קצת מעליב, לא?

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
קצת מעליב, לא?

קיבלתי במייל. מה דעתכם? אני עוד לא החלטתי. בהחלט חביב, אבל יש פה משהו מעבר?
ותחשבו על זה... בתרגום חופשי: אמא טיילתי עם בתי בת הארבע. היא הרימה משהו מהרצפה ושמה אותו בפה. הוצאתי לה את החפץ מהפה ואמרתי לה לעשות לעשות זאת. "למה" שאלה בתי? "בגלל שזה היה על הרצפה, את לא יודעת איפה זה היה, זה מלוכלך ובטח מלא בחיידקים" עניתי. בנקודה זו, בתי הביטה בי בהערצה מלאה ושאלה אותי:"אמא. מאיפה את יודעת את כל זה? את ממש חכמה". עניתי במהירות: "כל האמהות יודעות את זה. זה נמצא במבחן האמא. את חייבת לדעת את זה. אחרת לא תוכלי להיות אמא". המשכנו ללכת בשקט עוד 2-3 דקות, כשברור שהיא מהרהרת במידע החדש שקיבלה. "אה! הבנתי!" היא אמרה. "אז אם את לא עוברת את המבחן, את חייבת להיות האבא". "בדיוק" עניתי עם חיוך גדול על פרצופי.

aviah

New member
לא הייתי נעלב

שייבושם לאשה הזו שכדי למצוא חן בעיני הבת שלה היא חושבת שהיא חייבת לדרוך על בעלה.

shno

New member
זה כמעט כמו כל בדיחה אחרת

(הכוונה לכל הבדיחות השוביניסטיות, עדתיות, גזעניות וכו') אם מתייחסים לזה כאל בדיחה - זה מצחיק. אם מתייחסים לתוכן בצורה רצינית - זה מכעיס ופוגעני. אני עוד חוכך בדעתי אם לשמוח שאבא זוכה לבדיחות על חשבונו - ובכך מקבל לגיטימציה עולמית כמו יתר האוכלוסיות שעליהן צוחקים...

לא הבנתי בכלל מה מצחיק פה...

או שהעובר לקח את מעט השכל שעוד נותר לי או שאני בכלל האבא - לפי הגאונות הבלתי מובנת או שאיבדתי לחלוטין את חוש ההומור שלי חביב אמרת? שמישו ידליק לי ווקשה את ה

hag70

New member
בעיני היכולת האנליטית של הילדה

מאד מזכיר לי את הילדה שלנו. את אומר לה משהו אחד כדי לפתור את הבעיה או סתם עובדת חיים והיא מיד לוקחת את זה לכיוונים אחרים לגמרי. יכולת ניתוח יחודית של ילדים שכנראה הולכת לנו לאיבוד עם השנים. וחבל.

כאילו דההההה

הרי ידוע וברור ומוסכם שאת היכולת שלהם בד"כ אנחנו הגדולים חונקים... כל מה שלא מקבל את התנאים הבסיסיים שלו להמשיך לצמוח ולהתפתח - פשוט נובל עם הזמן אצל הילדים זה פשוט מוחשי יותר, ההגיון שלהם כל כך מבריק וטבעי, הם רק זקוקים למקום להביע את זה ואת עצמם...

תאירU4

New member
ילדה נהדרת עם הגיון בריא!

זה פשוט נהדר! ששששש אבל אל תגלי לאבות שכאן, כי הם יגרשו אותנו הנשים...

חנול

New member
לא מעליב. פשוט דוחה.

לא הצחיק אותי בכלל. בדיחה מצ'וקמקת לאללה. לא מצחיק.

../images/Emo6.gif את קולטת כאילו?...

אני יושבת פה מול הצג ואשכרה מנסה לקרוא את ה"בדיחה" הזו מכל כיוון אפשרי, למה לא יכול להיות אני עד כדי כך אהבלה בשביל לא להבין בדיחה... כן הריון לא הריון - ראבק יש גבול! גם אחרי שקיבלתי הסבר... עדיין לא הבנתי את ההומר, אז קראתי שוב ושוב לקח לי קצת זמן, אבל בסוף הבנתי אותה גם אז זה לא הצחיק

למעלה