היפוקרטי? מה הקשר?
נכון, אז אני סיפרתי את נדוקת המבט שלי, שבמקרה הושפעה מצפייה בסרט. מה בדיוק היפוקרטי בזה, אתה יכול הלסביר לי? אני שיקרתי במשהו, דיברתי בצביעות? וחוץ מזה הדעה שלי לא מורכבת רק מהסרט הזה, הדעה שלי התגבשה מהמון דברים, ובינהם סיפורים של אנשיםפ שחיו שם, ספרים, סרטים אחרים ועוד. וכן, זו הדעה שלי, אז מה? אז זה אומר שאני היפוקרטית? וגזענות??? זה בכלל הרג אותי. בגלל שציינתי עובדה שהיא מאוד מאוד נכונה, שגרים בשכונות האלה היספנים, שחורים ומקסיקנים ויש שם המון המון חבורות שמורכבות מהם, וזה עובדה כל הדברים האלה, זה לא דעה וזה לא משהו שאני המצאתי אלה זה עובדה ברורה, אז זה עושה אותי גזענית?? אם זה נקרא אצלך גזענות אז מעניין אותי לדעת מה תגיד כשמישהו באמת יגיד משהו גזעני ומכליל. אמרתי שהם גזענים מבחירה? ההפך. אני יודעת יפה מאוד למה הרבה מהם נכנסים לחבורות וזה כאין להם ברירה. זה כי הם חושבים שאין להם עתיד והדבר היחיד שהם יכולים לחשןוב עליו זה להיכנס לחבורה. חוץ מזה שהם צריכים מן כזה 'גב' שייגן עליהם וכשהם בחבורה הם מרגישים בטוחים. אמרתי שאם אני אכנס לשם אני יצא בארון קבורה? ממש לא. רק אמרתי שדיי מסוכן להיות שם ובהחלט אני לא הייתי מסתובבת שם מאוחר בלילה. יש בזה משהו לא בסדר? למה שבחורה בת 17 תסתובב במקומות כאלה בלילה? אתה חושב שזה בטוח? אתה תתן לילדה שלך (או לאחותך או לחברה שלך..וואטאבר) להסתובב בכאלה מקומות מאוחר בלילה? אם כן, אז חבל לי מאוד עליהם וחבל לי עלך הגישה שלך. ומותק, כמו שכבר אמרתי, הדעה שלי היא לא מבוססת על הסרט. הדעה שלי מבוססת על הרבה דברים שראיתי ושמעתי בחיים שלי, והסרט בסך הכל חיזק אותם. אז אתה אל תבוא בהכללות לגבי. ולא אמרתי שכל אמריקה היא חרא וכל זה, רק אמרתי שאמריקה היא לא כולה ארץ זבת חלב ודבש, ושיש בה הרבה חסרונות, אז שאנשים שבטוחים שזו ארץ מושלמת ונהדרת, שיוציאו לעצם את המחשבות האלה מהראש. ג'יזזז.......לפעמים אני חושבת שאולי אני צריכה לשנות את הקריירה העתידית שלי לעורכת דין...