קצת חדשות

Cade Foster

New member
לדעתי, לאף אחד מאיתנו אין זכות לקבוע דבר כזה

אלא אם כן הוא בן 70.

rapgamer4ever

New member
גם מי שבן 70

לא באמת היה יכול לראות את הקריירה של שני הענקים האלה.
חלק מהאליפויות של ראסל כלל לא שודרו בטלוויזיה. ככל הידוע לי לא קיים תיעוד וידאו של משחק 100 הנקודות של ווילט.
אנחנו מדברים על שנות ה-60 ואפילו ה-50, אני לא יודע כמה טלוויזיות ביתיות היו נפוצות באותה התקופה. בכל מקרה למי שחי בישראל לא הייתה שום דרך לראות NBA.

Cade Foster

New member

אז תמחק את התוכן מההודעה הקודמת שלי

OrEl74

Well-known member
מנהל
נכון ולא נכון

קשה להתעלם מהעובדה שראסל ניצח את צ'מברליין כמעט בכל פעם שהם ניפגשו, גם אישית וגם קבוצתית.
לא סתם צ'מברליין זכה באליפות רק אחרי שראסל פרש.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני מניח שהתגובה כוונה לליאור

בגדול אני מסכים עם רוח הדברים הזאת. רק אציין שצ'מברליין זכה ב-2 אליפויות, הראשונה בתקופתו של ראסל והשנייה אחריו.

הגדולה של ראסל

כמו שאתם יודעים ,אני יליד 1908, לכן אני יכול לספר כמה ראסל היה גדול:
&nbsp
- מאזן של 0-7 במשחקי 7.
- מאזן של 0-21 במשחקי "ניצחון או הביתה".
- שובר מחסום הצבע בקולג' [שחקן שחור ראשון בחמישייה]. האייקון השחור הראשון בליגה. המאמן השחור הראשון בליגה; וסליחה שאני רואה את העולם בשחור-לבן.
- 14 אליפויות [2 קולג', 1 זהב אולימפי, 11 אליפויות; +2 אליפויות קליפורניה בתיכון, אבל לא נחשיב, כיוון שאנחנו רואים בקליפורניה אדמה מקסיקנית כבושה].
&nbsp
הקייס שלו לגיטימי, לכל הפחות. בתור ראש חוג האוהדים הרישמי של שאקיל אוניל בישראל אני מרשה לעצמי להניח שלזה התכוון שאק. זה לא שכל האחרים היו פחות טובים, אבל ראסל זה לא רק מספרים.

fatnoam

Active member
כל מי שראה את הדוקומנטרי על ראסל יודע שיש לו קייס

מאז ומתמיד היו סנטרים גדולים ששלטו בליגה לפרק זמן מסויים (מיקאן, ראסל, ווילט, קארים, האקים, שאק), אבל אף אחד לא עשה מה שראסל עשה.
&nbsp
כל ההילה שלו כלוחם גזע רק מוסיפה לזה. הוא היה מקורב למרטין לות׳ר קינג (והיה אחד מאלה שסחבו את ארונו לאחר שנרצח).
&nbsp
ביל סימונס מראיין אותו שם בסרט וממש מאדיר את האגדה סביבו. הוא אמנם אוהד סלטיקס מושבע, אבל באמת שראסל היה משהו יוצא דופן.
&nbsp
ורק אני חושב שלארי בירד > דוקטור ג׳יי?
&nbsp
ואיפה לעזאזל טים דאנקן?!

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד חדשות ועדכונים

ESPN מדווחים שאנתוני בנט סיכם בטורונטו.
&nbsp
טריסטן תומפסון כנראה יחתום על חוזה לשלוש שנים בקליבלנד תמורת 53 מליון.
&nbsp
פול ג'ורג' אומר שהוא לא הכי מבסוט מהרעיון שהוא ישחק בעמדת ה-PF העונה.
ועוד בקשר לג'ורג', לדבריו הוא כשיר לחלוטין.
&nbsp
מרקיף מוריס צפוי לקחת חלק בפתיחת מחנה האימונים של פיניקס בשבוע הבא.
&nbsp
מייק דאנליבי פצוע בגב ויעדר בין 8 ל-10 שבועות, מה שאומר שהוא יחמיץ לפחות את החודש הראשון של העונה.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
שחקני פרימטר לא אוהבים לשמור על PF

אבל אם נעשה את החשבון- כמה PF במזרח מסוגלים להעניש באופן עקבי מיסמאצ'ים בפוסט? לאב שיחמיץ חלק מהעונה, בוש שלא ברור איך יחזור וכנראה גם ננה (אלא אם הוויזארדס ישחקו עם סטרץ' 4 משלהם). אפילו לבולס יש רק אופציית פוסט טובה אחת בדמות גאסול, בעוד ששחקני פרימטר הוחבאו בקלות על נואה.

למעלה