קצת עידוד

chicky47

New member
וואו לא ציפיתי לקבל כל כך הרבה תגובות!

תודה רבה לכולכן על האיחולים שמחממים לי את הלב. אני מעתיקה פה מה שכתבתי למילי: מדובר על החזרה רביעית. היו לי 3 הפלות מקודם בשבועות המוקדמים. בטיפול המנצח קיבלתי ivig, סטרויידים ופרגניל. ההחזרה הייתה עם עוברים מוקפאים. ההפלה האחרונה קרתה ביוני 2013 וב11.9.13 (אסון מגדלי התאומים) עשיתי החזרה של 2 עוברים ולפי מה שראיתן נולדו לי התאומים המקסימים שלי. אם הצלחתי לעודד אותך ושאר הבנות אני מאושרת. אני זוכרת בזמן שהייתי עוברת טיפולים זה תמיד עידד אותי לראות תמונות של התינוקות שנולדו לבנות בפורום. יש קצת פחד מהבלתי ידוע (בציות מאשה שאנחנו לא יודעות עליה הרבה) לכן רציתי לשתף אתכן בתמונות...אוהבת ומאחלת לכולן שבוע שקט, בשורות טובות ושבקרוב תהיו אמהות

עוגי555

New member
צ׳יקי תודה

אני לא מפסיקה לדאוג על המראה החיצוניבנוסף לשאר הפחדים הגדולים והחשובים יותר כמובןאבל ממש מודאגת.אין מה לעשות חוץ מלקוות לטוב ולחשוב אופטימי. אני עד עכשיו מתבאסת שאיך דלגו בדיוק עליי עם בקשת תמונה?אוי התסכולים...

chicky47

New member
אל דאגה עוגי

אם אני זוכרת נכון עשית טיפול בהדסה נכון? ביקשת לראות תמונה או שלא הבנתי אותך נכון? בכל מקרה אני מקווה שהרגעתי אותך קצת. מקווה שאת מרגישה טוב.

עוגי555

New member
מרגישה טוב

ומאושרת כפי שלא הייתי מהחתונה...
אבל החששות קיימים.
כמעט כל הנשים שראיתי בצ'כיה היו יפות, רובן ממש יפות! אבל - תמיד יש סיכוי שיצאה לי לא יפה.
ממני לא ביקשו תמונה בהדסה, ומבנות אחרות כן.
לא יודעת מה היה יוצא מזה ומה בכלל עושים עם זה. היו פרמטרים אחרים שהיו חשובים לי ואותם קיבלתי עד הפרט האחרון, שזה לא ברור מאליו.
לא ידעתי כלל שאופציה זו קיימת וזה מבאס אותי.

כל הקטע של ביצת הפתעה מטריף אותי.
מחלות גנטיות במשפחה, אופי... ומראה חיצוני שזה הדבר הראשון שנראה לעיין.
קשה לי.

ואני עוד מדברת...אצלי התורמת היתה רק nice

וזאת לפי מי שהיה המנהל האדמינסטרטיבי בזיגי. לא רוצה להגיד עד כמה הילדה יפה. עוצרים אותנו ברחובות טפו טפו.

עוגי555

New member

לא מכירה המון ילדי תרומה, אבל אלה שכן, פשוט יפיפיים!
בעזרת השם יהיה בסדר... יש הרבה דאגות, אבל תודה לאל הרבה אושר וסיפוק
הרבה שלוות נפש שכל כך ציפיתי לה...

מילי7777

New member
Nice? יש דירוג למראה?

מי מדרג את התורמות? זה הרי כל כך ענין של טעם אישי.יש דירוג גם בהדסה של המראה הכללי המשוקלל?

מילי7777

New member
זה הכי טבעי בעולם וזה רק מראה שאת כבר בדרך להיות אמא

גם בהריון הראשון שלי שהיה מטיפול ivf הנושא של המראה של התינוק מאד העסיק אותי. אני ובן זוגי נראים טוב אבל אף פעם אי אפשר לדעת איך ייצא הילד? אולי הוא ייצא דומה לאבא שלי..אבאל׳ה!!! ואולי דווקא יקח או תקח את השעירות מהצד הזה? אולי האוזניים יהיו בולטות כמו של האחיין? בקיצור גם את ההורים הגנטיים הם יפיפיים עדיין אין ודאות לגבי מראה הילדתסתכלי סביב ותראי שיש זוגות שממש לא נראים טוב ( ואני עדינה) ויש להם ילדים הורסים וגם הפוך להורים מדהימים לפעמים יוצאים ילדים לא משהו..הכל שטויות. בטוחה שיהיה לך ילד מהמם ויותר חשוב מהכל אהוב ובריא!מתי את צפויה ללדת?

עוגי555

New member
נכון :)

ותודה על הרוח החיובית :)כפי שאת מתארת לעצמך זה נושא שלוחץ על נקודה רגישה, עמוקה יותר.בדצמבר בע״ה.

rabbitm

New member
כבר סגרנו שהילדים יהיו מהממים!

במפגש הפורום שארגנתי, הילדים היו מדהימים אחד אחד!
חוצמזה, אני חושבת שלאחר הלידה כדאי שתבואי להדסה עם תמונה שלך ויורשי העצר ממוסגרת! בגדול!
ככה, שאם הם דילגו עלייך, את תהיי להם מול העיניים כל הזמן

עוגי555

New member
rabbit את משהו!!

הצחקת אותי!קרוב לוודאי שאת צודקתלא ראיתי המון, אבל אלה שראיתי פשוט מהממים.למרות שזה לא בית חרושת
מחשבות אלו הן חלק מהחבילה...אז אני אחליט להעביר תחנה מהרדיו שיש לי בראש :)ואצפה לבובון או לבובה

למעלה