קצת על אפיק ו-TOUR DIVIDE
אני יודע שזה לא הפורום המתאים, ויש קומונה מיועדת לזה, ומצד שני, זה כן קשור
לאופניים וטיולים וללא ספק מרשים. וחוץ מזה משהו העלה פוסט לפני כמה ימים וטען כי הגיע הקיץ ויבש בפורום...
לקראת תחרות האפיק הראשונה בארץ שתתקיים באוקטובר השנה (3 ימים של
פלוס מינוס 100 ק"מ שטח - דאבלים וסינגלים כל יום) כאשר מרכז הלינה הוא באזור משמר
העמק.
בשלב זה אני לא נרשמתי - מודה, זה גדול עליי, מפחיד במידה מסויימת וללא ספק יש להשקיע הרבה
זמן באימונים לקראת מאמץ מתמשך זה, שאם לא, זה יכול להיגמר רע. אולי שנה הבאה. יש לי
הרבה חברים שנרשמו ואני רק מעריץ אותם. פרטים נוספים בקומונת אפיק4 ישראל.
משהו שהרשים אותי יותר (מודה נחשפתי רק לפני כמה ימים) היא תחרות ה-TOUR DIVIDE
שחוצה את יבשת אמריקה הצפונית מ-BANFF בצפון עד לניו מקסיקו בדרום לאורך יותר מ-4000 ק"מ.
(לינק למעקב ONLINE מצ"ב). מקריאה בקומונת 4EPIC למדתי כי זוהר קנטור השתתף בשנה שעברה
והכין ועזר ליאיר נחמיאס בן ה-63 וכעת משתתף בתחרות. תחרות SELF SUPPORTED שאתה צריך
לתכנן את כמות המים והאוכל והלינה כי לעיתים אין שרותים לאורך 100 מייל ויותר, בטמפר (כעת) של אפס
מעלות ושלג, מה אגיד לכם: מרשים.
בקומונת 4EPIC זוהר מעלה פוסטים יומיים על התחרות עם פרשנויות (בעיניי מרתקות) כולל העובדה
שהמובילים גם קוראים בפוסטים שלו ופעולים (קצת) לפי זה.
ע"מ לנצל ולהבין את הקישור המצ"ב יש קצת לשחק איתו ולהתרגל למקרא. יאיר נחמיאס, לפי א-ב הוא
האחרון ברשימה וצבע המקרא שלו צהוב כי הוא ITT (רוכב עצמאי לכוון דרום SOUTHBOUND).
את התחרות יש כמה משתתפים כי התחילו NORTHBOUND.
הקיצר, תיהנו מהקריאה.
אני יודע שזה לא הפורום המתאים, ויש קומונה מיועדת לזה, ומצד שני, זה כן קשור
לאופניים וטיולים וללא ספק מרשים. וחוץ מזה משהו העלה פוסט לפני כמה ימים וטען כי הגיע הקיץ ויבש בפורום...
לקראת תחרות האפיק הראשונה בארץ שתתקיים באוקטובר השנה (3 ימים של
פלוס מינוס 100 ק"מ שטח - דאבלים וסינגלים כל יום) כאשר מרכז הלינה הוא באזור משמר
העמק.
בשלב זה אני לא נרשמתי - מודה, זה גדול עליי, מפחיד במידה מסויימת וללא ספק יש להשקיע הרבה
זמן באימונים לקראת מאמץ מתמשך זה, שאם לא, זה יכול להיגמר רע. אולי שנה הבאה. יש לי
הרבה חברים שנרשמו ואני רק מעריץ אותם. פרטים נוספים בקומונת אפיק4 ישראל.
משהו שהרשים אותי יותר (מודה נחשפתי רק לפני כמה ימים) היא תחרות ה-TOUR DIVIDE
שחוצה את יבשת אמריקה הצפונית מ-BANFF בצפון עד לניו מקסיקו בדרום לאורך יותר מ-4000 ק"מ.
(לינק למעקב ONLINE מצ"ב). מקריאה בקומונת 4EPIC למדתי כי זוהר קנטור השתתף בשנה שעברה
והכין ועזר ליאיר נחמיאס בן ה-63 וכעת משתתף בתחרות. תחרות SELF SUPPORTED שאתה צריך
לתכנן את כמות המים והאוכל והלינה כי לעיתים אין שרותים לאורך 100 מייל ויותר, בטמפר (כעת) של אפס
מעלות ושלג, מה אגיד לכם: מרשים.
בקומונת 4EPIC זוהר מעלה פוסטים יומיים על התחרות עם פרשנויות (בעיניי מרתקות) כולל העובדה
שהמובילים גם קוראים בפוסטים שלו ופעולים (קצת) לפי זה.
ע"מ לנצל ולהבין את הקישור המצ"ב יש קצת לשחק איתו ולהתרגל למקרא. יאיר נחמיאס, לפי א-ב הוא
האחרון ברשימה וצבע המקרא שלו צהוב כי הוא ITT (רוכב עצמאי לכוון דרום SOUTHBOUND).
את התחרות יש כמה משתתפים כי התחילו NORTHBOUND.
הקיצר, תיהנו מהקריאה.