קצת מהגינה שלי כובע נזיר אדום כדם (לא רואים?) שהגיע אליי מתומפסון ומורגן. אומרים שזה יגדל.
N nony11 New member 25/11/05 #1 קצת מהגינה שלי כובע נזיר אדום כדם (לא רואים?) שהגיע אליי מתומפסון ומורגן. אומרים שזה יגדל.
פ פיית מרציפן New member 26/11/05 #24 גינה מקסימה . הצמחים נראים מאד בריאים ומאושרים. גם אצלי הגרניום במערב.
N nony11 New member 25/11/05 #3 קרוטונים רגע לפני שהחורף מבאס להם ת'צורה. את הקרוטונים האלה, לקוחה שלי זרקה מהגינה שלה בחורף שעבר כשהיא צועקת עליי מה זה הגועל נפש הזה. הייתה לי תשובה מוכנה, אך נמנעתי ממנה לצרכי פרנסה.
קרוטונים רגע לפני שהחורף מבאס להם ת'צורה. את הקרוטונים האלה, לקוחה שלי זרקה מהגינה שלה בחורף שעבר כשהיא צועקת עליי מה זה הגועל נפש הזה. הייתה לי תשובה מוכנה, אך נמנעתי ממנה לצרכי פרנסה.
N nony11 New member 26/11/05 #16 לא תאמיני זה פשוט הגרניום הישן והטוב ששתול בצד מערב, הצד היחיד שטוב לו בו בארצנו הקטנה (בשפלה בשפלה כמובן). ן
לא תאמיני זה פשוט הגרניום הישן והטוב ששתול בצד מערב, הצד היחיד שטוב לו בו בארצנו הקטנה (בשפלה בשפלה כמובן). ן
א אדנהר New member 26/11/05 #23 וואווווו, זה מדהים, נראה שאין ../images/Emo48.gif יותר מקום על הקיר, אז מה תעשי בפורים הבא ? אולי יהיה מקום לתלות רק אחת, את הלקוחה . לי לא כל כך הולך עם תליה, ניסיתי בכניסה מתחת לגגון, צד צפוני, הרבה אור ללא שמש, האם יש משהו מומלץ. תודה, אדנהר
וואווווו, זה מדהים, נראה שאין ../images/Emo48.gif יותר מקום על הקיר, אז מה תעשי בפורים הבא ? אולי יהיה מקום לתלות רק אחת, את הלקוחה . לי לא כל כך הולך עם תליה, ניסיתי בכניסה מתחת לגגון, צד צפוני, הרבה אור ללא שמש, האם יש משהו מומלץ. תודה, אדנהר