איזה חברות מפנקות כולכן! ../images/Emo13.gif
אממ.. אני מאוווד אוהבת לפנק אותו, אבל עד לפני כמה חודשים לא היה לי שקל על התחת אז לא יצא לי להכין לו כלכך הרבה דברים.
ליום הולדת 19 שלו קניתי לו בוקסר [צמוד
] שהיה מודפס עליו- In case of fun mood, stick mouth here וחץ למטה, ובאותו יום בערב יצאנו לאכול במסעדה שהוא אוהב [אני הזמנתי כמובן
]. לא הגזמתי עם המתנה כי היינו בקושי חצי שנה ביחד, אז לא הכי ידעתי מה הוא יאהב וכאלה אז הלכתי על בטוח.
לגיוס הכנתי לו ערכה לגיוס, עם כל מיני דברים בסגנון; * מר גמיש- שיהיה לך איפה להוציא עצבים על המפקד * מקלות לניקוי אוזניים- שלא יהיה לך תירוץ למה לא שמעת את המפקד * שעון מעורר- שלא יהיה לך תירוץ למה לא קמת לשמירה ודברים בסגנון. לפני כמה שבועות גם הכנתי לו צנצנת נשיקות לצבא [שהטמבל שכח לקחת].
לנסיעה שלו לאמסטרדם- קניתי לו חולצה וצעיף
[כמה בכיתי כשהוא נסע לשבועיים... חשבתי שאני אמות! היום לראות אותו פעם בשבועיים זה נס].
אם אני סתם רוצה לפנק אותו, אני פשוט מזמינה אותו לכמה בירות
[ובד"כ כשאני רואה משהו שגורם לי לחשוב עליו אני ישר קונה לו, וזה משהו שקורה דיי הרבה
] לשנה ביחד לא הכנתי לו כלום, אבל גם הוא לא הכין לי. [זאת הייתה תקופה ממש קשה בינינו, הוא חטף ריתוק מטורף והפסיד את השנה שלנו, את היום הולדת 18 שלי ואת המופע סיום יב' שלי..
]. כבר 6 חודשים אנחנו מתכננים מה נעשה לשנה ביחד כי לא חגגנו את זה ותמיד דברים מתפקששים. אחח עד מתי?