קצת עזרה בכימיה

Hellen

New member
קצת עזרה בכימיה

שלום לכולם. אני עושה עבודה על הטבלה המחזורית, ואני צריך קצת עזרה. בהנחה שאני יודע את התכונות הבאות של חומרים: שם,נק' התכה, נ' רתיחה, מס' אטומי, מס' מסה, מס' אלקטרונים מה אני יכול לדעת עליהם (נניח - כמו הערכות אלק', טור, שורה, מצב צבירה בטמפ' מסויימת, איזה יסוד יכול להתרכב עם איזה יסוד, וכו')? תודה על זמנכם :)

2_be

New member
בבקשה:)

כעיקרון ואתה בטח יודע: מספר השורה בטבלה = מספר רמות האנרגיה של אטום . מספר טור בטבלה = מספר אלקטרוני הערכיות של האטום . כיוון שאני עייפה אני אסתפק בקישורים שאולי יוכלו לעזור ולספק את שאר המידע
כאן, פה (אני די בטוחה שבעבר מצאתי באתר הזה את כל המידע) ושם

Hellen

New member
כמו דברים יותר ספיציפים,

ולא רק הסברים כללים על הטבלה המחזורית.

Hellen

New member
אז בוא אני אגיד לך מה

תשובות לא יעזרו לי. אני מתכנן מערכת במחשב שתיתן כמה שיותר מידע על המערכה המחזורית לפי הנתונים. זאת אומרת, אני א"כ צריך לתכנת איך זה יתבצע, זאת אומרת שאתם לא אומרים לי את התשובות, אתם רק אומרים לי מה שהמורה הייתה אמורה להגיד לי אם לא הייתה חופשת פסח, ואני מעדיף לעשות את זה עכשיו מאשר בזמן הלימודים כי עכשיו יש לי זמן. אתם לא אומרים לי תשובות, תודה על האמון.

UrbanDK

New member
ואתה אמור לתכנן את המערכת לפי

הידע שלנו או הידע שלך?

Hellen

New member
הרעיון של תכנון המערכת

זה על פי ידע התכנות שלי, לא על פי הידע הכימי שלי. בדיוק כמו שבונה בניין צריך את התוכניות, כדיי לדעת מה לבנות - העבודה שלו היא לקחת את השרטוט של הבניין, ומזה לבנות את הבניין, אותו הדבר אני.

UrbanDK

New member
אם היית מציין מלכתחילה שמדובר

בפרוייקט מחשבים ולא כימיה, אולי הייתי נחמד יותר.

למעלה