קצת עזרה בבקשה

RhoadsDee

New member
קצת עזרה בבקשה

ככל הנראה הגיטרה שלי זקוקה נואשות לסט אפ... אני חושבת ללכת לחלילית בבאר שבע..זה קרוב ואני קונה אצלם כל הזמן...המוכר נראה שם כמישהו שניתן לבטוח בו...אז רציתי לדעת האם מישהו עשה שם סט אפ והאם כדאי לי להפקיד את חיי גיטרתי בידיהם? אם לא, אז יש עוד איזשהו מקום באיזור אשקלון-אשדוד-באר שבע שבו ניתן לעשות סט אפ איכותי?

eran377

New member
לא אפשרי בשבילך להגיע לאיזור המרכז?

שם יותר פשוט למצוא אדם אמין שיעשה סטאפ כמו שצריך (הרצל, אלגרנטי ועוד...).

RhoadsDee

New member
קצת בעייתי בשבילי

אבל אם לא תהיה לי ברירה אצטרך לעשות זאת... בטח במרכז הם גם לוקחים המון כסף (קצת בעייתי למישהי שמקבלת 700 ש"ח לחודש) אילו אנשים אתה מכיר במרכז ומה טווח המחירים?

eran377

New member
אני יכול להמליץ בחום על הרצל

הוא לקח 230 ש"ח לסטאפ סטנדרטי בפעם האחרונה שהייתי שם...

נוןעומר

New member
700 שקל לחודש, את חיילת?

אם ככה אז את יכולה לנצל את הנסיעות חינם בתחבורה בציבורית בשביל להגיע למרכז לעשות לגיטרה סטאפ. הקטע המבאס זה להשאיר שם את הגיטרה, לחזור הביתה, ואז לחזור לקחת אותה כשהיא מוכנה. את יכולה לדבר עם המתקן (לא אפליה, לי פשוט לא ידוע על מתקנות גיטרות) בטלפון ואם יהיה לו מצב רוח אולי תוכלו לתאם יום ושעה שתבואי והוא יטפל לך בגיטרה במקום, או לפחות באותו יום - עדיף לשבת קצת במעבדת גיטרות או להסתובב קצת בתל אביב מאשר לעשות טיולים ארוכים כאלו.

RhoadsDee

New member
אמממ אפשר מס' טלפון של הרצל?

ואולי בכל זאת מישהו מכיר את חלילית....יהיה לי הרבה יותר פשוט להגיע לבאר שבע :] ואני עושה שירות לאומי...כך שהקטע של התחבורה לא תקף בכל אופן, יש סיכוי שמחר אני אהיה בת"א...אז אולי אוכל לקפוץ אליו

אם את מדברת עם הרצל

אני ממליץ לך להתקשר מראש, להודיע לו שאת באה מרחוק, ולבקש ממנו יפה שיעשה לך במקום. אני ביקשתי, אמר סבבה. הגעתי אליו, הזכרתי לו שזה הייתי אני, ואחרי גיטרה אחת התפנה לשלי. בנאדם מאוד נחמד, אני בספק אם הוא יעשה לך בעיות.

JustThomas

New member
נצל"ש הרצל

יש לי באס שצריכה סטאפ קצת יותר עמוק מאקשן, אינטונציה וטראס. (הצאוור כבר נעול, האוכפים בטווח לפני הזמזום אבל האקשן עדיין מציק) אולי שיוף שריגים או עבודת צאוור כזאת או אחרת + החלפת נאט. יש למישהו מושג כמה דבר כזה כסף ושעות עבודה דבר כזה אמור לעלות? (או שפשוט להתקשר אל הבנאדם
)

JustThomas

New member
ווא אינעלאב...

*מושג כמה כסף ושעות עבודה דבר כזה ידרוש. יש להוסיף שאני מספק את המיתרים.

למעלה