קצת כמותי

ניסיון.

שונא מעגלים. 30\פאי זה הקוטר, כי הוא הקו הארוך ביותר בין שתי נקודות על היקף. 30\פאי * פאי = 30 (היקף המעגל). חצי היקף - 15.

1234aaa

New member
זה לא יצא טוב אז..

התשובה לראשונה זה 4 התשובה לשניה זה 2

leffblond

New member
אוף לא קראתי טוב...

שאלה 1 - תשובה 4 איפה הדיונים? אני לא מוצאת אתכם בנענע...

למה תמיד לדעתי יש טעות ?

דבר ראשון אם אין טעות אז התשובות הם 4 , 2 אבל נראה לי בשאלה השניה זה לא נכון. ההסתברות שנקבל פלי הוא חצי ההסתברות שנקבל 2 הוא שישית ביחד 8/12 אתה עשית 9/12 כי בטח חיברת לזה את המקרה של שתיהם. שזה חצי כפול שישית יוצא אחד חלקי 12. אבל זה לא נכון לחבר את זה (לדעתי) , כי מה אכפת לקוביה אם אתה מפיל גם מטבע, הכוונה שלי שהמצב ששתיהם יצאו אותו דבר כבר טבוע בתוך ההסתברות שיצא אחד מהם.. (אני כל כך לא טוב בהבעה עצמית) מה אני מנסה להגיד שאם יוצא אחד מהם זה לא משנה השני, בגלל זה לא צריך לבדוק מה יקרה אם שתיהם יחד... טוב נו מקווה שהצלחתי להסביר למה אני מתכוון

dana810

New member
אז לך דרך צירופים

תנסה לצייר לך את כל האפשרויות... ותראה מה יוצא.. לי יצא 7 אפשרויות מתוך 12

ממ

זה חייב להיות 8/12 או יותר (יותר בגלל האפשרות המוזרה של שניהם יחד). למרות שלי נראה שהתשובה הנכונה היא 8/12 הסיכוי שיפול קוביה שישית, הסיכוי למטבע חצי ביחד 8/12 או 2/3

dana810

New member
לאאאא

תקרא את ההודעה שלי בשרשור טיפהיותר למעלה ניסיתי להסביר שם..

צודקת, לא יודע מוזר (מורה תכנס לכאן

אבל למה בחיבור רגיל של מצבים לא יוצא לי נכון ? זה פריקי ,זה מזכיר לי את הסרט מטריקס

gabimaor

New member
נהדר ששאלת

כי יש פה מצב שהאירועים קשורים זה לזה כלומר האחד נמצא בשני.שמחברים הסתברויות חובה לוודא שאין קשר בין האירועים

ואווו זה כבר פילוסופי מדיי בשבילי

יש חפיפה בין שתי ההסתברויות ? DEEP !!! אם אני לא טועה הסיכוי לשאלה כזאת בפסיכו הוא 0 אחוז. כי אסור להם רמת מורכבות כזאת, אני דיי בטוח שאסור להם חפיפה בין הסתברויות, אבל לך תדע. החכמתי

gabimaor

New member
תראה

אכן שאלה קשה. כבר אמרנו (נמרוד ואני) שחלק מהשאלות קשות יותר מאשר שתתקלו.

קצת תשובות.

א) מינוס 73. (שונא ציר מספרים, פשוט תציבו 3- עד 2, תראו שיוצא מינוס 3) ב) 1\12 + 6\12 + 2\12 = 9\12 (אם כי משהו נראה לי מסריח באו שניהם הזה)

למעלה