קצת יבש פה

GrowingMadness

New member
קצת יבש פה ../images/Emo67.gif

אז בואו נעשה שרשור מתנות D: שכל אחת תשתף *מה היא עשתה לחבר שלה לימי הולדת, ימי "שנה" שלכם או סתם ליום-יום. *איך אתן אוהבות לפנק אותו וכל מה שעולה לה לראש בנושא פינוקים\מתנות ודברים בסגנון D: חפירות ארוכות יתקבלו בברכה.

ליהי1110

New member
עונהנהנהנה

חבר שלי היה מתוסכל מהשמירות הרבות שהיו לו. אז החלטתי לשחק איתו משחק- נתתי לו שבוע לחשוב על 4 דברים שיגרמו לו להרגיש כמו מלך. אי אפשר לתאר במילים כמה הוא אהב את זה =] תנסו בבית =]

XxMidnightxX

New member
אני אני אני אני!!..^___^(+ צריכה רעיון...)

ליומולדת שלו?...נהינו ביחד...מה יכול לנהיות מתנה טובה יותר...חחח... ול5 חודשים שלנו(שהיה גם הסיום טירונות שלו) קניתי לו שלושה כוסות שיש עליהם חריטה של ג'ק דניאלס..(הוא מת על זה...^^") ולפנק אותו?....אממ...אני עושה לו מסג', נותנת לו לנוח...מכינה לו את האוכל שהוא הכי אוהב.. לא נותנת לו לסדר ודברים כאלו...(גם אמא שלו..חחח) לא מזמן חגגנו חצי שנה ולא יצא לנו להיות ביחד... אז שישי הזה כשהוא יחזור אנחנו לחגוג ביחד כי היה לי בית ריק אז אני צריכה רעיונות..

אווו סבבי בבי

טוב ממה שאני אזכור.. את החצי שנה, שהיה עם היומולדת שמונה עשרה שלו אני הכי זוכרת.. תליתי מהתקרה בחדר שלי 19 בלונים (אחד לשנה הבאה:]) שכל בלון הוא היה צריך לפוצץ ואז למצוא פתק עם סיבה למה שאני אוהבת בו :] בסוף הבאתי לו קופסא בצורת לב ובה שמתי בושם שקניתי לו שהוא ואני הכי אוהבים שהוא שם :]. בחדר סגרתי את האורות והשארתי מנורה אחת עם אהיל של לבבות שנותנת אור אדום ונעים.. והדלתי שישה נרות בצורה לב (סימן לשישה חודשים
) לשנה עשיתי ערכת משהו-משהו, שזה משהו יפה (מראה= הוא
), משהו למזל (כרטיס חישגד כזה), משהו לחשיבה (פאזל שלנו) וכל מיני כאלה.. 12 ל-12 חודשים :]. כל דבר עטפתי בנפרד בכזה עטיפה אדומה יפה כזאת, ולא היה צריך משהו לאוירה כי היינו בצימר :) וככה בין לבין עשיתי לו מין קופסא של 100 סיבות למה אני אוהבת אותו (אתן לא מבינות כמה מהר זה לקח לי. וואו.) שזה קופסא קטנה וזה נפתח כמו אקורדיון ממש ענקי ויפה. זה קצת קשה להסביר אבל הכנתי מין קופסא כזאת שפותחים את המכסה היא נפתחת כמו פרח, כזה כמה שכבות, והדבקתי על הכל מלא מלא תמונות שלנו ובתחתי שמתי מראה וכתבתי על המכסה משהו בסגנון שבפנים נמצא הדבר הכי יקר לי בעולם, ואז כמובן הוא רואה השתקפות שלו :) זה היה מהזה מצחיק כי לא היו לנו כ"כ הרבה תמונות שלנו ובשביל המתנה הזאת הייתי חייבת המון תמונות אז חברה שלי המצאיה סיפור בשבילי שהיא עושה עבודה בתקשורת על זוגות והיא צריכה לצלם אותנו וכאלה.. היה אדיר :) הכנתי כמובן קולאז' ל-4 חודשים, עם 4 תמונות, על כל תמונה משפט משיר שמזכיר לי אותו וזהו נראה לי? אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב :)) ועוד מעט יש לנו שנה וחצי+ יומולדת 19 שלו, ואני מתלבטת אם להכין אלבום תמונות או מונופול כזה :] נראה לי אני אלך על המונופול והאלבום תמונות אני אשמור לשנתיים :). ואני צריכה לקנות לו גם משהו! שימושי!! וזה קשה כי הוא בצבא, הוא בקושי בבית, וכל מיני דברים כמו מגבת וזה- יש לו הכל. אעאעאע

אה,

לגיוס שלו קניתי כזה מחזיק מפתחות שמטעינים בו תמונות דרך USB, שהוא תמיד יוכל להסתכל עליי :) והוא ממש ממש אהב את זה!! שימושי ממש ולחודש שלנו קניתי לו משהו מארה"ב כי הייתי שם, במו מקל גשם של אינדיאנים עם גרגרים בפנים שהופכים את זה שומעים צליל מהזה יפה.. אבל זה היה החודש שלנו ומהזה פחדתי שהוא לא יאהב את זה כי זו מתנה מוזרה XD אבל הוא ממש אהב :] גם קניתי לו דברים שהייתי בסקוטלנד ולונדון.. אממ דובי כזה חמודי, ספל כזה עם קומיקס של באטמן ועוד משהו שאני לא זוכרת עכשיו

חחח ופינוקים

התכרבלות זה הדבר הכי מושלם בעולם איתו, מסאז'ים למיניהם פשוט לתת לו לנוח לצאת למסעדה טובה מדי פעם, סרט, אתן יודעות.. פשוט להתפנק ולפנק :)

j u l i a 1 3

New member
יאו אני אוהבת לתת מתנות ^^

הממ היומולדת שלו היה איזה שבועיים אחריי שנהיינו ביחד חח קניתי לו ארנק של בילבונג, 6 כוסות שוטים עם כל מיני בדיחות מצחיקות כאלה על אכוהול עליהן, בוקסר שכתוב עליו מזל טוב ושוקולדים... לט"ו באב הכנתי לו ספר "100 סיבות שאני אוהבת אותך" ושמתי בפנים גם מן כרטיסיה סוטה כזאת שקניתי בהפנינג והתגלתה כמאכזבת ביותר.. חח לחצי שנה שלנו קניתי לו 2 קפוצ'ונים והכנתי ברכה ענקיתתת (אני הכי אוהבת להשקיע בברכות! אני תמיד מקשטת אותן בטירוף ושמה מלא תמונות וזה
) וכמובן איך אפשר בלי שוקולדים.. אני תמיד קונה לו ממתקים שהוא אוהב גם סתם ככה ביומיום חחח כשהייתי בפולין קניתי לו טי שרט שכתוב עליה POLSKE! חח וקפוצ'ון וחבילה ענקיתתת של קינדר בואנו לבן חחח ולא מזמן כשהוא לא עבר גיבוש עוקץ והיה ממש מבואס מזה קניתי לו מזרק שוקולד לבן (הוא מת על שוקולד לבן חח) ומן פסל ממש חמוד כזה של כלב שאומר "כלב מי שלא אוהב אותך" חחח ולפעמים אני רואה סתם דברים קטנים מגניבים בחנויות שמזכירים לי אותו אז אני קונה לו חח נגיד לא מזמן קניתי לו דבר כזה שעושה ריח באוטו בצורת הסמל של הפועל ת"א (AKA הקבוצה שהוא אוהד...) חחח וסתם שטויות כאלה.. הוא גם ממש אוהב האוס אז כשנגמרה העונה ה4 בטלוזיה ביקשתי מאחי להוריד לי את כל העונה ה5 וצרבתי לו... וציירתי על זה ציור של האוס שיצא ממש מכוער חחחחחח אה ובסופ"ש הראשון שהוא חזר אחריי הגיוס שלו הכנתי לו עוגיות
למתנת גיוס קניתי לו: אולר שוויצרי, מן ציפת פליז כזאת ששמים בתוך השק"ש, מגבת מיוחדת כזאת שמתייבשת מהר, ספר קטן כזה של סלנג צבאי, וכרית כזאת שישנים איתה באוטובוס עם הדפס צבאי
טוב, חפרתי

j u l i a 1 3

New member
אה ולחודש

עשיתי פדיחה ולא קניתי כלום חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא חשבתי שזה כזה תאריך חשוב לציון חשבתי שסתם מספיק לחגוג את זה ביציאה או משו לא חשבתי שצריך מתנות! ואז הוא קנה לי אריזה כזאת של שוקולדים ממש טעימים (יואו בא לי אותם עכשיו חח) אז בשביל לחפות על זה לחודשיים הכנתי לשנינו מחזיק מפתחות עם תמונות שלנו ועוד משהו שאני לא זוכרת כרגע :| אה וואי ואיך שכחתי את מתנת ראש השנה חחחח קניתי לו סט כזה של צלחות מפלסטיק עם סכו"ם וכוס קטנה מהסטים של הילדים בני 5 חחח של הפועל ת"א והוא מזה התלהב מזה חחחחחח הוא עד היום אוכל עם זה קורנפלקס בבוקר

GrowingMadness

New member
מקנאה בחבר שלך ../images/Emo3.gif

את כזאת משקיענית! הלוואי על כולם כזאת חברה

j u l i a 1 3

New member
חחחח תודה ^^

אני אוהבת להשקיע במתנות מיוחדות זה הכי כיף לראות מישהו מופתע ממתנה מגניבה שהוא לא ציפה לה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכל זה עושה לי חשק עז

להכין לו איזה מתנה ענקית ומפנקת! ואפילו יש לי 1000 שקל :ם אבל אני רוצה לטוס ללונדון עוד שלושה חודשים ואני צריכה כסף :( *מה עשיתי לחבר שלי לימי הולדת, ימי "שנה" או סתם ליום-יום. - יומולדת 18. קופסא עם כמה דברים - 1. סינר בישול שחור שכתבו עליו "I LOVE YOU Johnatan. S." במיוחד באיטליה ששלחנו אותו רגע עם אבא שלי לשמור על האחים שלי שאני ואמא נכנסנו להכין לו את זה. 2. ספר בישול מיוחד כזה מהפנינג. משהו חמוד. 3. מיני חבילת קונדומים משהו ורוד כזה עם לבבות על הקופסא חח 4. מזרק גדול ריק. 5. חפיסת שוקולד חלב. 6. כרטיס ברכה גירוד עם משימה אומשהו כזה חח - גיוס. קניתי תחתונים וכתבתי עליהם מאחורה עם דביקי כזה "חולה לך על התחת" ותאריך גיוס. - שנה. וואלה אני לא זוכרת חחחחחחחח אבל חודש וחצי אחרי השנה אז היינו בסופ"ש באילת ביחד. - שחזרתי מחודש בארה"ב. תחתונים של הענק הירוק מH&M. חולצה חמודה מפוראבר 21. קופסאת משחקי סקס חח - יומולדת 19 + שנה וחצי. את המתנות מארה"ב הוא קיבל שבוע לפני היומולדת ולי לא היה כסף או זמן להשקיע והייתי חייבת להורים שלי מלא כסף על ביזבוזים שחרגתי מהתקציב בחו"ל... :ם קיצור.. חודש וחצי אחרי היומולדת שלו הכנתי לו אלבום ענק מלא מלא מלא תמונות שלנו :) כמובן שלא היה מקום לכל התמונות והתחלתי לצמצם מלא וגם אני לא כזאת ציירת ויצא דיי עלוב :\ אבל מלא תמונות וצבעים אז סבבה חחחחחח האא נזכרתי שגם איזה שבועיים או שלושה אחרי היומולדת שלו נסענו לישון באוהל בכינרת ועשינו על האש. אמא קנתה לנו כרטיסים לחמת גדר והסתובבנו שם יחד כזה ^^ *איך אני אוהבת לפנק אותו. - לוולנטיין דיי קניתי קרם גוף לשנינו לעשות מסאזים.. מה שמזכיר לי שמלא זמן לא עשינו אחד לשניה.. המ.. ובנוסף קניתי גם שתי שפורפרות עם קרמים כאלה למריחה על הגוף ולאכול אבל זה לא כזה טעים. תות ושוקולד. זה כאילו הכינו את זה מאבקה משומרת :S - סתם יציאות לבורגוס/בלאק/ספגטים כמעט כל פעם שהוא חוזר. - סרט כמעט כל פעם שהוא חוזר. ולא יודעת.. ממש בא לי ללכת איתו לספארי חחחח כמו שני ילדים קטנים כאלה או כמו זוג תיירים צעיר בחו"ל רק בארץ כי הוא בצבא :S הלוואי והוא ישיג אישור לפסח לטוס לסופ"ש!

dandi99

New member
../images/Emo45.gif

גם לי יש חשק בלתי מוסבר לקחת אותו לספארי XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifוואלה.. עוגיות.

זה אחד הפינוקים שאני כמעט תמיד מכינה לו חח ניראה לי כמעט כל פעם שהוא חוזר הביתה אני מכינה לו קופסאת עוגיות :)

עטפתי לו כזה יפה

שמתי לו בקופסת לב,ועטפתי עם צלופן.שמעי זה יצא מזה יפה!! הוא ממש אהב:p עשיתי לו גם אלבום שרשום עליו חייל שלי ויש תמונות מכתב ו-100 סיבות לאהוב אותו.אויש לקח לי כל כך זמן לכתוב את זה.אבל יצא מזה יפה. רשמתי לו דברים מרגשים גם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיפהיפה D:

מחר אני יוצאת עם אמא לקניון וזה.. אני אחפש משהו יצירתי לקנות ואני אכין סופגניות דיאטטיות (כדי שגם אני אוכל להנות מהן חח) ואעטוף לו אותן. הוא יקבל שהוא יחזור עוד שבוע בגלל שהוא מפספס את כל החג אז אני אכין לו במיוחד D:

למעלה