קצת חומר למחשבה...

MissUnKnown

New member
_____

רק חבל שאת מדברת רק על סרט אחד שראית... אני ראיתי סרט שעל מורה למחשבים שהגיע ללמד בביצפר בשכונת עוני ותתפלאי...המורה הזה הצליח לגרום לכיתה "הכי" מופרעת לעבור את הבגרות המתמטיקה...וגם בשנה שאחרי...היו שמה גנגסטרים ומה לא... וחוץ מזה זה סיפור אמיתי. אז אל תשפטי כול כך מהר...וחוץ מזה לא נירא לך קצת צבוע שאת תכתבי הודעה על ארצות הברית ולא מישהו מארצות הברית...בתכלס כול מה שאת יודעת זה מה שאת שומעת מאנשים ראוה בחדשות וראוה בסרטים...בקיצר כול מה שמאכילים אותך... זה לא נותן לך מידע כול שהו בתכלס. מילא הייתי מדברת על ניוקאסל אבל את לא... ולמה את ברוגז עם האנטר??? הוא נורא ידידותי

Julia16

New member
בזה שהבעתי את דעתי אני

נחשבת לצבועה? אה, אז עכשיו כל מי שיביע דעה שלא מבוססת על מחקרים מדעיים או נסיון אישי ייחשב בעינייך כבנאדם צבוע? את יודעת בכלל מה המשמעות של צביעות? צביעות זה כשמישהו אומר משהו אחד, אבל בסתר בכלל מאמין ועושה משהו אחר. זה צביעות. מה שאני עשיתי זה להביע דעה, אז תחשבי קצת על מה שאת אומרת. ובסדר, את ראית סרט אחד, אני ראיתי סרט אחר, אבל זה עדיין לא אומר ששני הדברים האלה לא יכולים לקרות במציאות. יכול לקרות המקרה שאת תיארת בסרט שלך, ובהחלט יכול לקרות מה שאני תיארתי בסרט שלי. ומיזה האנטר בכלל? אני ברוגז עם מישהו ולא ידעתי על זה? מוזר.

kit k@t

New member
lalala

you didnt write 'in my opinion',u wrote that "America is not what u think. its a horrible horrible place, and i saw in a movie that its not like in the movies...". dont talk about things u dont know any thing about. u r just like the kids from my school that say 'do u ride camels in Israel?'. they have no clue so they say what they saw in movies... its just sad... talk about the place where u live, not where i live, cause trust me, i know much more then u about the US. kat

Julia16

New member
אממ..קטי מתוקה שלי..

נראה לי שיש לי קצ-ת יותר ידע על אמריקה ממה שלחברים האמריקאים הנחמדים והיקרים שלך יש על ישראל, אוקיי? ונכון, לא ציינתי את המילה 'לדעתי', אבל ברור שזה רק דעתי! אז מה זה? עובדה מדעית, מחקר?? כאילו מה, פרסמתי את הדעה שלי, אסור? ושוב פעם, תנסו לקלוט את זה: הדעה שלי לא מבוססת רק על הסרט. הדעה שלי עוד הייתה מפותחת הרבה לפני כן והסרט הזה רק חיזק אותה ותרם לה, הוא לא מה שגרם לי פתאום לחשוב בצורה כזו על אמריקה. אה, ואיפה ראית שאמרתי שאמריקה היא נוראית?? אמרתי שזו ארץ נוראית שממש לא כדאי לחיות בה? לא. ממש לא. ההפך, אני עכשיו הודה שאפילו אני לפעמים חושבת לעצמי שזה יכול להיות נחמד לגור שם. אבל כל מה שאני אמרתי היה שלאמריקה יש גם צדדים רעים, ושצריך לחשוב עליהם ולקחת אותם בחשבון לפני שעוברים ושזה לא מקום מושלם כמו שהרבה אנשים חושבים. וקטי'לה, להרגע קצת בעניין שלך 'את לא גרה באמריקה, ואין לך מושג מה הולך שם, אז סתמי את הפה! אני גרה פה ואני יודעת ואני החכמה והגדולה ובלה בלה בלה..' דבר ראשון, זה צורה נורא לא יפה ומזלזלת לדבר בה. בסדר, אז את גרה שם ויודעת מה הולך שם ובטח יש לך יותר מידע ממני. את גרה שם, יופי לך. אז אם יש לך מושג על מה שבאמת הולך שם, אז אולי במקום לבוא בגישות מזלזלות פשוט תסבירי לנו ותספרי לנו על החיים שם? פשוט כדיי שנוכל לצבור יותר ידע על החיים שם וללמוד ולהשכיל. כי אני לא רואה שאת עושה את זה איי פעם. אז אם יבוא לך לשתף אותנו מתישהוא, זה יכול להיות נחמד. ככה נוכל לשמוע צדדים שונים וסיפורים אותנטים מאנשים שחיים שם.

kit k@t

New member
Don’t call me sweetheart.

And why do u think u know more about America then Americans about Israel? Now, I thought I did tell u about life here, ill do it again if u didn’t get it. I get up for school, and pack my 8 mm gun, of course I take a knife in case ill ran our of bullets… In school, they sit us in classroom, and the teacher has a bullet proof vest so we couldn’t kill him…. But sometimes those suckers forget they have a head and that they need a helmet so we shoot ‘em in the head. We can never have a normal class session because of the boom box of my fellow gang mates, and being in a gang is not that bad, they take care of me and I take care of them… During lunch, our gang usually kills some kid that is in another gang, just so they would know not to mess with us, oh and sometimes we eat him after that, cause we r so poor we cant afford food. Then we go home, where I beat up my parents for asking me not to walk around with a loaded gun. Just a normal day in the life of a south Californian girl…. kat

Julia16

New member
חה חה חה. האמת היא קאט,

בהתחלה קצת הצחקת אותי עם התיאורים שלך, אבל אחרי זה התחלתי להשתכנע שאלו באמת החיים שלך שם. לפחות זה יתן הסבר להתנהגות והדיבורים שלך בכל מיני הודעות ושירשורים שלך שיצא לי לקרוא. (eg. I love junkies! i love people who take drugs, what's the f***ing problem with that?) וחבל שאת לא מסוגלת לקחת שום דבר ברציונת ועושה צחוק מכל דבר ולא מסוגלת להביע דעה כמו שצריך. כשאני אמרתי שלמה שלא תספרי על החיים שלך שם אני בכלל התכוונתי שבאמת הייתי רוצה שתשתפי אותנו בכל מיני חוויות ודברים שקורים לך באמריקה, כי ככה נוכל ללמוד על המקום יותר. אבל לא, את משום מה, אני לא יודעת אפילו מה חשבת לעצמך, אבל בטח לא הבנת את מה שאני התכוונתי אליו, ופשוט החלטת לעשות צחוק מכל העיניין. ועוד משהו, שמתי לב שההודעות היחידות שאת טורחת לכתוב או להגיב עליהם זה כשיש לך משהו ציני או לא נחמד להגיד. עצוב מאוד, לדעתי את צריכה לשנות את הגישה שלך ודחוף.

kit k@t

New member
breath in, threath out...

calm down. i dont think i should i ask u about the way i should act, maybe its just me but i like the way i am. your first msg was full of shit, and by now u have alot of them. living here is just like living in every other place, it has its good and bad sides. u seem to be living in a bubble world, u think u r so wise because u saw a movie, and now u know how life *really* is here. u dont! like i dont know how life is in England. talk about stuff u at least have some clue about. kat

Julia16

New member
את יודעת מה קאט,

אולי באמת ההודעות שלי הם full of shit. כנראה שאני סתם חיה בעולם בועה ובטוחה שאני חכמה כי ראיתי איזה סרט. אולי עדיף שאני לא יכתוב פה יותר ואפרסם את כל הבולשיט שלי.

feeler

New member
I'm really sorry about this, but

אוי די כבר את גם כן! נמאסת כבר! קודם, כל, את לא יודעת לאיית וזה הופך את ההודעות שלך לבלתי נסבלות דבר שני, אם את לא רוצה, אל תקראי את ההודעות שלה או של כל מי שבא לך, אבל אין טעם לדבר ככה אל אנשים, אנחנו לא כותבים כאן דברים שאנחנו חושבים שהם מטומטמים, נכון? ואיכפת לנו ממה שאנחנו כותבים, ככה שאם היה לך קצת כבוד לאנשים אחרים, אולי היית סותמת את הפה הגדול שלך. מי נתן לך רשות להתייחס ככה לאחרים?!

kit k@t

New member
god-he came to me in a dream...

she is talking about something she has no clue about, and she is talking about it as if it was a fact. none of u have to like me, i never asked u to. and i do have respect to other ppl, i can actually name about 5 that write in this forum. i dont have respect about ppl that say things they know NOTHING ABOUT! im gonna get back from school,a nd write how i think life in Emgland is, deal? kat

feeler

New member
hmm...

some people are wise enough not to go where they are not wanted... you might want to consider that... can I be crowend "Bitch of the Forum"?

Julia16

New member
תודה!!../images/Emo140.gif

סוף סוף, מישהו עם דברי חוכמה... לילדה הזאת אין כבוד לאף אחד והיא לא מסוגלת לשמוע דעות שמנוגדות לשלה ושהיא לא מאמינה בהם. ורק להבעיר משהו, אני אף פעם לא אמרתי שמה שאני חושבת זה דעה סופית שאני לא מוכנה לשנות ולא מוכנה לשמוע דברים כנגדה. ההפך, אני תמיד שמחה לשמוע דעות חדשות שירחיבו לי אופקים ולשמוע על דברים חדשים. אבל גברת קאט משומה החליתה לפצוח במלחמה ולהוכיח שכולם מטומטמים (או לא כולם, רק אנשים שדעותיהנם מנגדות אליה..) ושרק היא חכמה ויודעת הכל. אם רק היית משנה את צורת הדיבור שלך, לא היה לי בעיה לקבל את הדעות שלך. אבל לא, את לא מוכנה לנהך וויכוח נורמלי, את ישר מתקיפה את הבנאדם ולא מוכנה לקלוט שאנשים בסך הכל מנסים להביע דעות ולהראות נקודות מבט שונות, ולא לקבוע שום דבר.

זה קצת מוגזם...

נכון, יש כנופיות ועוני וכל החרא הזה אבל לא בכזאת כמות גדולה. אני לפחות לא נתקלתי בזה, ואני גרה בניו יורק. אני לא מרגישה מאוימת בבית ספר ואני ממש לא מפחדת להסתובב ברחוב. ודרך אגב, דווקא כן יש המון קטעים בניו יורק שהם כמו בסרטי הנעורים האמריקאים. רק עכשיו אני מתחילה יותר לשים לב לזה.

Hwoarang

New member
"סיכון מחושב" בטוח ראית

נכון? זה כמעט אותו דבר רק עלילה קצת שונה יש בכל מקום רציחות ופשע אבל אמריקה יחסית(לפי דעתי) פחות מסוכנת ממדינות אחרות בדרום ומרכז אמריקה, וישראל. יאללה כבר נהיה משעמם העיקר נהנית מהסרט??

למעלה