קצת מודאגת

© Tweety ©

New member
חחח איזה שטויות

תעשה לי טובה. קודם כל גם שתינוק בוכה לא תמיד רצים אליו,לפעמים זה סתם עניין של פינוק-מעניין אותי אם אמא שלך הייתה רצה אלייך אחרי כל פיפס קטן שהשמעת. ברגע שנותנים לכלב הרגשה שמותר לו לנבוח (זה אפילו לא לבכות..) ב5 בבוקר ואז כל המשפחה מתעוררת ללטף אותו,ולנשק אותו אז בטח שהוא יסגל את ההרגל הזה לכל החיים. זה שאתה נתת לכלבה שלך אוכל האמצע הלילה זו בעייה שלך וזו דרך מוטעה כלבים לא צרכים לאכול באמצע הלילה יש להם זמני האכלה מסודרים שאסור לחרוג מהם. אז על מה אתה מדבר בכלל? אפשר להשוות בין גור לתינוק אבל התקפלות בפני הכלב,ציות לכל דבר שהוא אומר לקום ב5 בבוקר כי הכלב שמע את העיתון או משאית זבל אתה יודע בכלל למה זה יכול לגרום?! מה ההשלכות של זה? אנשים שעושים את זה במהרה מתייאישים ונפרדים מהכלב. אל תייעץ בדברים שאתה לא מבין ושיש להם השלכה חמורה בסדר?

dark spy

New member
כמה דברים

א. אני מבין שדעתך מנוגדת לשלי אבל יש דרך להגיד דברים, לא צריך לתקוף ואם זה בא כי מה שאני אמרתי נשמע תוקפני אני מצטער, לא לכך היתכוונתי. ב. כשהכלב שלך היה בן שבועיים את לא קמת להאכיל אותו בלילה? ו...כן, כשהייתי תינוק אם משהו הפחיד אותי באמצע הלילה (בוקר, איך שתרצו) אז אחד ההורים בא להרגיע אותי... בינתיים ההורים שלי :)עדיין:) לא היתיאשו ממני וזרקו אותי מהבית... וכמו שאני חבר במשפחה כן גם הכלבות שלי שהן עוד שתי ילדות פה, כולי תקווה שבעתיד כולם יבינו שכלב הוא (לא כמו אלא באמת) חבר במשפחה, וכמו ילד, ברגע שיש אסור לזרוק אותו מהבית ולא עושים :)או במקרה של כלב מאמצים אלא אם זאת משפחה מוזרה קצת:) אחד (ילד או כלב) אם לא מתכוונים לטפל בו עד סוף החיים... כמובן שיש נסיבות דרסטיות כמו האישה שהיתגרשה ועכשיו גרה בדירה קטנה מדי בשביל הכלב כמה דפים קודם (דברים שקורים גם עם ילדים)... אבל... חרגתי מנושא השירשור אז בואו נחזור

miromiro

New member
כל הכבוד דארקספיי-אמנם צעיר אבל ..

תשובה בוגרת ומבינה עניין. גלי את צעירה,ומרגישה "ילדה של אף אחד" וזה כנראה המקור לתחושותייך,אני מאמין (או מקווה) שכתינוקת הורייך קמו אלייך בלילה כשבכית ולא פתרו את העניין ב-"זה סתם פינוק" תשאלי את אמא\אבא ותחזרי עם תשובה.

© Tweety ©

New member
אתה לא שווה תגובה

אנחנו לא עוסקים בי או מתי ההורים שלי קמו בלילה-אתה סתם מוכיח לכולם כמה אפס אתה. חשבתי להגיב לך אבל אתה פשוט לא שווה תגובה.

miromiro

New member
אבל הגבת, ומדוע? ומדוע

התשובה שלך כל-כך תוקפנית? גם השפה בה בחרת להגיב לדארק-ספיי מלאה בביטויים כאלו. אני מניח שיש לך סיבה להתנהג כך, ובטח שלא נפתח את זה כאן בפורום. לא התכוונתי לפגוע בך. ואני לא כועס על נסיונך לפגוע בי. ביי מאיר

© Tweety ©

New member
למה?

אולי בגלל שרק בחודש האחרון קרעתי את התחת למצוא בית לשבעה כלבים שנזרקו בגלל בעיות התנהגות שמתחילות מדברים קטנים כמו שהילדה שפתחה את השירשור תיארה. עם כל הרצון הטוב של דארק-ספיי לעזור חבל סתם לזרוק שטויות ולאחר מכן להתנער מכל אחריות. אתה לא מאמין לי? בסדר. תפנה לכל מאלף לכל מומחה להתנהגות שיבהירו לך שהדברים שלי הם הנכונים. לא היה לי שום ניסיון לפגוע בך בעייה שלך אם נפגעת להבא תגיב לדברים שאני כותבת ואל תנסה לעשות לי ניתוח אופי אין לי שום סמכות לכך אתה סתם מתהדר בנוצות לא לך? הבנת? עדיף לי להיות תקופנית מאשר אחר כך למצוא כלב מחוסר הכרה ופצוע ברחוב ואחרי זה לברר עם הבעלים ולהבין שהוא נזרק מהבית בגלל שהוא נהג לעשות את הצרכים שלו על המיטות שלהם-ואתה יודע מה זה אומר אדון מאיר או שאתה סתם נהנה לשחק אותה פסיכולוג לאנשים ולכלבים?

dark spy

New member
ומי נתן לך תואר

בפסיכולוגיית כלבים? שאלת אותם פעם? כשהכלבה שלי עושה משהו רע היא מקבלת עונש אבל כשהיא מבוהלת או רעבה אז אני מתנהג בהתאם, הנה, לפני שתי דקות אלסקה הקיאה שקית ניילון (שגנבה אלוהים יודע מאיפה) וניסתה לאכול את זה חזרה, הרחקתי אותה והיא נבחה ונשכה אז היא קיבלה עונש שהיא שונאת: לשבת בגינה... אנחנו מבהירים לה שכלפינו אסור לנהום, לנבוח ולנשוך ולהשתין ולחרבן בבית וזה עובד, היא משתינה בבית פחות אבל בין זה לבין לא להיתייחס אליה כשהיא נבהלת ממשהו? יחי ההבדל... ואני אגיד רק בשביל זאת שכתבה את ההודעה הראשונה ואחרי זה אני לא חוזר יותר לפורום הזה, אני אחפש לי אחד עם אנשים קצת פחות תוקפניים לדבר איתם: אולי כדאי שמתישהו תחכי לפני השעה שבה הוא קם (חמש וחצי נכון?) מחוץ לדלת/חלון ותראי מה מגיע שמפחיד/מבהיל/מעצבן אותו

© Tweety ©

New member
אתה מכניס לי מילים לפה

לא אמרתי להפסיק לפנק ולדאוג-להפך. אמרתי להציב גבולות,להעמיד במקום שעושים משהו שלא מתאים ונוח לבעלי הבית-לא לתת עונשים כואבים כמו לקחת את האוכל או לסגור מחוץ לבית יש דרכים אחרות נגד חשיפת שיניים ונהמות. ולגבי ההצעה שלך-אמא שלי פעם פתחה את הדלת שהכלב שלי התחיל לנבוח שהביאו את העיתון והוא התחיל לרוץ בחדר מדרגות ולנבוח לקפוץ על הבחור שהביא את העיתון והעיר את כל הבניין בשעה 5 וחצי. ברגע שצעקנו עליו בתקיפות שלא נובחים בשעה כזו הוא נרגע וחזר לישון. אין לי שום תואר בפסיכולויגה של כלבים אני לא מתיירמת לכך יש לי המון ידע וניסיון.

dark spy

New member
שלושה דברים

א. בגלל זה אמרתי לצאת קצת לפני ב. אני לא חושב שהכלב האימתני הזה יצא לאכול את המחלק עיתונים... אני מזכיר שזה גור בן 3 חודשים ג. או, הודעה לא תקיפה... מזל טוב!!! בבקשה על תעני על המשפט האחרון, לא ניסיתי לגרום לעוד ענף של ריב סתם להראות שיש דרך לדבר בה ואת אפילו מכירה אותה

Erunaamo

New member
לצאת קצת לפני?

אם הכלב מתעורר בגלל איש זר מחוץ לדלת, הוא לא יתעורר בגלל הבעלים שלו? וכמו שנאמר פה קודם, זאת יכולה להיות גם משאית זבל, השמש, השכנים, הרעשים של רחוב מתעורר ועוד.

freearth10

New member
אז מה כל מי שמגדל את הכלב שלו

בטיפת הערכה וכבוד צפוי לזרוק אותו באיזשהו שלב?! בחינוך ילדים יש אלף ואחת גישות מהן נוקשות יותר ומהן רכות יותר! כל אחד יבחר את הדרך שמתאימה לו. אני מאמינה שגם הדרך לחנך את הכלב נובעת מממערכת האמונות של הבעלים שלו! אני אישית לא הייתי מוכנה ל"חנך" את הכלב שלי בשיטות נוקשות, אולי דווקא בגלל שאני מאמינה בחינוך לעצמאות ובגלל שאני מעריכה שהכלב הוא לא פחות נבון מבני האדם ושלי כאדם אין זכות לשלוט עליו ולגזול את החופש שלו. אז 3 שבועות נאלצתי לנקות אחריו ולמחוק את כל הטריטוריות שלו, אבל בסופו של דבר הוא הבין ועושה היום את הצרכים בחוץ. מבחינתי לא היתה קיימת האפשרות של לזרוק את הכלב רק בגלל שהוא עושה את הצרכים בבית. הבן שלי עושה הרבה מאוד דברים שאני לא הייתי רוצה שהוא יעשה, אז מה בגלל זה אני אוהבת אותו פחות? אני מאמינה שרק אהבה מביאה אהבה וזה נכון גם לגבי היחסים בין האדם לבין כלבו. הכללות אף פעם לא נכונות לגבי כולם. בוא לא נשכח את זה. מאיה

© Tweety ©

New member
אני באמת לא מבינה אותך

אין לי בכלל ידע באיך להתמודד ולטפל בדברים כאלו ואתה עוד מייעץ. הכלבה שלה בת שלושה חודשים לא בת שבועיים לך היה כלב בן שבועיים? מי הדפוק שנתן לך אותו בגיל שהוא עדיין צריך להיות עם האמא?! יש הבדל בין שקמים בלילה שאתה חולה,מבוהל או שאתה סתם מתפנק ורוצה שאמא ואבא ישירו לך שיר לילה טוב ויתנו לך נשיקות עד שתרדם. לקום לכלבה שנובחת בגלל שהיא שמעה את משאית הזבל-זה פינוק! זה פשוט פינוק מיותר. והנה הילדה שפתחה את השרשור אמרה שהיום היא לא קמה לכלבה או צעקה עליה לא בדיוק זוכרת והיא המשיכה לישון עד 7 והעולם לא התמוטט עדיין והכלבה נותרה מאושרת-מסקנה? סתם מדובר בפינוק. אתה בכלל יודע מה ההררכיה בין הכלב לבין בעליו?! הכלב הוא אנדר דוג הוא חיית להקה מובהקת שמסתכל על הבעלים שלו כעל הטופ דוג. ברגע שהוא רואה שנותנים לו גבינה עם האוכל,שקמים אליו אחרי כל פיפס,שנותנים לו לעשות הכל-הוא הופך להיות אדון בבית שלו יודע מזה אומר בשלב מאוחר יותר? עשיית הצרכים על הרהיטים בעיקר על המיטות-שיש בכך אמירה ברורה שהוא לא מוכן להשאר האנדר דוג,חשיפת שיניים ונשיכות,אי ציות והקשבה. בכל הדברים האלו נתקתלתי ואני נתקלת בהם שאנשים מגיל צעיר לא מציבים גבולות ומבהירים לכלב מה מותר ומה אסור. הכלב צריך להתאים את עצמו למשפחה-הוא צריך להבין שלא נובחים ב5 בבוקר,שלא אוכלים רהיטים,שלא עושים את הצרכים בבית לא המשפחה צרכה להתאים את עצמה לכלב-לשבור את ההררכיה שקיימת בין הכלב לבעליו זה אחד הדברים הכי נוראים שאפשר לעשות. ואם היא תפעל לפי הבולשיט שלך זה יוביל לכך. תתפלא כמה אנשים מחזירים לעמותות את הכלב שלהם אחרי שהוא מנסה להשתלט ואחרי זה שאנחנו מנסים להבין יחד מה גורם לכלב להתנהג ככה-לעשות צרכים על המיטות למשל באופן שיטתי-אנחנו חוזרים לפינוק המסיבי ולציות המוחלט לכל נביחה הכי קטנה של הכלב. תעשה בעצמך את החשבון-רק תהיה זהיר כי קוראים אותך אנשים שעלולים ליישם את הדברים שלך ואתה תהיה אחראי לתוצאות?!

dark spy

New member
את מוכנה בבקשה

להפסיק עם ההתקפות האלה? אני לא יודע מה עשה לך בעל כלבות ג'ינג'י וחביב :) כשהיית קטנה אבל אל תוציאי את זה עלי, יש דרך להגיד דברים, אם את לא חושבת כמוני תגידי אבל אל תדברי אלי כאילו אני רוצח כלבים, מה גם שטעיתי, הבנתי שהכלב בין 3 שבועות ולא שלושה חודשים כמו שגיליתי עכשיו בקריאה מעמיקה יותר. אני אכתוב את ההודעה שלך בשבילך שלא יגמר לך הכוח בידיים "אולי לא כדאי שתענה פה אם אתה לא קורא כמו שצריך" אז גם אני בן אדם (בעצם לפי התשובות שלך למה גם?) וגם אני טועה (כן כן, אנחנו יודעים שאת תמיד צודקת... אבל אולי כדאי שאני לא אכנס יותר לפורום הזה, באתי לכאן במטרה לתת עצות מהידע שלי ולקבל עצות מאנשים שמבינים יותר ממני ואני רואה שחלק פה באו בשביל להפיג את השיעמום בתקיפות בוטות... אז אולי הפורום הזה לא בשבילי למרות שבהתחלה הוא היה נראה רציני... ביי

© Tweety ©

New member
שי קוראים לך נכון?

תעשה לי טובה רוצה לעזוב את הפורום תעזוב. רוצה להשאר תשאר. מותר להעיר לך,ומותר לבקר אותך אם אתה רוצה להסתובב עם האף בעננים ולחשוב שכל דבר שיוצא מפיך הוא תורה מסיני-בבקשה. אם באת לכאן להעשיר את הידע שלך אז תקשיב ותלמד תהיה פתוח לשמוע גם דברים אחרים. כולנו כאן רוצים רק בטובת בעליי החיים ואני נתקלת בכ"כ הרבה אנשים שלא הציבו גבולות ואחרי זה או שהוציאו אלפי שקלים על מאלף במקרה הטוב או שהחזירו את הכלב בחזרה לעמותה במקרה הרע. אין לי צורך להפיג את השיעמום יש לי דרכים טובות יותר לעשות את זה יש לי צורך להעמיד אנשים על טעותם ולמנוע מדברים שיכאבו גם לכלב וגם לבעליו להתרחש. אז אם אתה רוצה לעזוב את הפורום-תעזוב אתה רוצה להשאר-תשאר. זה לא מעניין ולא מעסיק אותי באתי לכאן לעסוק אך ורק בכלבים ולא בכל הדברים מסביב שאתה מנסה להגיע אלהם.

dark spy

New member
עובדה שאת מבינה מה שאת רוצה להבין

אני אמרתי שמה שיוצא מפי הוא תורה מסיני (שאני לא מאמין בה אבל זה לפוום אחר) איך בדיוק זה משתמע מהמשפט "גם אני בנאדם וגם אני טועה?"???!!!
מותר להעיר ואני אשמח אם תעירו אבל יש דרך ולא צריך לדבר בתקיפות כזאת, נראה לי שאם זאת הייתה שיחה בחדר במציאות ולא בפורום באינטרנט היית גם מתחילה ללכת מכות עם מי שלא מסכים איתך
להעשיר את הידע... מה? בדרך דיבור לא סובלנית? באיך לגרום לאנשים לכעוס? זה שאת אומרת משהו במן... דיבור אלים... לא אומר שאת צודקת
לאיזה דברים מסביב אני מנסה להגיע?
אני מניח שאנשים באים לפה לא כדי לקבל עצת מומחה אלא מחובבי בע"ח שאולי טועים ולכן לא מתייחסים לכל מה שנאמר כקדוש ומפעילים שיקול דעת
אני מבין שאת אוהבת בעלי חיים ושונאת בני אדם, גם אני שונא בני אדם (כגזע, לא כיחידים) אבל כל עוד אנחנו פה אני אמשיך לדבר בכבוד, אבל נמאס לי לכבות את השמן שאת שופכת פה אז אני פשוט אפסיק להגיב

ניל´´י

New member
אלסקה אומצה ע"י משפחתו של דארק ספיי

בגיל צעיר מאוד, היות והיא נזרקה!!! לולא הוריו הכלבה היתה מתה ברחוב!!! היות ואני מכירה את השתלשלות הסיפור של אלסקה אני מוצאת לנכון להעיר על כך!! משפחתו עשתה מעשה אצילי!!! הם הניקו את אלסקה, טיפלו בה באהבה ובמסירות רבה!!! הצילו את חייה, הלואי שכולם היו נוהגים כפי שנהג אביו של דארק ספיי דש לאבא (ח') ולאחות שלך!!!! ניל"י.

© Tweety ©

New member
תרגיעי את עצמך טוב?

איך הייתי בכלל אמורה לדעת את זה? ואת לא יודעת עליי כלום ומה אני עושה בשביל בעלי החיים אז אל תנסי לתת מתחת לחגורה. תרגעי לא פניתי אלייך אז אל תפני אליי.

dark spy

New member
מישהו אמר שאת לא עושה?

את לא אמורה לדעת את זה אבל אם היית שואלת בדרך מנומסת כמו למשל "למה נתנו לך כלבה בכזה גיל? בגיל הזה היא צריכה להיות עם אמא שלה" אז היו גם אומרים לך בדרך שהייתה יותר נעימה לכולם, ושוב: זה פורום, לא איי סי קיו, לא מייל, לא מסנג'ר, לא מליון ואחת אפשרויות לדבר בהן עם אדם אחד, כל עוד ענית בפורום ענית כדי שכולם יגיבו ואם זו לא הכוונה שלך אז תכתבי במסרים/איי סי... ומה שאת עושה או לא עושה למען בעלי חיים זה לא הנושא פה, אף אחד אפילו לא דיבר על זה...

למעלה