קצת מהעוגות החדשות...
י יפה ברמי New member 11/6/12 #16 מצחיק, מחר אני אמורה להכין גם עוגה של קופסא בדיוק בצבע סגול. על המכסה תשכב בובה שכבר הכנתי עם שמלה סגולה.
מצחיק, מחר אני אמורה להכין גם עוגה של קופסא בדיוק בצבע סגול. על המכסה תשכב בובה שכבר הכנתי עם שמלה סגולה.
ס סימי3 New member 12/6/12 #24 עוגות נהדרות!! וואו! אהבתי את כולן, במיוחד את עוגת כוס הקפה ואת עוגת הברית. עבודה נהדרת. סימי
ש שירלי761 New member 15/6/12 #51 עוגה יפה, אף פעם לא חשבתי לשים בובה על קופסת תכשיטים- אבל כל הכבוד על הרעיון והתוצאה
ת תלמ 300807 New member 30/6/12 #54 שירלי שלום , הגעתי לתמונה דרך חיפוש בגוגל ,האם את מוכרת עוגות ? אם כן מה מחירה של עוגה זאת ? תודה
H hilatw New member 12/6/12 #23 מהמם!!! איך עשית את זה? נראה ממש קשה לעשיה. נראה לי בחיים אני לא אגיע לרמת דיוק כזו
ש שירלי761 New member 12/6/12 #26 דווקא לא קשה כ"כ כמו שזה נראה... הבפנים של הספל הוא מעיסת פצפוצי אורז, ציפיתי בבצק סוכר מסביב, שכבת הקפה היא צביעה ב2-3 צבעים וזהו הלוגו של קפה קפה הוא החלק שצריך הכי הרבה דיוק
דווקא לא קשה כ"כ כמו שזה נראה... הבפנים של הספל הוא מעיסת פצפוצי אורז, ציפיתי בבצק סוכר מסביב, שכבת הקפה היא צביעה ב2-3 צבעים וזהו הלוגו של קפה קפה הוא החלק שצריך הכי הרבה דיוק
H hilatw New member 12/6/12 #28 אני בכלל לא מכירה את העבודה עם פצפוצי אורז איך בפצפוצי אורז נדבקים ומחזיקים מעמד? איך מפסלים איתם ?
ש שירלי761 New member 13/6/12 #32 הפצפוצי אורז נדבקים בעזרת מרשמלו שממיסים... יחד עם חמאה\מרגרינה. ברגע שהתערובת קצת מתקררת ניתן לפסל בעזרת הידיים(משומנות) או כל כלי\תבנית שיכולים להתאים.
הפצפוצי אורז נדבקים בעזרת מרשמלו שממיסים... יחד עם חמאה\מרגרינה. ברגע שהתערובת קצת מתקררת ניתן לפסל בעזרת הידיים(משומנות) או כל כלי\תבנית שיכולים להתאים.