קצת יבש פה

חחח אני מעדיפה שלא ידע שאני בפורום הזה

יחשוב אני פה בגללו ועוד יכנס לפה חח.. לטכני בחיפה עושה קורס ומתגייס לחייל האויר.

GrowingMadness

New member
שיהיה לו בהצלחה ../images/Emo13.gif

והאמת שגם אני לא סיפרתי לחבר שלי שאני גולשת כאן, סתם כי זה נחמד להגיד כל מה שאני רוצה בלי שהוא או כל שאר החברים שלי רואים. רק ככה אני יכולה להגיד באמת מה אני מרגישה וחושבת וכאלה. :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifדווקא חבר שלי כן יודע :)

אני פשוט לא מסוגלת להסתיר ממנו כלום :ם שום דבר! אפילו חלון זכוכית שקוף אין בנינו חחחח אפילו אוויר לא מפריד בנינו :)

לכל אחד איפשהו חשובה הפרטיות בנושא מסויים

אני גם לא מסתירה מהחבר שלי כלום.לפחות לא דברים שהוא צריך לדעת. על זה הוא פשוט לא צריך לדעת ולא יעזור לו בכלום אם הוא ידע,זה רק יבאס אותי ויגרום לי פחות לדבר עליו. אם בחורה כאן צריכה עצה אני יכולה להביא לה מנסיוני.אבל אם הוא יהיה כאן מה הוא צריך לדעת על האקסים שלי או על ההרגשה שלי בכל ריב או משהו. מעדיפה בדברים מסויימים כן לשמור על הפרטיות.למרות שאני לא מספרת עליו כאן כלום,אני מדברת מנסיוני ועדיף שזה לא יראה כאילו אני מתרברבת בפניו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאבל כאן מופעל עוד משהו מעבר..

האמון שלי בו.. אפילו בלי להגיד לו אני בוטחת בו שהוא לא יכנס לכאן. אני יודעת שאין לו שום אינטרס להיכנס לתפוז בכלל והוא נמצא שם רחוק בלי מחשב ואינטרנט ובבית אני תמיד איתו :)

ענבל1693

New member
אוי אני מתה על זה

ליומולדת שלו לפני שנה עשיתי לו חפש את המטמון בתור חמשת החושים וכל מקום שהוא הלך אליו היה קשור אלינו למשל העץ שחרטנו עליו את השמות שלנו ממזמן וכאלה ובכל מקום כזה הוא מצא חוש אחר ממש ממש יפה וחוש הטעם היה במקס ברנר ושם הבאתי לו בוקסר שהיה כתוב עליו מאחורה :ענבל חולה לי על התחת" חחח והשנה ליומולדת לקחתי אותו לצימר פשוט מושלםם וואי היה מהמם. אני אוהבת לפנק אותו עם עוגיות מתנות קטנות וכרטיסי ברכה שיזכירו לו כמה שאני אוהבת אותו :) לשנה הכנתי לו אלבום בלופה שזאת תוכנת מחשב שמעצבים את הספר לבד שולחים להם הם מדפיסים כם כריכה של ספר ממש ושולחים אותו בדואר וזה היה פשוט מדהים.זה היה מן אלבום מסכם כזה ממש יפה.

GrowingMadness

New member
איזה חברות מפנקות כולכן! ../images/Emo13.gif

אממ.. אני מאוווד אוהבת לפנק אותו, אבל עד לפני כמה חודשים לא היה לי שקל על התחת אז לא יצא לי להכין לו כלכך הרבה דברים. ליום הולדת 19 שלו קניתי לו בוקסר [צמוד
] שהיה מודפס עליו- In case of fun mood, stick mouth here וחץ למטה, ובאותו יום בערב יצאנו לאכול במסעדה שהוא אוהב [אני הזמנתי כמובן
]. לא הגזמתי עם המתנה כי היינו בקושי חצי שנה ביחד, אז לא הכי ידעתי מה הוא יאהב וכאלה אז הלכתי על בטוח.
לגיוס הכנתי לו ערכה לגיוס, עם כל מיני דברים בסגנון; * מר גמיש- שיהיה לך איפה להוציא עצבים על המפקד * מקלות לניקוי אוזניים- שלא יהיה לך תירוץ למה לא שמעת את המפקד * שעון מעורר- שלא יהיה לך תירוץ למה לא קמת לשמירה ודברים בסגנון. לפני כמה שבועות גם הכנתי לו צנצנת נשיקות לצבא [שהטמבל שכח לקחת]. לנסיעה שלו לאמסטרדם- קניתי לו חולצה וצעיף
[כמה בכיתי כשהוא נסע לשבועיים... חשבתי שאני אמות! היום לראות אותו פעם בשבועיים זה נס]. אם אני סתם רוצה לפנק אותו, אני פשוט מזמינה אותו לכמה בירות
[ובד"כ כשאני רואה משהו שגורם לי לחשוב עליו אני ישר קונה לו, וזה משהו שקורה דיי הרבה
] לשנה ביחד לא הכנתי לו כלום, אבל גם הוא לא הכין לי. [זאת הייתה תקופה ממש קשה בינינו, הוא חטף ריתוק מטורף והפסיד את השנה שלנו, את היום הולדת 18 שלי ואת המופע סיום יב' שלי..
]. כבר 6 חודשים אנחנו מתכננים מה נעשה לשנה ביחד כי לא חגגנו את זה ותמיד דברים מתפקששים. אחח עד מתי?

dandi99

New member
גמאני משתפת :)

ממה שאני זוכרת : לחודש הראשון יחד הבאתי לו בושם (כי בדיוק שלו נגמר) + רובה מים (שהוא ממש התלהב ממנו XD ). בשאר החודשים האחרים לא בדיוק חגגנו ...עד החצי שנה. בחצי שנה נסענו למן סוג של צימר(בערך-דירה לבד של חבר שסירב להמליץ לו על צימר והתעקש שניקח את הדירה שלו)שהוא ארגן הכל בעצמו+יין+אוטו ולא הסכים שאני אשלם על משהו. אני עשיתי לו לחצי שנה ערכת משהו משהו שבהתחלה זה קערה מלאה סוכריות סודה בצורת לבבות ומעל כל הדברים של הערכה לדוגמא משהו מתוק-קינדר בואנו הלבן שהוא מת עליו ,משהו למזל-כרטיס גירוד וכאלה... ל7 חודשים-הכנתי לו דף מלא מלא מלא ציטוטים מעודדים או מילים טובות כאלה שיקרא ברגעים שהוא מרגיש בדאון בצבא. ל8 חודשים הכנתי לו ארוחה רומנטית שאני עצמי אנוכי ולבדי בישלתי לו ! (אם אתן מתעקשות לדעת זה כלל לחם שום+סלט פסטה קר+עוגת שוקולד בננה). ל9 חודשים חגגנו עם הרמת כוסית יין. ועכשיו ל10 חודשים הכנתי לו תיבה שבתוכה היה 10 קופונים ל10 חודשים. לפני שהוא הולך לצבא אני תמיד תמיד מכניסה לו לתיק כל מיני ממתקים שאני יודעת שהוא אוהב ושיאכל אותם בסיורים שלו שלפעמים הוא מפסיד אוכל ומת מרעב או מכתב שכתבתי לו. מה הוא עושה? הוא אוהב להפתיע בכל מיני דברים קטנים הוא הביא לי נר בצורת לב בתוך קופסא בצורת לב . קנה לי כובע מגניב מהכובעים ששנינו מתלהבים מהם. וקופסא קטנה כזאת של ברכה חמודה על אהבה שמאחורה הוא כתב בעצמו. וזה רק דברים של בין החודשים...אני לא מדברת על החודשים הרציניים. אייך אני אוהבת לפנק אותו? -כרבולים יחד. -מסאז'ים. -לצאת לבלות ביחד עם חברים שלו מעבר למה שקבענו(כמו למשל שהיה ביום שבת שאמרנו שניפגש איתם ב9 וחצי וב10 ניסע לסינמה סיטי.אנחנו הגענו ב9 וחצי הם הגיעו רק ב10 ונשארנו שם עד 11 למרות שאני מסרבת להשתתף בסנוקר-אני בטראומה!). -לתת לו זמן חופשי משלו לדברים שהוא רוצה לעשות למרות שהוא הפתיע אותי השבוע ורצה שאני אבוא איתו גם לדודה שלו ולסבתא שלו לביקור.(הייתי בטוחה שהוא יאסוף אותי יותר מאוחר לאחר שהוא יפגוש את החברים שלו). -לצאת לסרט/מסעדה/מסיבה/כל מקום שהוא רוצה בסופ"שים שהוא מגיע הביתה. ועוד דברים שלא במחשבתי כרגע (נו אני עייפה!עבר עליי יום קשה עם בנות דודות קטנות שאחת מהן צעקנית במיוחד!)

dandi99

New member
אה וכמעט שכחתי..!

פעם אחת הוא גם ביקש שאני אכין עוגת גבינה שהוא אמר שהיא יצאה לפנים עם קצפת והכל. אמא שלו אמרה שהיא הייתה ממש מושקעת וטעימה.

toxic babe

New member
איזה כיף מתנות

טוב אז ננסה להזכר.... ליומולדת 20 שלו היינו אצלי בבית ריק, הכנתי לו עוגה, קישטתי את הבית בבלונים והבאתי לו אלבום שזה גם מסגרת מעץ עם תמונה שלנו ובוקסר :) היינו אז בסה"כ 3 חודשים ביחד. הכנתי לו סתם ככה מונופול עם כל מיני דברים שקשורים אלינו ולצבא. משהו ממש נחמד יצא. לשנה הכנתי לו מתנה שמורכבת מאותיות של השם שלו... (רגע אני אזכר...) : דיסק שבפנים יש מצגת ועל הדיסק עצמו הדפסתי על נייר מיוחד לדיסקים את התמונות שלנו. נר (נראה לי...) ירח (טוב עם זה קצת הסתבכתי... אז אמרתי לו ככה "ירח קשור לכוכבים שקשורים להורסקופ ולאבני מזל- בקיצור קניתי לו אבן שמתאימה למזל שלו- מזל אריה- לא זוכרת איזו אבן זאת בדיוק) ספר- שהוא רצה... ליומולדת 21 שלו ארגנתי לו מסיבת הפתעה עם כל החברים וקניתי לו בושם. ליומולדת 22 לקחתי אותו לספא- עם מסאז' מפנק לשנינו כמובן!! וקניתי לו שוב בושם, הפעם אופוריה לגבר.... ריח מדהים! וסתם לא קשור למתנות היינו לפני בערך חודש באילת, כל כך ציפיתי לזה וסופסוף זה קרה! היה הכי כיף בעולם אבל נגמר מהר! (תמונה) ->

pc girl

New member
../images/Emo13.gif

ממממ... לחצי שנה שלנו, לקחתי אותו בהפתעה לספא+מסאג'... לשנה שלנו קניתי לו MP4... ליומולדת 19 שלו ציירתי לו ציור שמן עם חיילים כזה לאור השקיעה, משהו ממש יפה... לגיוס שלו הכנתי לו חולצה עם תמונה שלנו וכיתוב מאחורה לסוף מסלול שלו הכנתי לו כל מיני סטיקרים, שלטים ודברים כאלה של עד מתי... לסוף קורס מטקים שלו קניתי לו את הספר 77 של אביגדור קהלני... כסתם פינוק, ציירתי לו עוד ציור שמן, צ'ארלי צ'אפלין על המים (בדיחה שלנו...) בסוף הוא עיצב את כל החדר שלו סביב הציורים האלה, יצא ממש יפה
... ליומולדת 20 שלו קניתי לו איזה שלושה אלבומים של כל מיני זמרים טובים
... והכנתי לו סרטון עם מלא השיר magic moments כשהתמונות מתאימות למילות השיר... ליומולדת 21 אני אקנה לו מחזיק מפתחות דיגיטלי, ול3 שנים שלנו אני מכינה אלבום תמונות (שאוטוטו אני מסיימת אותו...)
... חוץ מזה לא זוכרת מה עוד עשיתי

pc girl

New member
אהה

וביום האהבה הוא בדיוק סגר, ונסעתי לבקר אותו עם ההורים שלו, והוא היה שבוז רצח, אז הבאתי לו ערכה עם מלא תשבצים ותשחצים, אפיתי לו עוגיות שוקולד,הבאתי לו מלא סרטים, קניתי לו דיסק של כנסיית השכל שהוא ממש אוהב... ונראה לי שזה בגדול המתנות הגדולות... :)

למעלה