אווו סבבי בבי
טוב ממה שאני אזכור.. את החצי שנה, שהיה עם היומולדת שמונה עשרה שלו אני הכי זוכרת.. תליתי מהתקרה בחדר שלי 19 בלונים (אחד לשנה הבאה:]) שכל בלון הוא היה צריך לפוצץ ואז למצוא פתק עם סיבה למה שאני אוהבת בו :] בסוף הבאתי לו קופסא בצורת לב ובה שמתי בושם שקניתי לו שהוא ואני הכי אוהבים שהוא שם :]. בחדר סגרתי את האורות והשארתי מנורה אחת עם אהיל של לבבות שנותנת אור אדום ונעים.. והדלתי שישה נרות בצורה לב (סימן לשישה חודשים
) לשנה עשיתי ערכת משהו-משהו, שזה משהו יפה (מראה= הוא
), משהו למזל (כרטיס חישגד כזה), משהו לחשיבה (פאזל שלנו) וכל מיני כאלה.. 12 ל-12 חודשים :]. כל דבר עטפתי בנפרד בכזה עטיפה אדומה יפה כזאת, ולא היה צריך משהו לאוירה כי היינו בצימר

וככה בין לבין עשיתי לו מין קופסא של 100 סיבות למה אני אוהבת אותו (אתן לא מבינות כמה מהר זה לקח לי. וואו.) שזה קופסא קטנה וזה נפתח כמו אקורדיון ממש ענקי ויפה. זה קצת קשה להסביר אבל הכנתי מין קופסא כזאת שפותחים את המכסה היא נפתחת כמו פרח, כזה כמה שכבות, והדבקתי על הכל מלא מלא תמונות שלנו ובתחתי שמתי מראה וכתבתי על המכסה משהו בסגנון שבפנים נמצא הדבר הכי יקר לי בעולם, ואז כמובן הוא רואה השתקפות שלו

זה היה מהזה מצחיק כי לא היו לנו כ"כ הרבה תמונות שלנו ובשביל המתנה הזאת הייתי חייבת המון תמונות אז חברה שלי המצאיה סיפור בשבילי שהיא עושה עבודה בתקשורת על זוגות והיא צריכה לצלם אותנו וכאלה.. היה אדיר

הכנתי כמובן קולאז' ל-4 חודשים, עם 4 תמונות, על כל תמונה משפט משיר שמזכיר לי אותו וזהו נראה לי? אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב

) ועוד מעט יש לנו שנה וחצי+ יומולדת 19 שלו, ואני מתלבטת אם להכין אלבום תמונות או מונופול כזה :] נראה לי אני אלך על המונופול והאלבום תמונות אני אשמור לשנתיים

. ואני צריכה לקנות לו גם משהו! שימושי!! וזה קשה כי הוא בצבא, הוא בקושי בבית, וכל מיני דברים כמו מגבת וזה- יש לו הכל. אעאעאע