קצת יבש פה...

EagleGirl

New member
יהה אניי

הכי זמר : אם סי מנצור הכי זמרת : ליידי אם הכי שיר: מרפי - של להקת הפליז ואם סי מנצור והשיר אפרת של להקת הפליז הכי ספר: לא קוראת הכי עיתון : ידיעות אחרונות, פנאי פלוס, מותק הכי שפה: טורקית הכי ארץ: טורקיה הכי עיר : איסטנבול או תל אביב הכי סרט : כפר הארורים הכי אתר : וואלה ותפוז הכי חיה: אריה, חתול, כלב הכי צבע: אדום הכי כיף: להופיע בסטאנד אפ הכי מעצבן : ערסים ופרחות הכי מצחיק: רשף לוי חיים אלמקיס ושחר חסון הכי תוכנית: עובר כל גבול, פרפר נחמד, קרובים קרובים, ארץ הדרת, המאסטרו הכי מזל: אריה הכי מאכל: סושי הכי שתייה: קולה הכי מקום בילוי: מועדוני סטאנד אפ הכי כלי נגינה: גיטרה הכי סדרה: לא אכפת לי.. כל תוכנית מהתוכניות שאמרתי הכי יפה: חיים אוסדון הכי מותג: טומי הילפיגר הכי חנות: כל מיני.. הכי סלולרי : נוקיה הכי ערוץ: ביפ הכי שחקן: נדב הנפלד הכי שחקנית: דודה עדי

גם אני

קוראים לי חן, אני בת 24.5 ילידת פ"ת (כיום גרה בראשון). למדתי בבי"ס סלומון (ז"ל), בחטיבת אחה"ע ובתיכון אחה"ע. ולגבי הארי פוטר- אני נוטה להסכים שהשלישי באמת טוב, אם כי גם הרביעי מדהים....

מה קורה לכם, כולם?!?

הספר הראשון הוא הכי הכי טוב! לראות איך מילד דחוי ומבולבל הוא הופך לילד אהוב ועם בטחון עצמי - אין כמו הספר הראשון.

עד איפה?!? את כולם!

גם באנגלית!!! אנשים חושבים שאני ילדה קטנה כי אני מכורה לספרים האלה
אני מאוד אוהבת אותם, אבל חושבת שהראשון הכי טוב. אבל כיוון שאני מאמינה שהרוב קובע, אני הולכת לקרוא שוב בסוף השבוע את הספר השלישי ואני אתן שוב את התרשמותי. אגב - למה את חושבת שהשלישי הכי טוב?

LuNa MaJnUnA

New member
חחח איזה מפגרת אני|דווקא|../images/Emo94.gif

לא קראתי את כל ההודעה וכבר הוספתי תגובה, כמו ילדה מוגבלת
אהבתי אותו בעיקר בגלל ההפתעה בסוף, היא באמת עושה את הכל. בגלל התוכן שהיה הכי מצחיק והכי מותח ו... היו עוד סיבות ששכחתי

Blade Of Fire

New member
זה בגלל שהכינוי שלך מיכלי..../images/Emo3.gif

בגלל זה חושבים שאת ילדה קטנה
ממ.. השלישי הכי טוב בגלל שהוא לא ממש קשור לוולדמורט והוא בעצם הכי השפיע מכל החמישה. הוא היה הטוויסט שבו נחשף המלאך המושיע (כביכול) של הארי. והוא גם מבדר... מאוד....

LuNa MaJnUnA

New member
רגע|דווקא|../images/Emo94.gif

אתה לקחת על עצמך עכשיו לתרגם את כל ההודעות שלי??

Blade Of Fire

New member
לא...

את מדברת עברית.. לא צריך תרגום
ובכלל לא קראתי את התגובה שלך... הגבתי בעצמי למה אני חושב שהספר טוב....

../images/Emo6.gifחופשי תצחקו עלי../images/Emo6.gif

תחשבו איך אני מרגישה - זקנה לא מעודכנת שלא מבינה מה כותבים לה... אולי תכינו לי מילון מושגים? (ובאותה הזדמנות תסבירו לי למה שמים |דווקא| בכותרת
)

Mrs Love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

מיכל את קורעת אותי
נכין לך מילון מושגים
ה-|דווקא| וה-
הם האייקונים המאומצים של שירע, אותם היא שמה בכותרת בכל ההודעות שלה. זה כמו ה-
שלי

Blade Of Fire

New member
הקדימו אותך ../images/Emo3.gif

רוב המושגים פה כבר לא שימושיים אבל זה עדיין יעיל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=160&msgid=2488773 (לקוח מהטאגליינס של פורום 160-הארי פוטר הספר)

הרביעי!../images/Emo41.gif

בפורום ה"פ הספר כולם שונאים את הראשוןXD לדעתי רביעי ואז שלישי

Mrs Love

New member
הרביעי משעמם../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

במיוחד 2 הפרקים הראשונים, אני תמיד מדלגת עליהם
השלישי הכי מקסים

EagleGirl

New member
אנייייייייייי

קוראים לי סיון... אני בת 17 עוד 3 חודשים.... גרה ברמת ורבר....... משהו על עצמי: אני סטאנדפיסטית

עכשיו תורי ../images/Emo35.gif (באופן חלקי)

אוקי.. אז אני..בת - 31 וחצי. אמא לאוצר מתוק בן - שנה וחצי. ואני פתח תקוואית מלידה...ככה שאני ממש "חיה" את העיר הזו..

shmrit252525

New member
קצת על עצמי ../images/Emo9.gif

אני שומעת מוזיקה: רוק כבד,שנות ה-80,סלסה,מוזיקה שחורה. אני גרה באזור אם המושבות (יבש תחת שם) וחולה על סרטים:קומדיה,פעולה,פנטסיה,קצת דרמה(חולה על ליבכות)- זה עושה טוב. חחחח

למעלה