קצת על המלחמה!!!

טל ר

New member
לא מדוייק

כתבת "זכותו של כל אדם באמריקה להחזיק נשק בבית ולהגן על עצמו ומשפחתו". התיקון השני לחוקה מגדיר את זכותה של כל מדינה להחזיק מילציה (המורכבת מאזרחים חמושים), ומכאן הזכות לשאת נשק - על מנת להבטיח את חופש המדינות, ולא על מנת להגן על האזרח ובני משפחתו. על פי הפסיקה, אין לממשל הפדרלי זכות להגביל את הזכות הזו, אולם למדינות מותר להגבילה לפי שיקוליהן, כולל איסורה כליל. ב-DC (למרות שאינה מדינה), אכן אסור לשאת נשק (אלא אם כן ניתן לו רישיון לפני שנת שבעים ומשהו). יש מספר מדינות החושבות ללכת בעקבות DC בעניין זה. כפי שכתבת (וצדקת) - כמעט בכל ארה"ב ניתן להשיג נשק בקלות רבה. טל.

חבר'ה, די עם התקפות אישיות

אני קוראת אתכם לסדר. אתם מוזמנים להביע את דעתכם אבל בלי להכניס השתלחויות אישיות לתוך העניין. תסכימו, אל תסכימו, אבל את ההודעות האישיות תעבירו במסרים, לא על הפורום - התקפות אישיות בחוץ.

greeneyes3

New member
עדי! מיכל קראה לי אידיוט פעם...

לא התלוננתי על זאת. היא קוראת לי טרול לא התלוננתי על זה אני קורא לה טרול,כי היא קוראת לי טרול! אם לי לא מפריע... למה שיפריע לה? אם לך מפריע? בקשי ממנה להמנע מעלבונות כלפי ,זלזול וקריאת טרול כלפי רק מפני שאנחנו לא מסכימים בדיעותינו ועל השקפת העולם השונה בנינו. אני כיבדתי אותה תמיד,עד שהתחילה להעליב ולקרוא לי אידיוט בצורה ישירה... אם היא תבטיח להתנהג יפה! גם אני אבטיח להתנהג יפה! שמוליק אם היא תזלזל גם אני אזלזל מסתבר שהתבטאויותי די מושכות את תשומת הלב... האם גם ההתבטאות שלה מושכת תשומת לב שווה?

ביקשתי מכולם

ממך, ממנה, מאז מה, מכוווווווולם. אנא המנעו מהתקפות אישיות. זה לא עניין של תשומת לב, זה פשוט עושה את הפורום מקום לא נעים, וזה נוגד גם את כללי התקנון. בואו לא נזלזל זה בזה, אפשר לזלזל בדעות, אבל לא אחד בשני. ואם דווקא מתעקשים, אפשר לעשות את זה במסרים ולקלל מכאן עד מחרתיים. כי לא בא לנו לשחק בגננת, הרי כולנו אנשים מבוגרים. אז בואו נתנהג כמו מבוגרים ונלמד להתעצבן בצורה תרבותית יותר
הולך?

az ma

New member
"אתה קראת לי"?רמקול| מה, שוב?../images/Emo150.gif

נמאאאס לי...להיות מיעוט פולני נרדף
אם הייתי חתול גם היית רודפת אותי כך
רציתי גם לומר לך שאת הגננת עם הכושר הגופני הכי הכי...באצבעות...שאי פעם היתה לי
כבר מינימום "כיסית" מסלול מרתון במרדף...
אם את רוצה לתאם איתי יום מנוחה בשבילך... שבו לא אתקרב לפורום...
ובקשר ל"ונלמד להתעצבן בצורה תרבותית יותר", retraining an old dog לוקח זמן... סתאאאם...

התשובה לשאלתך

לא, התבטאות של אנשים שמשייכים עצמם למחנה מאוד מסויים לא מושכים תשומת לב שווה בכיוון מאוד מסויים. לעומת זאת, הם כן מצליחים למשוך תשומת לב בדברים אחרים. מעניין... אני יכול להתערב איתך שעדי עכשיו בשמיים מתפקיד הגננת שברגע זה הענקת לה

טל ר

New member
ועוד אמרה

שלום מיכל, Don't believe everything you hear or anything your say טל

למעלה