קצת מהגינה שלי

אדנהר

New member
השרכים בחורף נראים מאוד רע

וגם הרוח לא מטיבה איתם, ואצלי במיקום הנ"ל יש רוח בחורף, אני מחפש משהו שיחזיק מעמד גם בחורף.

י ע רה

New member
יש לי תנאים דומים לתיאור שלך

ואספרג שפרנגר עומד יופי במבחן אור ורוח כבר כמה שנים.

טסונמי1

New member
הסוד בעציצים תלויים הוא השקיה

ודישון-מאחר ועציצים תלויים חשופים לגמרי הם זקוקים להמון מים-ומאחר והצמח בעיקר רב שנתי נישאר באותה סלסילה הרבה זמן הוא זקוק לתוספות [דישון] כדי להמשיך וליצמוח

טסונמי1

New member
וכאלה- שאותם אני לא סובלת

אים העציץ היתיבש לגמרי והאדמה היא בעיקר כבול חייבים להוריד את העציץ מהמיתלה וליטבול אותה לכמה דקות באמבט מים- בכבול יבש המים גולשים החוצה ולא ניספגים

גבי 26

New member
רגע, את לא יכולה סתם

לזרוק לי כזה רעיון נפלא, ללא זיהויים. יש 3 עציצים. מה פורח ב-1,2,3? תודה מראש.

crazyflower

New member
מה שזיהיתי

תמונה ראשונה - פטוניות, בידנס, דיכונדרה ולנטנה זוחלת תמונה שנייה - בקושי אפשר לראות בטוח יש בידנס וכובע נזיר, האדומים אולי גרניום ייתכן ויש גם בקופה בלי קשר לתמונות - דיכונדרה כסופה - זוחלת נהדר ובלי סוף האחרון - מדהים - נראה לי פטוניות, גרניום ובקופה. לא בטוחה

גבי 26

New member
עוד שאלה, אפשר

להשיג עכשיו את הפרחים האלו שציינת או שאחכה לאביב?

crazyflower

New member
בוודאי שאפשר להשיג

עכשיו בדיוק שותלים אותם בידנס - עכשיו עכשיו עכשיו - פורח במסיביות ב**חורף** ובאביב עובד כמו גדול - בקיץ בשפלה הולך לעולמו עוד נשפך כזה - דיאסקייה. יש במילון את הלנטנה אפשר אבל לא תהיה לה נוכחות עד האביב דיכונדרה זוחלת - לא מומלץ לא אוהבת חורף

אדנהר

New member
תודה, התמונות מגוגל הם של

עציצים הנמצאים בשמש, אצלי צל. בהזדמנות אצלם את אותם (תמונות גדולות), חשוב לי שיצליחו ויפרחו כי זה בכניסה של הבית. אדנהר

למעלה