איתו, אז הוא עשה את עצמו כאילו הוא שומע זאת פעם ראשונה והיה מופתע, אז הוא אמר לי שאני יותר מדי חשובה לו כדי לנתק את הקשר, ושהוא לא יכול, אז אמרתי לו שאני לא יכולה להמשיך ככה כי אני לא מצליחה לשכוח אותך וזה גורם לי לקוות תקוות סתם, אז הוא הבין אותי ואמר לי אם זה מה שיעשה לך טוב אז אני לא אטריד אותך שוב, הוא דיבר ממש בצורה אחרת שאחרי שהוא ניתק זה גרם לי לבכות ולחשוב עליו המון. ועד עכשיו אני מתגעגעת אליו ורוצה לחזור אליו, אבל מצד שני אני יודעת שאין לזה סיכוי, כי אם הוא היה רוצה היה הופך את העולם והיה עושה משהו, אבל אצלו זה בעייה כי האגו שלו ממש גבוה, והוא צריך להוריד אותו קצת. וכשזה יקרה אז יהיה ממש מאוחר. תודה על ההקשבה(קריאה) אוהבת מאוד מרין ואגב בקשר אלייך אם זה עושה לך טוב אז אני מאחלת לך בהצלחה בהמשך, והוא מספר לך מה קורה עם החברה שלו? כלומר חברה שלו יודעת עליכם? תעדכני אותי

היי מרין... ../images/Emo24.gif

אתמול הוא דיבר מעט על החברה. אני לא מזוכיסטית אבל חשוב לי שישתף אותי במה שקורה איתם. מאז ומתמיד לא היה שלם עם העובדה שהם חברים. ואני לא מבינה למה הוא לא עושה משהו בנידון, במקום להיות עם חברה מתוך הרגל... אבל זה כבר בעיה שלו. חברה שלו יודעת שאנחנו ידידים. על כל השאר היא לא יודעת. אני בשיא התמימות חשבתי שבפעם הראשונה שנפגשנו - היא ידעה - אבל בסוף התברר לי שלא - והיה מה שהיה - כבר מאוחר לספר, אלא אם הוא רוצה שהיא תיפרד ממנו. את מזכירה לי מעט את עצמי. כשאני אמרתי שאני רוצה שלא נדבר - הוא כיבד אותי ותפס מרחק (לכמה זמן) וזה גרם לי לבכות המון ולהרגיש נורא. את בוכה כי את אומרת שאת רוצה שיפסיק להתקשר ואולי בפנים בפנים את רוצה לדבר איתו. אבל זה באמת לטובה. תני לזמן לעשות קצת את שלו. תני לניסים הזדמנות ותעדכני איך היה. אם אני אהיה כנה איתך, גם לי יש אי שם את התקווה שעוד נהיה חברים, אבל זה רק חלום, פנטזיה שלא תתגשם. אז אולי כואב לך כי את מרגישה שזה אכן הסוף. שמשהו טוב יותר בפתח ואת בעצם נפרדת מהרגשות שלך כלפיו. תחשבי על זה. אוהבתתתתתתתתתתת

ניקולי

New member
סערת רגשות

תגידי..הבנתי נכון?? את בקשר עם חברך לשעבר קשר של ידידים? או שאני טועה??
...אם אני טועה אז..סבבה
..אך אם אני לא טועה..אז כל מה שיש לי לאמר לך זה
... נשמה...את לא יודעת איזה עוול את עושה לעצמך..זאת התעללות לשמה..מה איכפת לך מה הוא וחברה שלו עושים?? אההההה תגידי לי? מה את רוצה שאני אתן לך
בראש? (כמו שנתתי לריקי?
)?? מה עובר עלייך? אין לך כבוד עצמי?? מה איכפת לך לעזאזל מה הוא עושה..(בטח את יודעת גם מתי הוא עושה PP )..אני לא מאמינה..את יודעת הדבר הכי גרוע זה להשאר ידידה של מישהו שהיית
בו.. הוא המשיך בחייו יש לו
(חברה).. זה שמערכת היחסים שלו
(חבולה) זה בעיה שלו ושלה..אני לא מבינה כשהוא מספר לך שלא טוב לו איתה את מאושרת?? כי את חושבת בתוך תוכך שתהיו עוד חברים.. נשמה מצטערת אם משהו כאן לא נכון..תתקני אותי אבל אני חושבת שאת צריכה לעשות שינוי..ולהתרחק לצמיתות.. זה כמו שילד רוצה סוכריה..והסוכריה מגיע לפיו אבל..אומרים לו "לא אל תגע.." את יודעת מה זה בשביל ילד??? בכל אופן שיהיה לך בוקר טוב.. ניקול*

וואו ניקול... כבוד עצמי בטח שיש לי.

אני לא חושבת שיש סתירה בין הדברים. לצערי הדברים קרו בצורה שאני לא גאה בה - בכלל בכלל לא!! יש לו חברה כבר יותר משנה והקשר הקצר איתי היה תוך כדי שהיה עם חברה שלו. אני לא מאושרת כשהוא מספר לי שהקשר שלהם לא מוצלח, להיפך - כואב לי עליו. הדבר היחיד שקורה פה - זה שאת לא מכירה אותי ובעיקר - איך הרגשות שלי עובדים ועוד יותר - את הרקע האמיתי לכל מה שהיה אני פשוט לא יכולה לספר יותר כי אני אחשוף את עצמי אני מסכימה עם הרבה דברים שאמרת אבל לא עם כולם. אני חושבת שגם אם התאהבתי בו אני מסוגלת להיות ידידה שלו (יש המון מקרים כאלה, לא?) אני לא מסוגלת להתרחק לצמיתות לא מסוגלת!!! מעדיפה אותו כידיד בלבד על כלום. ה"קצר" ביננו הוא עניין של חוסר תיזמון מתאים בעיות מרחק זה לא שלא איכפת לו ממני, להיפך. גם הוא לא רוצה לוותר עלי. אז אם שנינו לא רוצים לוותר - למה שנוותר? גם אם זה לא קל - זה לא אומר שזה בלתי אפשרי...

למעלה