קצת עלינו-הדור הבא

syair

New member
קצת עלינו../images/Emo153.gif../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

חשבתי שכדאי לפתוח שרשור בו נספר קצת עלינו, שנדע מי הנפשות הפועלות מאחורי כל שם משתמש. בקיצור אני ארשום פה שאלות, ואתם מוזמנים לענות, בניגוד לכמה אתרי אינטרנט אין פה שדות חובה, ושאלה שאתם לא רוצים לענות עליה, פשוט תגידו עבור.
שם.
גיל.
בן/בת/חייזר.
אני גר/ה ב...
איפה הייתי רוצה לגור לו יכולתי לעבור לשם כרגע.
המקום שאהבתי ביותר בעולם (אפשר גם יותר מאחד).
המקום שהכי פחות אהבתי.
בעיניי
מטייל/ת זה...
מקום פתוח, שתוסיפו בו כל מה שמתחשק לכם/לכן. אני אענה על השאלות בהודעה הבאה.

syair

New member
סלע

סלע (שם פרטי), יאיר (שם משפחה). אני מדגיש זאת בשל הבלבול הרב שאני תמיד נתקל בו.
29 בעוד כמה ימים.
בן, רגע אולי אני בעצם חייזר
סתם
גר בחיפה, מתכנן לעבור לאנגליה בקרוב, אבל עדיין לא סגור יעדים אחרים יתקבלו בברכה.
הייתי רוצה לגור בתחנת החלל, לא בטוח כמה זמן הייתי מחזיק שם מעמד, אבל נראה לי פשוט חוייה, ולמה רק לאילן רמון מותר לטוס לחלל?
מאד אהבתי את אוגנדה ונפאל, למה? ככה, ואהבה שמורה לי בלב למדינות הערביות, בכל אחת יש איזה קסם מיוחד, והכי חשוב האירוח שלהם הוא הכי לבבי.
הכי פחות אהבתי, אוף זו השאלה הכי קשה. אני מתוודה שכרגע אין לי סבלנות ל-
, זה נחשב? אוה כן, בארה"ב חוץ מניו יורק, לא כל כך אהבתי את הארץ.
בעיניי מטייל זה מי ששואלים אותו, היית כבר בטורקמיניסטן? והוא לא יגיד לא, אלא עדיין לא. זה מטייל בדם.
אין לי כל כך מה להוסיף במקום הפתוח, ואני מחכה לשמע מכם חבריי.

../images/Emo12.gif מה לא אהבת בניו יורק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מוכנה לגור שם כל קיץ
דווקא את קליפורניה לא אהבתי. האנשים שם קרציות מתוך נימוס.. ואיפה זה טורקמיניסטן
שוקולדה
חסוי
חייזרית
חסוי
המממ... ג´מייקה.
סנטוריני [כי היא פשוט מהממת, בניגוד לאיים אחרים ביוון], ניו יורק [כי פשוט כייף שם. כמו בסרטים
קו סמוי [מעבר לנוף האקזוטי, כי היו שם חברה טובים מכל העולם ונשארתי שם 5 שבועות..] וכמובן... על גג העולם. פשוט מהמם שם.
לא אהבתי: LA וגם בוקרסט.
מטייל אמיתי זה לא אני - בטוח.

syair

New member
נו יורק

דווקא את ניו יורק כן אהבתי, אמרתי שמהשאר לא התרשמתי מי יודע מה, במיוחד בגלל התרבות האמריקאית שרחוקה קצת מליבי.

טוב

אור 24 בת הכי הייתי רוצה לגור בקנדה או סקנדינביה (קריר ונעים) הכי אהבתי את קנדה (בעיקר איזור הרוקיס שבו כבר גרתי פעם וניופאונדלנד) וגם אהבתי את איסלנד הכי שנאתי את יוון - חרא של מקום - באמת...כאילו למה אני עוזבת את הארץ אם אני אפגוש אותו סוג אנשים עצבניים???????? בעני מטייל זה מישהו שכשאני מספרת לו על החלומות שלי מבין איפה כל מקום נמצא ולא שואל אותי " איפה זה יוקון???" ובמקום הפתוח החלטתי לשים את טיול החלומות שלי שאני מקווה לעשות מתישהו הגעה לאלסקה - קניה של ואן ציוד קמפינג קיאקיםפ ואופניים (כמספר האנשים) ופשוט להתחיל לנוע מזרחה דרך יוקון נורטווסט טריטוריס ועד נונאבוט (כולם בקנדה) ולראות איפה הכי צפון שאפשר להגיע, חלק מהדרך בואן חלק ברגל חלק באופנים וחוצמיזה לעשות דברים שלעולם לא עשיתי כמו מזחלות כלבים וסנומוביל וכו אור

עמית22

New member
למה דווקא ../images/Emo41.gif אני רוצה../images/Emo145.gif

עמית מרקדו
22.5
בן
מושב אמונים (ליד אשדוד)
שאלה קשה לאללה, אבל אני אבחר בפוקרה (נפאל) כנראה.
ע"ע סעיף קודם וגם את קו טאו מאוד אהבתי.
את בנגקוק לא סתם שלא אהבתי אלה ממש שנאתי, עיר מגעילה ומסריחה. גם את היופי הקר והאירופאי של אמסטרדם לא ממש אהבתי (טיפוס של אוויר נקי ונוף ירוק, פתוח ולא מיושב).
בעיני מטייל זה אחד שיושב על המחשב בסוף העולם ומדבר עם אמא במסנג´ר על האוכל שהיא עשתה בשבת בשיא ההתלהבות (ועם הרבה ריר).

עוזיג

New member
שלום

זה צריך להיות די נחמד לדעת קצת יותר על כל בנאדם
עוזי
22
בן
גני תקווה
הייתי רוצה לגור באיזו חווה בקנדה,עוד לא הייתי שם אף פעם אבל זה נשמע לי ממש אחלה
האמת היא שלא הייתי ביותר מדי מקומות בחו"ל (אבל זה ישתנה בעוד קצת יותר מחצי שנה-במרץ אני טס לדרום אמריקה לחצי שנה+),אז מבין המקומות שהייתי בהם בחו"ל המקום שהכי אהבתי הוא פראג (כן אני יודע שזה לא מה שהתכוונו אבל מה לעשות שלא הייתי בהרבה מקומות).בישראל אני מאוד אוהב את הנחלים של רמת הגולן (היהודיה במיוחד)
קשה לי להצביע על מקום שהייתי בו וממש לא אהבתי
בעיני מטייל זה אדם שחי מטיול לטיול ויכול להרגיש בנוח גם במקומות הכי נידחים בעולם |*]יאללה ביי

BENG

New member
../images/Emo122.gifיפתח דבש

בן 22 אתמול
גר כרגע במצפה רמון
לגור באוהל ושק שינה ולטייל עם אופנוע מסביב לעולם בסוף אני עוד אחליט להתישב איפשהו.
לא יודע מה להחליט... מדריד היתה פשוט מגעילה וקרה מטייל הוא אחד שעושה את מה שהוא רוצה

קבלו....

|סביון ללי
28 בקרוב...
מושניקית מלידה ובשאיפה עד עולם...
הייתי רוצה לגור... בריטניה..או אולי מלאווי.. או.. לנסות מהכל היה נחמד ובסוף לחזור הביתה
מקום שאהבתי.. קשה, קשה.. מלאווי- נקטה ביי
לא אהבתי את לילונגווי, זו עיר הבירה של מלאווי, איככס!
מטייל הוא מי שלא עצוב שהטיול ניגמר כי הוא יודע שזה מקרב אותו אל הטיול הבא.
מי יתן ונזכה לטייל לעולמים...

טוב אז...

אורן 23 *לגור... בפטגוניה על הגבול בין צילה לארגנטינה! יש שם את כל הצבעים ולא חם. (זה גם האיזור שהכי אהבתי) *מקומות שאהבתי- הפיץ רוי והטורס דל פיינה בפאטגוניה כמובן. האמזונס. ובאירופה... fussen האלפים בגרמניה. *הכי פחות אהבתי... פוקון בצילה! אתה טס 14 שעות כדי לשמוע רק עברית... ברחתי כל עוד נפשי בי. והרכבת בפריס... למה לעשות רזרביישן אם יש מקום??? (רק בפריס דרשו ממני את זה ברכבת) והכי מטורף המחיר היה שונה בין התחנות!!! *מטייל זה סוג של התמכרות חיידק כלשהו

מנער את התרמיל לקראת הטיול הבא

אופיר
+
בן בן 31
גר בגבעתיים
איפה הייתי רוצה לגור ? שאלה טובה...אוסטרליה (לא הייתי אבל נשמע מעניין), תורכיה (הייתי והתאהבתי).
המקום הכי מרשים עד עכשיו ? אי שם בים סין הדרומי יש אי ששייך לפיליפינים שנקרא פלאוואן. אין כבישים באי שגודלו קצת פחות מישראל - רק דרכי עפר. מה שכן יש זה תושבים נפלאים, נוף שאפשר לגזור מתמונות וים יפה אבל קצת הרוס מכמה תאבי בצע. חוץ מזה - קפדוקיה בתורכיה - פשוט מקום לחזור אליו.
מטייל...זה מי שקם בבוקר מבלי לדעת מה הוא הולך לעשות היום.

סילביא

New member
אני חדשה- מנצלת את השרשור

להגיד שלום. ככה:
יעל
24 (איך הזמן עובר כשנהנים)
פעם אחרונה שבדקתי (זה היה מזממממן) בת
ירושלים
לא במקום מסויים קבוע
בלי ספק דרום ארגנטינה וצ'ילה, למרות שגם על יתר דרום אמריקה אין לי תלונות
ממממ לא זכןר לי כזה.
מי שגם כשהוא יושב מול מחשב-מתעסק במקומות רחוקים וחולם על להיות שם (חוץ מזה רציתי לכתוב משהו כמו מה שסלע כתב אבל זה היה נחשב גניבה סיפרותית)
כמו שאמרתי בהתחלה, חדשה בפורום, ובבקשה לא להבהל מהציטוט המצורף לחתימה שלי- זה לא אני אמרתי- טובים וחכמים ממני (הכי גאים שיש) אמרו זאת

סילביא

New member
אופס שחכתי

שרציתי להוסיף את זה. השקיעה על אגם הטיטיקקה (בוליביה)

syair

New member
קצת עלינו-הדור הבא

לפני כחודש התחלתי את השרשור, בו כל אחד הציג את עצמו. מאז נוספו חברים חדשים לפורום, וחשבתי למה לא לפתוח שרשור חדש, שכל החדשים המעוניינים להציג את עצמם יעשו זאת. בניגוד לכמה אתרי אינטרנט אין פה שדות חובה, ושאלה שאתם לא רוצים לענות עליה, פשוט תגידו עבור.
שם.
גיל.
בן/בת/חייזר.
אני גר/ה ב...
איפה הייתי רוצה לגור לו יכולתי לעבור לשם כרגע.
המקום שאהבתי ביותר בעולם (אפשר גם יותר מאחד).
המקום שהכי פחות אהבתי.
בעיניי מטייל/ת זה...
מקום פתוח, שתוסיפו בו כל מה שמתחשק לכם/לכן.

קארין ב

New member
אז ככה....

קודם כל שלום
והיי
ומה שלומכם
הגעתי לפורום מפורום אחר בעקבות התחרות הנפלאה, והחלטתי להישאר כחובבת טיולים מושבעת......כמו כולכם.
שם - קארין
גיל - 27
מין -
אני גרה ב......אזור הצפון.
איפה הייתי רוצה לגור - בארץ - בנימינה, בעולם - אוסטרליה/לונדון.
המקום שאהבתי ביותר בעולם - האי קו-צ'אנג בתאילנד. |המקום שהכי פחות אהבתי - בנגקוק תאילנד - זוהמה מהולה בריח מסריח וצפיפות מטורפת.
בעיני מטייל/ת זה....כל מי שמוכן לקום ב-4 בבוקר ולחזור ב-12 בלילה, לסוע שעות על גבי שעות, לבלות במקום שלא דרכה בו כף אדם/חיה - רק כדי לראות את הזריחה והשקיעה ולהנות מכל רגע. (ולא לשכוח לתעד אותה!)
בעיני כל טיול - אפילו בשכונה הקרובה אליי, זה עולם ומלואו, ולכן אני תמיד נושאת עמי את המצלמה. כל רגע אני מנסה לתעד - על מנת שאוכל להזכיר לי כל בוקר למה אני כל כך אוהבת להתעורר מחדש.

ORIKA

New member
אז ככה...../images/Emo3.gif

טוב אנשים, כבר סיפרתי לכם על עצמי לא מזמן אבל אם אתם מתעקשים אני אספר לכם שוב רק כדי שתהיו בטוחים אז ככה:
אור
עוד חודשיים 19
חייזר...סתאאם-אני בת
אני מאזור חיפה
הייתי רוצה לגור ב...ת'אמת אני לא יודעת כי לא הייתי במספיק מקומות אולי באיי סיישל או בזנזיבר או איזשהו גן עדן שכזה
מאוד מאוד נהנתי בלונדון עיר כזאת נחמדה ותוססת אבל אני בטוחה שהחוויה האמיתי עוד לפני כשאני אסע לדרום אמריקה בעוד שנתיים
פולין-אי אפשר להגיד שאהבתי כי נסעתי בשם ההיסטוריה שלנו סך הכל המרחבים העצומים שהיו שם היו מדהימים אבל רוב המקומות שהיינו היו קצת פחות סימפטיים אבל בעלי ערך רגשי רב
בעיני מטייל זה כל בנאדם שאוהב את המרחבים הפתוחים,את הטבע המטורף ואת השהייה בחוץ בקיצר תהנו אנשים דרך אגב-התמונה צולמה בתורכיה אני זאת מימין(היפה יותר
)

0sandman0

New member
גם אני...

ניצן חודורוב 18 זכר רמת גן הייתי רוצה לגור ב: 1) אוטרכט 2) המבורג 3) קיבוץ דפנה בגליל העליון המקום שהכי אהבתי בעולם זה חויטהורן, כפר קטן ומדהים בהולנד, נדמה שנכנסים לסיפור אגדות. הכי פחות אהבתי את פריז, האוכל מצויין אבל כל השאר לא בשבילי... זה הכל אנשים, בקרוב אני יוצא לפגרה קטנה (4 שנים) אבל אני עוד אחזור בגדול!

סיווקס

New member
ועכשיו אני...

אוהד, בן, גר בירושלים, בן 27, טיילתי כמה חודשים בסקנדינביה (דנמרק, שבדיה, פינלנד ונורווגיה), וחודשיים באירלנד (+שבועיים בווילס ואנגליה). המקום שהכי הושפעתי ממנו היה בלי שום שמץ של היסוס אירלנד וברור לי שאני עוד אשוב לשם לבקר. המקום שהכי פחות אהבתי היה גם כן באירלנד - עיר בשם לימריק. הייתי גם בפראג והאיזור, ובאמסטרדם. עם זאת לא טיילתי בכל הולנד או הרפובליקה הצ'כית. אם לא אירלנד, הייתי עובר לגור בלונד שבדרום שבדיה. מקום מדהים. אני תרמילאי, לא טיפוס של מלונות ושכירת רכב. חלק קריטי מהטיול, מבחינתי, זה להכיר תרמילאים אחרים ולטייל איתם קצת בכל מיני מקומות, ולכן יש לי העדפה לשינה בהוסטלים (למרות שנטיתי את אוהלי אולי קצת יותר מחצי מהלילות שלי). מנסיון רע באמסטרדם, יש לי נטיה חזקה להמנע ממקומות של ישראלים. זאת הסיבה העיקרית שאני לא שוקל טיולים בדרום אמריקה ובחלק מהמדינות של המזרח. עם זאת, אני מתכנן טיון גדול לניו זילנד שיצא מתישהו...

enwhysea

New member
יש ישראלים בכל מקום

דרום אמריקה מאוד מאוד גדולה ואתה יכול לטייל בלי לראות ישראלים כמעט בכלל עם אתה לא בעונה/זורם בגל... וגם אם כן.. אתה לא חייב ללכת להוסטלים של הישראלים.. בבוגטה בקולומביה למשל הייתי במלון "פלטיפוס" והיו שם אנגלים, וולשים, גרמנים, גואטאמלי, תורכי ועוד כמה אירופים.. ישראלית אחת שכן ישנה שם לא נכלל בקטוגריה של "הישראלים" אני בטוח שיש לאנשים פה עוד מלא דוגמאות... אבל בכל זאת.. נראה לי שיותר מתאים לך ניו זילנד מייט :) מה אתה מתקשר ומנתק?

למעלה