קצת סטטיסטיקה

MaT15

New member
קצת סטטיסטיקה

1 מתוך 10 אנשים הוא הומו או לסבית.. בכיתה ממוצעת יש 3 אנשים הומואים/ לסביות בשכבה שלמה יש כ 18 הומואים/ לסביות בבצפר ממוצע (נופי גולן לדוגמא).. יש כ108- הומואים ולסביות..
 

resputin

New member
אף אחד לא אמר שהסטטיסטיקה הזו

נכונה, היא נחשבת לנכונה, אבל היא לאו דווקא נכונה - ובמידה וכן, היא גם לא בהכרח מתפלגת בצורה שווה. יכול להיות שאצלך בבית ספר יהיו רק 78 הומואים\לסביות\בי\טרנס ואילו בתיכון אחר יהיו 138.
 

MaT15

New member
ברור לי . .

אבל זה הקטע של הסטטיסטיקה, זה לא מדע מדויק.. אני דיברתי על "בערך"
 

James Hammerton

New member
אני חושש שלא

המוח שלו פשוט בשימור... אבל למה הוא צריך להתהפך בכלל?
 

Only Dreaming

New member
אתה! ../images/Emo11.gif

כן, כן, אתה, זה עם הפיסוק.
אתה לא מדבר איתי, וזה רע.
|מעיק|.
 

RagingTempest

New member
זה בכלל לא מדויק.

כל העניין של "אחד מעשר" מבוסס אחת מתוצאות המחקר של אלפרד קינסי בשנות החמישים - הוא מצא שמבין אוכלוסיית הגברים שהוא חקר, כ10% דיווחו על התנהגות הומוסקסואלית רציפה במשך שלוש שנים לפחות בין הגילאים 16 ל55. וצריך לזכור שהוא חקר פלח אוכלוסיה מסוים, והכל בראי התקופה, וכו'. איכשהו זה התגלגל למה שאמרת - ולמה שרוב האנשים אומרים. לאנשים אין סבלנות לפרטים הקטנים, וחבל. הערכות בימינו, אאל"ט, מצביעות על 4-5% - אבל אף אחד לא הלך, ספר אנשים, וחישב.
 

D a r k S u n

New member
תאמת היה מחקר שנה שעברה

המחקר היה רק באוכלוסיה בישראל והראה ש 20% מהאוכלוסיה הם להט"בים
 

James Hammerton

New member
טוב אז קודם כל

יש הסכמה בקרב ארגוני גאווה בעולם (לא בקרב פעילי גאווה 'קיצוניים') שמדובר ב5-6 אחוזים, כלומר אחד מתוך עשרים בערך. זה אומר שצריך לחתוך את המספרים לחצי, ואני חושב שאם עושים את זה אפשר להגיע לסטטיסטיקה שתהיה דווקא די מדויקת מניסיון חיי... כמובן כמו שרביב כתב, יכול להיות שבבי"ס מסוים יהיו 20 הומואים ובאחר 100, אבל אם לוקחים ממוצע ארצי, הייתי אומר שזה יהיה בערך מספרים כאלה (1-2 בכיתה בממוצע, נגיד 8 בשכבה ו50 בבי"ס).
 

D a r k S u n

New member
יש הרבה יותר!

אני לא מדבר על בבצפר שלי או לפי מי שאני מכיר יש הרבה יותר להט"בים ממה שאתם אומרים כלל עולמי היה מחקר ואמרו ש 15% וכמו שאמרתי מקודם בישראל זה 20%
 

probably

New member
statistic in my ass. :)

חחחחח. איזה שטויות. בולשיייייייטטטטט. זה עניין של אוכלוסיה, ומיקום, ועוד מאה אחד דברים שמשפיעים על כמות ההומולסבים באותו האזור. בלי קשר, למה להתעסק בסטטיסטיקות כשאפשר שלא? חחחחחחח, זה שאלה שאת/ה תהיה חייב/ת לענות לי עליה. אוי, החיים פאן פאן פאן. אני לא יודע מה זה הפרץ אופטימיות שבי, אל תתרגלו לזה!!!!!!!!!!!!1 חולה לכם על הצורה [המכוערת.. חחחחחח. סתם]. ביוש.
 

Greeny16

New member
בן כפרה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כל רעיון שתביא על ינאי.. זה בסדר
סומך עלייך:)
 
למעלה