קצת מאוכזבת ועצובה...

West Doll

New member
../images/Emo207.gifחבר'ה...תראו איזה שטויות!!!

אומרים שג'ניפר לופז מתחילה להזדקן ושמתחיל להיות לה שיער אפור...אני אישית חושבת שעשו פה משו בתמונות...היום אפשר לזייף דברים תוך שניות!! מה דעתכם??!!

mamasitaa

New member
אין מצב

וגם עם התחילו לצמוח לה שיערות לבנות אני בטוחה שהיא הייתה צובעת!!!

Lopezit

New member
לא נראה לי שזייפו את כל התמונות

כי זה ככה בכל תמונה....

חדש123

New member
תראו...

תראו לא קל להיות ג'ניפר לופז !!! עם כל הלחץ והעצבים שמופעלים עליה אני לא אתפלא עם יש לה קצת שערות אפורים! אבל היא עדיין יפה בכל מקרה!

../images/Emo12.gif

לא שמתי לב לזה
כפרעעלייה ג'ניפר שלנו מזדקנת

oren456

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

עוד מעט היא כבר תככב בפרסומות לאחוזת ראשונים. ג'ניפר , רבקה מיכאלי מאחוריך .

mamasitaa

New member
אוישש נו באמת

עם לכל אחד מאיתנו יש תקציב לצבע שיער = לג'יילו גם אזזזזז תחשבו שהיא בחיים לא הייתה יוצאת ככההההה

Lopezit

New member
אז איך את מסבירה את זה???

זה ממש מוזר.... היא רק בת 36!!!!!!! אבל מצד שני כל התמונות משני האירועים השבוע מראות שכל השורשים שלה אפורים

mamasitaa

New member
מכירה ת'מושג

פוטושופ?!?!?!?! אויששששש..!! אתם לא מביניםםםםם?!?! ג'יי לו לא הייתההההה מתחפשת אפילו למישהי עם שערות לבנותתתתתתתתת !!!!! זה הכול בולשיטטטטטטטטט!!!! גם כוכבות בנות 60 צובעות תשעיר ואף פעם לא רואים להםםם חלקיק לבן בשיער.... אז מישהייי כמו ג'יי לוווווווו?!?!?!?!

NoWords

New member
תסתכלי בתמונות שלה בעצמך.

למשל מהאתר של גטי אימג'ס, זה אתר ידוע מקצועי. הם לא עושים דברים כאלה לתמונות. באמת שאם מסתכלים בתמונות מטקס האלמה, רואים. אולי מעצב השיער שלה עזב אותה ברגע האחרון? אולי היא פיתרה אותו? חח.. אפשר להמציא מיליון סיפורים וסיבות היא בטח תצבע בקרוב..

אוי תעשו טובה שערות אפורות אפשר...

לחשוב , מה היא לא נראת סקסית ?! גם קצת לא הגיוני שבגיל 36 יצאו לה שערות לבנות /אפורות חחח.. אם באמת מ\לא מהלחץ כמו שמישהו אמר פה :)

Lopezit

New member
מישו אמר שהיא לא סקסית??

זה מוזר פשוט שפתאום יש לה שערות לבנות בגיל 36 כבר ראינו שורשים שלה לא צבועים בזמן האחרון.. וזה לא היה לבן או אפור יכול להיות שזה התפתחות בגלל הריון?!?! גם ביטול סיבוב הופעות וגם זה.. נחכה ונראה

Lopezit

New member
השאלה היא לא למה היא לא צבעה

לפני האירוע את השיער האפור\לבן אלא למה בכלל יש לה בגיל 36 שיער כזה?!

נו זה בדיוק מה שאמרתי שזה ....

ממש מוזר שהיא בת 36 ויש לה שערות לבנות ! כאלו אמא שלי בת 38 ויש לה שער שחור ובלי שערות לבנות :/

למעלה