קצת עידוד

chicky47

New member
קצת עידוד

שלום לכל הבנות היקרות בפורום. מצורף תמונה עדכנית של התאומים המדהימים שלי שנולדו לפני 4 חודשים (מסלול הדסה עין כרם/צ'כיה) --קשה לי עדיין להאמין! המסע כל כך קשה אך אני פה כדי להגיד לכן שאתן מסוגלות לעבור את זה... אך מה, צריך המון סבלנות ונחישות כדי להגיע למטרה. מאחלת לכל אחת מכן הצלחה בטיפול ושאלוהים יגשים את כל משאלות ליבכן

מילי7777

New member
זה המון עידוד :)

תקשיבי, הם מדהימים!!! פתאום הפכת את כל המסע הזה לשווה כל כך. תהני מהאוצרות הקטנים ושיהיה לך הרבה אושר ונחת. האם מדובר בתרומה ראשונה? טריים או מוקפאים? מתלבטת אם לבקש מהדסה להתחיל מיד במוקפאים.

chicky47

New member
היי מילי

מדובר על החזרה רביעית. היו לי 3 הפלות מקודם בשבועות המוקדמים. בטיפול המנצח קיבלתי ivig, סטרויידים ופרגניל. ההחזרה הייתה עם עוברים מוקפאים. ההפלה האחרונה קרתה ביוני 2013 וב11.9.13 (אסון מגדלי התאומים) עשיתי החזרה של 2 עוברים ולפי מה שראיתן נולדו לי התאומים המקסימים שלי. אם הצלחתי לעודד אותך ושאר הבנות אני מאושרת. אני זוכרת בזמן שהייתי עוברת טיפולים זה תמיד עידד אותי לראות תמונות של התינוקות שנולדו לבנות בפורום. יש קצת פחד מהבלתי ידוע (בציות מאשה שאנחנו לא יודעות עליה הרבה) לכן רציתי לשתף אתכן בתמונות...אוהבת ומאחלת לכולן שבוע שקט וטוב ובשורות טובות!

עוגי555

New member
צ'יקי -

ממש

555
הם מושלמים - אחחח... כמה נחת מגיעה לך צ'יקי
רק אושר ואושר
ותודה לך יקירה על העידוד!!!

שירה30001

New member
מזל טוב

וואו מהממים
אין מילים
זה באמת עידוד. שתזכו לגדלם בנחת ובאושר וכמובן באהבה שאין לי כל ספק שאכן תעשו זאת.
&nbsp
אקח את העידוד הזה איתי לנסיעה לצ'כיה ב: 7.8.14
&nbsp
שתדעו רק אושר

להלי88

New member
וואו איזה בונבונים יפים !!

כל הכבוד לך צ'יקי שהצלחת ככה לגדל ולהחזיק את שניהם כל ההריון ! היה שווה את המאמץ האדיר
אלופה !

ציקי יקרה

איזה מתוקים טפו טפו טפו 555.
מאחלת לכם רק אושר ובריאות.
תודה על העידכון, זה נותן לנו
כוח להמשיך ולא לוותר.
שולחת נשיקות וחיבוקים גדולים

שושה669

New member
וואו איזה יופי תוד על העידוד

זה הגיע במקום!
שמחה בשבילך שזה הצליח ועוד בכפול
הרבה אושר!

rabbitm

New member
איזה מתווווקקקים!!!!

תהנו מהם!! מגיע לכם!!!
אני רואה שהם קצת ג'ינג'ים, בכל זאת חצי איריים

chicky47

New member
אני לא מפסיקה לצחוק!

היי מתוקה אנחנו טסים לאירלנד בחגים אם באה לך לעשות קצת חופש :)

rabbitm

New member
אירלנד בחגים נשמע טוב

קודם אנחנו צריכות להפגש בארץ....
נהיה בקשר, רוצה לארגן מפגשון של בנות ברנו, נובמבר 2012

נשיקות למתוקים

למעלה