קצת מרגיז

נועה M

New member
קצת מרגיז

אני ומישהו שפגשתי בראיון קבלה התמודדנו על תפקיד במשרד עו"ד בת"א... על פניו, לי נקודת מוצא טובה יותר, תואר מאוניברסיטת ת"א ולבחור השני בוגר הקריה האקדמית אונו.... אותו קיבלו...אותי לא..... מה תגידו על זה?

hitman89

New member
מה מפתיע כל כך?

בסדר אז למדת באוניברסיטה..... עם כל הכבוד, תביני שזה לא הסעיף היחידי והבלעדי שדומיננטי בראיון..... מה עם האישיות, רושם ראשוני, ידע וכו'...... וחוץ מזה, בשנים האחרונות זה כבר נהיה דיי זניח ברוב המשרדים... בהצלחה בהמשך! תמשיכי לחפש......"יגעת ומצאת תאמין"

B L I M P

New member
אכן מרגיז מאוד

אותי לפחות.. השאלה האם שאר הנתונים היו זהים. אם היו לו כמה שנות ניסיון ולך לא, או שהוא עשה רושם טוב בראיון ואת לא, אז זה הגיוני. אבל בהחלט עדיין מעצבן

sacrament

New member
זה נדיר אך אפשרי...

מה אפשר להגיד על זה? או שהוא ממש הרשים בריאיון או שיש לו כישורים יוצאי דופן וניסיון יוצא דופן או שיש לו פרוטקציה או שיש לו את כל האמור...או שאת לא הרשמת יותר מדי. מה לעשות, כשהולכים לריאיון יש עוד כמה דברים שנחשבים חוץ ממוסד הלימוד. יש כאלה שבכלל לא מזמנים אנשים ממכללות מסויימות ויש כאלה שיותר פתוחים לראות ולשמוע אנשים עם ניסיון וכישורים רלוונטיים.

נועה M

New member
תודה על התמיכה

בכל אופן, פרוטקציה לי ולא אין... אותם שנות ניסיון, אני מודעת לעניין שהוא כנראה הרשים יותר....שאפו!

Anabol

New member
מה אפשר להגיד על זה?

את נותנת לנו פה 5% מהסיפור. מי יודע מה הרקע שלך ושלו, הציונים, נסיון חיים, אישיות... מוסד לימודים זה ממש לא הכול. זה נקודת פתיחה לא יותר מזה. אולי אחרי כל זה בכל זאת מגיע לך.. אני לא יודע. אבל מה אפשר לעזאזל להגיד רק על סמך זה שאת נותנת לנו את מוסדות הלימוד. מתי כבר יבינו שזה שהיה לאדם מסוים פסיכומטרי יותר גבוה ולכן הוא התקבל לאוניברסיטה, לא הופך אותו יותר טוב בשום דבר מאדם אחר...

ubuntu1

New member
לא מסכים עם טענה הזאת

לפחות לפי מה שאני מכיר אנשים שיתקבלו לאוניברסיטאות שונות הם אכן אנשים יותר רצינים, מוכנים להשקיע יותר (יש לי חבר שרק מפעם רביעית יצליח להתקבל לאוניברסיטה) אבל זה היה שווה. בדרך כלל סוג האנשים שלומדים באוניברסיטאות (אני לא מכליל תמיד יש יוצאי דופן) הם שונים בהרבה מאותם אנשים שלומדים במכללות למניהם בהרבה תחומים, לא בהרכח יותר חכמים, ממש לא!!! אבל יש שוני ניכר בין בוגרים.

Anabol

New member
על ממוצעים וסטטיסטיקות אפשר לדבר עד מחר

פה דובר על שני אנשים, ורק על זה ששניהם ממוסדות שונים, היה נסיון לגזור מסקנה. נגד זה אני יוצא. אם תתפוס מחבל, סטטיסטית הוא יהיה ערבי. האם עלינו להתייחס לכל ערבי כאל מחבל בפוטנציה? אני יודע שזו לא דוגמא מדהימה, אבל זה מדגים את החשיבה הקלוקלת. זה אולי נכון כשהדבר ה-י-ח-י-ד שמבדיל בין שני אנשים הוא מוסד הלימודים. אבל זה כמובן בלתי אפשרי, כי כולם שונים ברמות כאלה ואחרות בחיים האישיים ובאופי שלהם. וההבדלים האלה הרבה יותר משמעותיים מממוסד הלימודים. בגלל זה אמרתי 5%. לדעתי זה האחוז שצריך לייחס למוסד הלימודים.

newKiticat

New member
אני לא מסכימה

ואני חושבת שיש הבדל בין מכללה למכללה. אבל חוץ מזה, שאי אפשר להתנתק מהעובדה שבן אדם הוא הרבה יותר מהמוסד בו הוא למד. כי אם פותח ההודעה בן 24, שירת שירות לא משמעותי וחשב שזה מספיק, ברור שאם מישהו למד במכללה, הוא בן 30, סיים עוד תואר שאולי רלוונטי לאותו משרד, עבד כבר בעבודה רצינית ובכלל- הוא הרבה יותר כריזמטי - ברור שיש לו עדיפות על פני בחור צעיר שזה עתה סיים תואר באוני'.

אם נסתכל על זה רציונאלית

הסיפור נגמר ואי אפשר לשנות את ההחלטה שהמשרד קיבל. לכן התעסקות בזה לא תועיל לך, אלא רק תעשה לך רע. תמקדי את האנרגיות והמשאבים שלך בדברים שאת יכולה להשיג - התמחות במקום אחר, תלמדי למבחן, שתי בירה או תתחילי עם בחור.

Atenolol

New member
לא יודע... חובבת WWE

מהפרופיל של הכותבת מתברר שהיא מגיבה בפורום האבקות WWE... מעניין עד כמה בנות מתעניינות בזה.

נועה M

New member
מעט מאוד תיהיה בטוח

בפורום 13...יש עוד אחת (דומיננטית יותר ממני בפורום) וזהו אני חושבת...LOL בכל אופן, הסוטדנטית בהחלט עייפה מדיי, אם חשבה על הדבר כזה... פרסום ק.אונו?
אבל בהחלט זה העלה לי חיוך, ואני צריכה קצת הומור בתקופה הדיי אפורה שלי לאחרונה...

JaneLame

New member
לגמרי! איך אף אחד לא עלה על זה?

כן, אני גם חושבת שזה המצב. אין טעם לדון בפרטי המקרה כי הסיטואציה דמיונית לחלוטין. לא עוזר שהפרופיל של הגברת נפתח רק לפני חודש.

למעלה