../images/Emo58.gif אולי אני אוכל לעזור קצת
בואי נראה עם אני אצליח לעשות קצת סדר בבלאגן כי האמת שזה לא קשה מסובך ברגע שמבינים מה הולך שם. אז ככה: ראשון היה קובול, מה קרה שם מי טב לאן ולמה ואיך אני לא נכנס כי אנחנו באמת שלא יודעים מספיק על זה. שנית היה כדוה"א, האנשים שחיו שם (כ"כ הנראה סוג כלשהו של סיילונים) פיתחו לעצמם סנטוריונים ממתכת. כתוצאה מהתנהגו בלתי הולמת מצידם הטוסטרים שלהם התמרדו כנגדם במטרה לחסל אותם, וכנראה גם הצליחו. חמישה מתוכם (כלומר הFF) קיבלו הזהרה מוקדמת על מה שהולך להתרחש ולכן המציאו מחדש טכנולוגיה אבודה שאנו מכיר בתור היכולת לעבור מגוף לגוף לאחר המוות. וכך קרה שהם חוסלו על כדוה"א הורידו את עצמם לגוף חדש וטסו למושבות "במטרה להזהיר אותם שעליהם להתייחס יפה לבינה המלכותית שהם יצרו" (ציטוט ישיר של אנדרס). שלישית היו המושבות, כאשר הFF הגיעו הם גילו שזה מאוחר מדי. מלחמת הסיילונים הראשונה הייתה כבר בעיצומה. אבל אצל הסילונים הם גילו תגלית די מעניית וזה שהסנטוריונים מאמינים באל אחד. ולכן הם הציעו להם עסקה, המתכות יפסיקו את המלחמה והם (הFF) יעזרו לסיים את הפרויקט שהם התחילו לייצר מכונה ביולוגית. הסנטוריונים הצליחו בעצמם לפתח הייבריד בשלב הזה אבל לא יותר, מי שלקח את זה באמת לשלב הבא ויצר את שמונת הדגמים האנושיים הם הFF במטרה ליצור מעין גשר בין שני הגזעים שיוכל להוביל לשלום ארוך ודו קיום וכל הדברים האלו. אבל ה"ילד" הראשון שלהם נכנס לגיל התבגרות סוער במיוחד ולקח את כל קטע ההתמרדות הזה נגד ההורים צעד רחוק מדיי. והשאר ידוע. מקווה שעזרתי.