קצת יבש פה...

קצת יבש פה...

אז חשבתי שכל אחד יציג את עצמו רשמית ויגיד באיזה אזור הוא גר ויספר משהו על עצמו...

מצטרפת לשרשור ההכרות הרשמי -

אני מיכל. בת 30. נשואה ויש לי 2 ילדים מקסימים בני רבע ל - 4 ו 5.5 חודשים. אני פתח תקוואית מלידה (מלבד תקופה לא ארוכה בת"א) וגרה במרכז העיר.

LuNa MaJnUnA

New member
נמ.../images/Emo31.gif|דווקא|../images/Emo94.gif

אולי שירשור מה לעזאזל אפשר לעשות בשישי בערב חוץ מסרט ובאולינג?נמ. גם לא
שירשור מה אתה עושה כשמשעמם לך
אני לא אתחיל, כי אני כעקרון מחפשת רעיונות

האם אפשר להבין מהחתימה שלך

שאת חובבת הארי פוטר? אז אולי תספרי לי איזה מהספרים את הכי אוהבת ולמה?

גם אני חובב הארי פוטר

קראתי את כל הספרים יותר מפעם אחת. אבל אני מעדיף את שר הטבעות שזה ספר ברמה גבוהה יותר. אולי נעשה איזה שירשור תחביבים?

את שר הטבעות לא קראתי

ניסיתי לראות את הסרט, אבל לא הצלחתי להתחבר אליו
אני צריכה לנסות לראות אותו שוב. את הארי פוטר אני מאוד מאוד אוהבת
קראתי את כל הספרים, ראיתי את הסרטים ואני מחכה בקוצר רוח לספר החדש.

LuNa MaJnUnA

New member
חחח כע.. גם סבטה שאלה|דווקא|../images/Emo94.gif

והשלישי רולז... פשוט הכי רחוק מוולדי וההפתעה בסוף...

אוי ואבוי! פדיחה!../images/Emo12.gif

לא הצלחתי להבין מילה ממנה שכתבת (ועכשיו אני מרגישה זקנה במיוחד כי אני לא מבינה את הסלנג
) תוכלי לתרגם עבורי?

Blade Of Fire

New member
עגה של פורום הארי פוטר הספר..

השלישי שולט הכי רחוק מוולדמורט וההפתעה בסוף (טוב אני לא אעשה ספוילר מיושן למי שלא קרא את הספר "האסיר מאזקבאן")

LuNa MaJnUnA

New member
../images/Emo6.gif|דווקא|../images/Emo94.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!

Mrs Love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

ובאמת השלישי הכי יפה
גמני מאוד אוהבת הארי פוטר וקראתי בלי להגזים את הספר השלישי לפחות 50 פעמים, באמת בלי הגזמה

נעים מאוד ../images/Emo9.gif

שמי רונית אני גרה בפ"ת כבר 25 שנה (וואו, איך הזמן רץ
) יש לי שני בנים בני שש ושלוש וחצי.

שאלון!!!(רק בגלל שמשעמם!!!)

הכי זמר : הכי זמרת : הכי שיר: הכי ספר: הכי עיתון : הכי שפה: הכי ארץ: הכי עיר : הכי סרט : הכי אתר : הכי חיה: הכי צבע: הכי כיף: הכי מעצבן : הכי מצחיק: הכי תוכנית: הכי מזל: הכי מאכל: הכי שתייה: הכי מקום בילוי: הכי כלי נגינה: הכי סדרה: הכי יפה: הכי מותג: הכי חנות: הכי סלולרי : הכי ערוץ: הכי שחקן: הכי שחקנית:

ואני גם עונה (שוב רק בגלל השעמום!)

הכי זמר :קורט קוביין הכי זמרת :קורטני לאב הכי שיר:SMELL LIKE A TINE SPIRET/CHIWAWA הכי ספר:"אני לובשת תחתונים ממש גדולים" הכי עיתון :ראש 1 הכי שפה:רוסית/אנגלית/סינית הכי ארץ:הודו הכי עיר :אמסטרדם/פראג הכי סרט :יש מלא אמ.... הראשון שעלה לי בראש מת ליצעוק 2 הכי אתר :GOOGLEכי משם אתה מגיע לכל מקום הכי חיה:חזיר בר הכי צבע:שחור הכי כיף:לישון ולהיות עם מישהו שאתה אוהב הכי מעצבן :כשהשעון מעיר אותך בבוקר כשאתה לא צריך לקום וכשואלים אם אתה צריך ללכת לשירותים כי אחריי זה לא תוכל אבל אתה לא צריך ואחריי זה כשאתה כבר לא יכול אתה ממש צריך ואמא וכשאומרים לך אמרת לך ומורות ומנהל ובכללי בית ספר וכלבים וחתולים שעושים קולות באמצע הלילה ויש עוד הרבה אבל אין לי כוח. הכי מצחיק:הבדיחה הזאת:כלב וחתול הולים ברחוב הכלב אומר ההוא הרביץ לי אתמול אז החתול אומר מי ההוא מי ההוא והכלב אומר ההוא ההוא.וגם איש הלך הלך הלך התעייף התחיל לרוץ בכללי בדיחות מטומטמות הכי תוכנית:אין הכי מזל:דגים הכי מאכל:גלידה הכי שתייה:ספרייט הכי מקום בילוי:ים בערב הכי כלי נגינה:גיטרה הכי סדרה:מגרש ביתי הכי יפה:אני!!
הכי מותג:לא אוהבת מותגים אבל אם כבר X BOY הכי חנות: הכי סלולרי :אורנג הכי ערוץ:14 הכי שחקן:גוש הרטנר הכי שחקנית:דרו ברמונד

למעלה