קצת מודאגת

dark spy

New member
תגובה אחרונה פה כי שכחתי קודם

מי האידיוט שנתן לי אותה בגיל הזה? א. שוב, אחרי כ"כ הרבה פעמים אני אגיד שוב: יש דרך לדבר ב. מצאו אותה אחרי שאמא שלה נטשה אותה (לדברי ילדים ששיחקו המון עם האמא וראו שאחרי שהיא המליטה היא פשוט לא חזרה יותר לשכונה ההיא וגם אם הם טעו אחרי שהמסכנה עברה ידיים של 150 תלמידי בי"ס לפני שאחרותי ראתה אותה והפסיקה את המעבר שלה אמא שלה לא הייתה מתקרבת אליה והיא הייתה כ"כ מוטשת שהיא לא הייתה מחזיקה מעמד יום אחד שאמא שלה תבוא) אם לא היינו לוקחים אותה היא הייתה מתה מרעב/בדידות/גלגל של מכונית/מתשישות (אחרי היום המאוד ארוך שעבר עליה היא הגיעה אלינו ונראתה כמו סמרטוט, לא הצליחה לזוז באותו יום אלא ישנה בין יניקה ליניקה... אגב, מאיך שהיא ינקה היא באמת לא אכלה לפחות יום שלם אחד)

עוד תגובה...

קודם כל, רציתי להגיד כבר מזמן, לא נשבר לכם לריב כל הזמן? אבל בקשר לענייננו, גם צוק מאוד אוהב את דלי הספונג'ה, שמלא כל הזמן מאותן סיבות של זואי. הדלי סגור במקלחת ולצוק אסור להכנס כי הוא רב עם הווילון, משתין על השטיח וכו'. לא שאכפת לו, הוא ינסה להכנס בכל הזדמנות.
. אנחנו החלטנו מראש, שאנחנו קמים כל יום עם צוק בשש וחצי בבוקר לפיפי קקי, ואז חוזרים לישון (אם אפשר ולא חייבים לקום ללימודים / עבודה). הרבה פעמים אחרי שחוזרים הוא מתעורר לגמרי ומתחיל להשתולל, ואז אנחנו סוגרים את התריסים ומחשיכים את החדר, והוא בד"כ רואה שאנחנו ישנים אז הוא הולך לישון שוב או עוסק במשחקים שלו (אגב משחקים, הפייבוריט הוא גזע קטן שמצאנו בחוץ עם המון בליטות, אה כן, וגם הרגליים שלי, למרות שזה משתפר). לגבי ענייני נשיכת כל הבית, גם צוק עושה את זה (בקיר הכחול במסדרון יש כרסומים... אמרתי לחבר שלי שיחכה עם הצביעה החוזרת כי לדעתי זה לא הסוף), הוא מחרתיים בן 3 חודשים ואמרו לנו שחוץ מלאסור עליו את זה אין הרבה מה לעשות וזו התקופה... אז אני משתדלת לאסור עליו לאכול את הבית, אבל חייבת להודות שכל זמן שהוא נושך רגליים של שולחן ולא את שלי, אני מרגישה הקלה מסויימת, והרגליים שלי מתחילות להירפא קצת (אני נראיית כמו מישהי עם הפרעה של פגיעה עצמית, כולי שרוטה ופצועה...). אז בהצלחה... ומזל טוב ליום ההולדת של זואי, טריניטי ואבא של צוק

למעלה