קצת עלינו-הדור הבא

../images/Emo28.gif

שם, גיל, מין, גר ב>>>>כתוב בכרטיס האישי (ולמי שמתעצל: אמיר, בן, 30) איפה הייתי? לא בהרבה מקומות: ארה"ב, קנדה, אלסקה וקצת אירופה... איפה הייתי רוצה לגור? אני תמיד שמח איפה שאני נמצא....... המקום שאהבתי בעולם: כל המקומות שהייתי ובעיקר אלסקה ומדבר סונורה באריזונה...... המקום שהכי פחות
: לא זוכר כרגע בעיני מטייל זה: כל מי שרואה את עצמו ככזה... ישנם טיולים שהאדם עושה פנימה אל תוך תוכו וישנם טיולים שהאדם מסתובב פיסית בעולם.... יצר הטיילנות (כפי שאני מבין אותו) מונע ע"י סקרנות ורצון לגילוי ולהתפתחות.... תשוקה.

מי אני ומה שמי?

* נשאקר תות ביינתים * בת 31 (מזקנות הפורום..) * בת. * גרה כרגע בת"א מאחורי מגורים בצפון, בב"ש, בירושלים , ר" ג וכמה מושבים. * הייתי רוצה רוצה לגור..אוף שאלה קשה נראה לי שכל פעם במקום אחר בגליל בשביל השקט והירוק בדרום-לפתוח חווה כזו לגידול יינות וצימרים באמצע הכלום ולהנות מהמדבר בהודו לאיזה שנה וללמוד מהמקום המדהים הזה.. ועוד... * אהבתי את ..לאדאק בהודו, מזרח טורקיה-מקום קרוב ומדהים, שמורת פליביצה בקרואטיה ונחל טארה במונטנגרו * לא אהבתי את.. מונגוליה הפנימית.. היה קר וצפוף והסינים היו ממש קשים.... * בעיני מטייל זה מישהו שאף פעם לא מספיק לו מה שהוא כבר ראה.. תמיד יש לו טעם של עוד.. מחפש את הטבע המיוחדים, האנשים המעניינים והוא פתוח לחוויות, ולמה שהעולם המדהים הזה מציע...

Ferrari

New member
התוודעו נא... התוודעו..../images/Emo163.gif

טוב אחים שלי אז קצת על גיא (יענו עצמי.. ) שמי גוזלן, גיא גוזלן. אני בן 19, ואני בן (בטח כבר הבנתם את זה..), אני גר בבית שמש (עיר שקטה בלב איזור הררי ומדהים בנופיו!). תאמת הייתי מת לגור בקליפורניה איזור לוס אנג'לס (כי שמה גרה קלייר פורלני
). המקום שהכי הכי אהבתי בעולם ואני מדגיש כי זה ה-מקום! דרום אפריקה, מדינה שקשה מאוד לשכוח, או לטוס אליה.. מלא כסף!
המקום שהכי פחות אהבתי זה צרפת, אנשים פשוט קרים מדי! ולא איכפתים בגרוש! בעיניי מטייל זה אדם שמנגד לעיניו ניצבת המטרה, והדרך אליה היא הטיול שלו. בשביל המקום הפתוח יש לי משפט קטן וחכם - אני אוהב את העולם והוא אוהב אותי. אני חושב..
שיהיה לכולנו שבוע מדהים! נ.ב אני כזה שמח כי אתמול הכרתי מישהי מדהימה.. אני יעדכן אותכם בהמשך..

syair

New member
הצרפתים

לגבי דרום אפריקה אני מסכים איתך, מדינה מדהימה. לגבי צרפת, צריך פשוט ללמוד כמה מילים בצרפתית לפני שמגיעים לצרפת, זה יכול לשפר פלאים את ההתייחסות של המקומיים אליך, ועוד דבר אני מתאר לעצמי שבעיר כמו פריז תקבל יחס פחות טוב, מאשר אם תכנס לכבר קטן.

Ferrari

New member
ואללה אני אשמע לך!

באמת הייתי באיזור פריס... ובאמת הם לא היו נחמדים (כדברי ראש ממשלה טיפש מאוד שלנו..) פעם הבאה אני אקפוץ לאיזור כפרי יותר נראה איך יהיה... ודרך אגב לגבי המילים הצרפתית, אמא שלי דוברת צרפתית שוטף והיא אפילו אמרה שהם לא נחמדים בכלל! וביננו אני אספר שיש לי גם משפחה בפריס.. אז אני אפילו לא משוחד..

ashmash

New member
לגבי כפרי צרפת

גם ללא ידיעת צרפתית, המקומיים חביבים ביותר. אכן פאריס, בעיקר בקיץ שנוהרים אליה המוני תיירים, אינה מקום שקט ושליו כמו הכפרים שישנם בצרפת. עמק הלואר הוא מקום מומלץ וכן צפון צרפת (באזור ליל) וכן הריביירה. (בקיצור, כל הארץ המופלאה הזאת שהביאה לעולם את בקוראסונים!!!)

האחת YAEL

New member
|פטריהאז ככה: ../images/Emo24.gif

אני אשמח להוסיף גם שהפורום נראה ממש טוב וממש מעניין! יעל 23 מרכז, אם הייתי יכולה לגור אז באפריקה. המקום שהכי אהבתי בעולם ??? ממממ שאלה קשה. מקסיקו, אולי גואטמלה. בעיקר דרום אפריקה. ביי בינתיים יעל

למעלה