קצת עזרה..

tsou

New member
../images/Emo58.gif אבל אתה מתעלם מ

השיירים הגרעיניים של טיירול, ומהמוות של אלן בזמן שהיתה בבנק עם טיי, בכדוה"א - הם נהרגו שם, אז איך עזבו מרצון? ולאן "נטענו" מייד אחר כך? ועוד משהו לא לגמרי ברור, היכן נוצרו השמונה? לא זכור לי שזה נאמר בשום פרק אבל אולי מרוב הצפת אינפורמציה פספסתי

tsou

New member
../images/Emo58.gif

מצד שני אם מתקנים את 2) ל"החמישה נהרגים במתקפה על כדה"א- על ידי מי אגב? וכשהם נולדים מחדש בספינת האם הם מחליטים לטוס למושבות אז הכל נראה הרבה יותר טוב באמת
למרות שהסטוריליין המקורי שלי (=החמישה היו אנושיים וקאויל יציר כפיהם הרג אותם ועשה להם בהמשך דואנלואדינג במובן הקלאסי=מאדם למכונה) עדיף! LOL

ק אסף

New member
../images/Emo58.gif

המוות של החמישה בכדוה"א הוא הפתיח להכול אז את צודקת ההגדרה שלך ל2 יותר טובה ממה שאני כתבתי. אנדרס אומר שהם הוזהרו מראש ולכן שיחזרו מחדש את טכנולגיית ההורדה שהשבט ה13 זנח מזמן. אחרי שכדוה"א מושמד הם מורדים לגוף חלופי שהוכן מבעוד מועד וזה מה שמאפשר להם לברוח ולהגיע למושבות. אני לא זוכר מי משניהם אמר את זה במפורש אנדרס או אלן אבל בין כל שביבי המידע שנזרקים שם הם מציינים שהרעיון ליצור את השמונה החדשים נוצר אחרי שהם פגשו את הסנטוריונים של המושבות. זה היה ההסכם, תסיימו את המלחמה ותקבלו skinjobs. ומסתבר שגם את טכונלוגיית ההורדה הם קיבלו מהחמישה וזו הסיבה למה אחרי השמדת הHub הם לא יכולים לשחזר אותה. בין האינטרקציה לקאוויל ואלן מתגלה עוד פרט מעניין. המעבדה שבה נוצרו השמונה עדיין קיימת אי שם בחוץ. לא ברור האם היא נייחת על כוכב או ניידת על ספינה אבל היא עדיין שם.

tsou

New member
אז זה שביב המידע שחמק ממני עד כה ../images/Emo6.gif

ואכן הצלחת לסדר לי את הבלבול בזמנים!!

אילנית99

New member
שאלה

איזו מלחמה יש לסיים? אם היחידים שנשארו הם החמישה.... והם ממילא נשארו. אז עם מי נלחמים הסנטורים? כי אם נשארו רק חמישה... זה אומר שכל השאר מתו.

duron

New member
כל הדיון הוא על השאלה הזו

מי התחיל ומתי. לפי סאם, לא את המלחמה יש לסיים אלא את המחזוריות של בניית סיילונים, מרד, השמדה, גלות והתיישבות מחדש.

duron

New member
הנה אחד שהבין את מה שכתבתי !

אז ההתחלה מהתחלה - ה-FF מוזהרים מראש (ע"י דמיויות ראש) על מתקפה קרובה. ה-FF בונים ספינת תחייה ומשגרים אותה למסלול סביב כדה"א. הם לא ממריאים יחד איתה ! כשהם מתים , הם עושים download לספינה ויוצאים להזהיר את המושבות. לוקח להם 2000 שנים להגיע למושבות כי אין להם FTL . הם נעים במהירות יחסותית (קרובה למהירות האור) לכן הזמן שעובר על הספינה קצר מהזמן מחוץ לספינה.

tsou

New member
אתה כמו ההיבריד,

כדי להבין את מה שאתה אומר דרוש מתרגם

duron

New member
קשה להעביר רעיונות כאלה בפורום

ההפקה עצמה לא סגורה על העלילה , אז את רוצה שאני יהיה ??

tsou

New member
בוודאי! אי אשר ששניכם תהיו לא עקביים ../images/Emo13.gif

duron

New member
הייברידים

נוטים לחזות את מה שיקרה. פה אין הבדל רב

למעלה