קצת לא קשור לכלכלה

abalaba2

New member
קצת לא קשור לכלכלה

ואני יודע שהרבה זמן לא היה לנו כאן נושא "אוף" אבל אני חייב להוציא קצת קיטור. מתוך צפייה חפ"מית ב"אח הגדול" הגעתי למסקנה- אנשים שונאים אנשים נחמדים, או יותר נכון, אנשים אוהבים מניאקים. איך לא מעיפים לעזאזל את הדפ"ר הזה בולביל (הטעות במקור אצלי) ואת הבת הפק"צה (ר"ת של: 1. פקידה צעירה 2. פרחה קטנה וצעקנית) שלו? איך? במקום זה העיפו את הפרידמן הכי נחמד שהיה בתכנית (וזאת פעם אחרונה שתשמעו אותי אומר משהו נחמד על מישהו ממשפטים [או על מישהו בכלל, ראו המשך]) אילכך ובהתאם לזאת הוחלט לפעול בפעולות הבאות בכדי להצליח בחיים ושאנשים יאבו אותי ויבחרו בי לדברים: 1. לא להגיד שלום לאנשים ברחוב. 2. להיות יותר גזען מבד"כ. 3. לתת כינויים לאנשים עם עדיפות לקבוצות עדות אנשים שמתנהגים כמו ב"א. 4. לעשן 3 קופסאות ביום בבית חולים (כל יום בי"ח אחר) במחלקה האונקולוגית. 5. בעצם לא כי זה יכול להרוג אותי ובמסגרת האני החדש אני אגואיסט. 6. להגיד לאנשים כל מה שאני חושב עליהם ליד כולם (ולא כמו על גילת או זאב או בן או מיכאל או אלירן או קרן או רועי או טל או יובל או שחר שאני אוהב אותם). 7. להפסיק לאהוב הרבה אנשים. 8. אם כבר אני כותב מנפיסט והכל- מי שלא הצטרף עדיין לרשימת תפוצה/ רוצה להוריד את עצמו שישלח מייל/ ישלח לי הודעה במסרים. 9. להתחיל להתחנף לכל מי שצריך 10. עוד עצות יתקבלו בברכה (או קללה במסגרת האני החדש...).

מדינת הבובליל .

יוסי בובליל ייקח ת'מיליון בשכיבה , לא בהליכה ...... ולהלן חלק מהסיבות הרבות שיוסי יצחק כל הדרך אל הבנק !!!! 1 . יוסי בובליל הוא תופעה , דמות , זה מעבר לבן אדם רגיל . כל המדינה מדברת עליו, אימרותיו הדגולות מהדהדות בכל עבר מאז שהחלה התוכנית........ 2. יוסי הוא אדם מצחיק : הוא פשוט קורע מצחוק , כל תגובה או תנועה שלו פשוט מצחיק . מצחיק=רייטינג=כסף=קופרמן הפקות= יוסי בובליל יישאר עד הגמר וזה בדוק ! 3. יוסי בובליל הוא הישראלי הממוצע, הוא צועק,מתלהם,מקלל,ערס צעצוע, חם ואנושי . בעצם לכל אחד מאיתנו יש יוסי בובליל . 4. יוסי בובליל הוא אמיתי , בניגוד לשאר הדיירים בתוכנית . 5 . ואולי הכי חשוב : יוסי בא מההפקה- הוא מקבל את הכי הרבה חשיפה ותמיד המנחים מדברים עליו, ויש לו באזז מטורף בתוכנית. הבנת את זה , אב"י ? :)

abalaba2

New member
...

1. נכון, תופעה מעצבנת 2.נכון כי הוא ייצור- ואם היית שואל אותי אם הוא עושה את עצמו או סתם דביל הייתי בוחר את האפשרות הראשונה- טיפש הוא לא למרות שהוא נראה כך. 3. 4. בולשיט ראה 2 5. לצערי הרב נכון להפקה יש אינטרס להשאיר אותו ועכשיו 3.- "צועק,מתלהם,מקלל,ערס צעצוע, חם ואנושי" לא ראיתי אותו אף פעם צועק או מתלהם ואני חושש שהוא גם לא ערס צעצוע. הוא מה שנקרא אצלי "ראש קטן" נורא קטן, מנצנץ שאפשר, עושה דברים אך ורק אם זה תלוי בו עושה מה שטוב לו ולא מתחשב. אם אתה חושב שהוא זה שמייצג את הישראלי הממוצע אז כדאי לך מאוד לקנות כרטיס לאיזושהי מדינה על הגלובוס ולעבור לשם. הוא מתנהג בצורה שמזכירה את הישראלים מארץ נהדרת רק הרבה יותר גרוע. הוא אנוכי, אגואיסט ולא רואה מטר מהסביבה שלו ולצערי הרב ככה הוא גם חינך את הילדה שלו. חלק מלהיות ישראלי לפי דעתי זה להיות קצת ראש גדול והרבה פחות אנוכי כי אחרת לא הייתה לנו מדינה. אני מאוד מקווה שהוא לא זה שיהיה האידיאל שלך ומודל כלשהו לחיקוי.

moshebar23

New member
בוא אני אסביר לך...

אז נכון שלבובליל ולבת שלו יש חסרונות (כמו לכולנו) אבל דבר אחד אי אפשר להגיד עליהם - שהם מתנשאים. לעומת זאת שפרה וצבר הם אמנם אנשים אינטילגנטים אבל תסתכל על היחס שלהם כלפי הדיירים החדשים - יחס של התנשאות, התבדלות ו- "פלשתם לנו לוילה כדי לגנוב לנו את המיליון שאנחנו חולמים עליו כל לילה ולכן לא תקבלו מאיתנו שום יחס".

תרשה לי להוסיף על הבובליאדה .

עושה רושם שגם אם יוסי ירצח את אחד הדיירים בבית , אולי הוא לא יזכה , ואני מדגיש את ה-אולי . יוסי הוא חתול רחוב ערמומי , יש לו חוכמת חיים שכ"כ חשובה להצלחה בחיים : הוא קורא נכון ת'משחק והוא הכי מבין מה הקהל בבית אוהב , ולכן מגיע לו לנצח . עכשיו ,במידה ויוסי ימעוד ( או באמת ירצח מישהו בוילה.. ) ולא יזכה בתוכנית ,הוא ירוויח מיליוני דולרים על פרסום,שיווק,תוכניות בידור, קולנוע ו...איך בובליל אומר : " ומכאן תפתח את הדימיון לאן אני מוביל אותך... "

moshebar23

New member
אחי, קבל חלק מאמירותיו השנונות חחח

1. "לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן" 2. "יש לי חשק , אבל אין לי נשק" 3. "חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" 4. "צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי" 5. "אני רוצה להדיח את.................. כנרת" 6. "אל תעשה גול לחרגול" 7. "אל תדביק בול לשבלול" 8. "אל תהיה בז כשאתה ברווז" 9. "תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!" 10. "כבדהו וחשדהו ואם לא מתאים לך שפדהו" 11. יוסי לצרצר:"אני יתפוס אותך יא כלב אני ינעל את אמא שלך" 12. "זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!" 13. "גברת ונסיה" 14. "סוטול סוטול סוטול סוטול הופ! טישטוש" 15. *"כל היום המצלמה הזאת עליי. כל הפילים שלה מבזבזת עלי" 16. יוסי לשי -על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה?" 17. יוסי לבוריס בהדחה: "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" 18. "ננס ננס אל המטבח נכנס, עושה לך טוב, עושה לך קל, ננס ננס" 19."היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי!" 20. "אני סמא, סמא מאוד" 21. "עייני, צמצמי מאכלייך, וככה ישובו עצמותייך" 22. "אל תעצבני אותי שאני רגוע ואל תרגיעי אותי כשאני עצבני 23. "אל תחסיר פעימה פעימה לפני שתטעם טעימה" 24. "הצחקת אותי ואין לי חשק לצחוק" 25. "אני בוכה דמעה על דמעה"

gilat85

New member
מדינת הבובלילים

אני התחלתי לצפות בתוכנית בערך מההדחה של אשר, ואני לקוחה של הוט אז אני יוצא לי לראות איך הנפשות הפועלות מתנהגות באופן כללי. אומנם את שפרה לא סבלתי מההתחלה, אבל את צבר דווקא חיבבתי- מה רע לראות אותו על המסך? בחור אינטלגנט, מנומס, יפיוף...עם הזמן הבנתי שהוא סתם בן אדם מתנשא, וזה שהוא התחבר עם שפרה מעיד עליו הרבה ("אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה"), שהיא מעוררת סלידה לטעמי ומייצגת המון דברים שאני לא סובלת, בקיצור-פלצנית ברמות קשות... עכשיו, אתה מגדיר את הצמד חמד הזה כאנשים נחמדים, וזה בדיוק העניין, שהם לא כאלה נחמדים...הם מה שנקרא "יפי נפש" וזה אפילו יותר גרוע. ואם הם כל כך נחמדים-למה צינזרו ביממה האחרונה הרבה פנינים (בשורש ז.י.ן) שיצאו מהפה של שפרה? אז נכון שיוסי בובליל הוא לא שיא האינטלגנציה ויש לו עיוותי שפה שמעלים לא פעם חיוך...אבל לבנאדם הזה יש חוכמת חיים. ואפילו אם הכל משחק (ודי מכור) עדיין הוא בנאדם חברותי שלא חושב את עצמו יותר מידי ומייצג את הישראלי הממוצע. לגבי בתו היקרה עינב- אני לא הייתי מגדירה אותה פקצה (ע"ע שפרה), בעיניי היא מצטיירת כהכי אמיתית, חמה ולבבית. אז נכון שהיא מתלבשת לפעמים קצת......אבל היא נותנת הרבה מעצמה לבית והיא מגלה רגישות לסביבה. אתה צריך לזכור ולהבין שהם באים מאשקלון וזה אומר מנטליות קצת שונה, כנראה ששם המונח "פרידמן" כן מקובל...(לא שאני מצדיקה או מעודדת את זה, אבל במאמר מוסגר-יש לי חברה עם שם משפחה פרידמן שזה דווקא די הצחיק אותה.) ואז מה אם היא קצת מרימה את הקול? אי אפשר להיות שקטים ורגועים כל החיים, זה די טבעי וזה גם מכניס עניין, אחרת הבית שם באמת היה נראה כמו בית קברות עם 1% רייטינג. שמחתי שצבר הודח, אף על פי שהייתי מעדיפה ששפרה ורנין יקדימו אותו, אבל זה מתקדם בכיוון הנכון...כי נמאס לאנשים לראות את שפרה סורגת על עצים, את רנין פותחת עיניים ובוכה דמעות תנין (חלאס) ואת ליאון חסר עמוד השדרה הולך אחריהם כמו איזה נמושה...גם איתי די נמאס במיוחד אחרי שהוא התנהג כמו הכלבלב של ונסה (ע"ע פרחה)... אני רוצה שעינב בובליל תנצח, ובקצב הזה הבובלילים בכיוון הנכון...

העולם הבובלאי........

בעולם אחר , שבו יש צדק,הגינות,יושרה וכנות - מי שהייתה זוכה בתוכנית היא דווקא ג'ני טוקרב : בחורה יפיפיה,בלונדינית,שקטה,הגונה, ישרה , לא צבועה וכ"כ נחמדה ! ( בג'ני לא מסתכלים , אלא בוהים.....) אבל בעולם הבובלאי ( העולם שבו אנחנו חיים...) צריך להיות קצת רע , מניאק , צבעוני , מעניין , רעשן , בולט ומצחיק כדי להצליח ! מה לעשות העולם הזה לא כ"כ פייר,לפעמים קצר מכור , אין בו בד"כ צדק ולא תמיד הטוב ביותר שורד - כמו בחיים... אב"י , תישאר נחמד כמו שאתה ואל תשתנה לי , חיה ותן לבובליל לחיות :)

M u s i c B o x

New member
לא מסכים איתך

יוסי לא חושב את עצמו יותר מדי? הוא בהתחלה באמת היה מצחיק ואמיתי אבל הוא תופס תחת מאז שברור לו שהצופים ו/או ההפקה שומרים עליו. יש פה מצב שהבובלילים עושים מה שהם רוצים כי מותר להם הכל, ובערך מהשלב הזה התכנית הדרדרה מאד. שפרה וצבר באמת מעצבנים באיזשהו מובן אבל אני מעדיף אותם על הבובלילים

gilat85

New member
זכותך...אבל גם אני לא מסכימה איתך

"באיזשהו מובן"? שפרה וצבר (כשהם ביחד, ושפרה גם כשהיא לחוד) מעצבנים בכל מובן.

מיוזיק-בוקס צודק חלקית .

יוסי מודע מאד לכוח העצום שיש לו בתוכנית ולהשפעה החזקה שיש לו בקרב קהל הצופים ( יכול להיות שההפקה רמזה לו על כך ) הוא באמת קצת תופס תחת בחודש האחרון במיוחד שהוא אומר בבטחון רב שהקהל בבית אוהב אותו ותמיד יצביע עבורו.... דבר כזה עלול לפגוע בו קצת , אבל עדיין הפרש הכוחות בינו לבין שאר דיירי הבית כ"כ גדול , שהוא יוכל לישון בשקט בחדר המיטות של האח הגדול גם בחודש הקרוב :) נ.ב - חשבתי שרק אני שמתי לב שהוא הרים ת'אף בזמן האחרון.

abalaba2

New member
כל החולונים שלנו הם פרידמנים בהכחשה

סתם משחקים אותה בובליל שיוכלו לשרוד בבת ים.

abalaba2

New member
לא אמרתי כלום על שפרה

שפרה מעצבנת וחושבת שהיא יודעת הכל ושהיא תמיד צודקת. צברתי על צבר שהיה קצת שקט ונחמד- למה את חושבת שלא העיפו את שפרה? כי היא לאט אדם נחמד כ"כ ומוסיפה פלפל. אם משאירים את יוסי ומעיפים את שפרה 75% מהצחוקים שלו הולכים לקיבינימט. חבר שלי (פרידמן, אחד אמיתי) אמר לי שפרידמן (איש חופש) זה שם המשפחה הכי נפוץ אצל היהודים אחרי כהן ולוי (כבוד!). אז לא פלא שיש לך לפחות חברה אחת שקוראים לה פרידמן. בישיבה שלי היהו 6 חוצניקים שקוראים להם ג'וש פרידמן ועוד הרבה פרידמנים אחרים. אני גם מבין שזה מצחיק, אין שום דבר מעליב בשם שלך (גם לא "פרידמן מת" שזה העצמה כמו "צהוב מת" ולא איחולי מוות) זה כמו שיקראו לך אלקובי או לי לוי. כמו שאמרתי- נו מור מיסטר נייס גיא.

gilat85

New member
....

שפרה לא מוסיפה שום פלפל. היא סנובית, מתבודדת כל הזמן, תחמנית ברמות על, ממש מסיטה את רנין וליאון נגד שאר הדיירים ולא מנסה להתחבר לחדשים. עכשיו כשהדיחו את צבר- על מי היא תימרח ומי יגזור לה את הפוני?שאלה... אם ידיחו את שפרה וישאירו את יוסי לא ילכו לקיבינימט 75% מהצחוקים שלו. למעשה רוב הצחוקים שלו מתבססים על דברים אחרים דווקא...לא שנפלתי מצחוק ממנו, אבל אם יש מישהו שבאמת מצחיק אותי זה דווקא פרידמן...טל פרידמן.

למעלה