קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

נושא שלא התייחסנו אליו, מינסוטה שיחררה את אנתוני בנט (למקרה ששכחתם, הבחור היה הבחירה הראשונה בדראפט 2013(
פילדלפיה ופורטלנד מביעות עניין בשחקן.

ג'ייסון ריצ'רדסון הודיע רישמית על פרישה מכדורסל.

קווין דוראט קיבל אישור לחזור לאימונים מלאים ויקח חלק בפתיחת מחנה האימונים של אוקלהומה.

כנ"ל לגבי סרג' איבקה.

גם קווין לאב קיבל אישור לחזור לאימונים.

וכם כריס בוש.

בניגוד לרצון של אריק ספולטרה, דווין וויד לא צפוי להיות מוגבל בדקות בעונה הבאה.

טריסטן תומפסון והקאבס עדיין במבוי סתום בשיחות על חידוש החוזה.

שאקיל פרסם ב-ESPN את חמישית כל הזמנים שלו:
מג'יק, ג'ורדן, דר' ג'יי, מלון, ראסל.
מעניין שהוא לא הכניס את עצמו...ואותי באופן אישי פחות מרגשת העובדה שאת קובי הוא השאיר בחוץ, משום מה התקשורת האמריקאית התעסקה בנושא לא מעט.

Cade Foster

New member
מה ז"א בניגוד לרצון של אריק ספולסטרה?

מי עוד חוץ ממנו מחליט כמה דקות יקבל ווייד?

OrEl74

Well-known member
מנהל
וויד

Cade Foster

New member
ידעתי שמישהו יענה את זה

קודם כל אני לא חושב שווייד מעדיף להישחק ולשחק כמה שיותר, הוא יודע מה מצב הברכיים שלו יותר טוב מכולם. וגם אם כן, אם ספולסטרה חושב שהוא צריך הגבלה אז אין אף אחד שיגביל אותו. אחרי מיליון שנה שהוא מאמן את ההיט הגיע הזמן שישתחרר כבר מהצל של השחקנים שלו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ביננו, זה קצת טיפשי

גם ככה וויד משחק בערך 30 דקות למשחק אז כמה עוד הם יגבילו אותו?
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הכוונה היא שישחק יותר מ-30 דקות למשחק

ושלא ישב לנוח בבאק טו באק וסטרצ'ים מהסוג הזה.

rapgamer4ever

New member
וויד חי בסרט

קודם כל- אם הוא חושב שהוא יכול לשחק הרבה יותר דקות ומשחקים לאורך העונה אז הוא כנראה טועה וגם אם הוא צודק זה יתן את אותותיו בפלייאוף.
דבר שני- כל הנושא הזה הופך ל-issue כי וויד רוצה לחתום על חוזה גדול בעונה הבאה. ככל שהמספרים שלך גבוהים יותר כך אתה מרוויח יותר, לפחות ברוב המקרים.
דבר שלישי- אני מרגיש שעדיין יש מתיחות מסוימת בהיט וזה לא בריא להם בכלל. הפרוייקט שלהם שביר גם בלי זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מטה וורלד פיס חוזר ללייקרס

נכון שזה מרגש?
&nbsp

picki23

New member
לא מסכים

בניגוד לדעה הרווחת בפורום יש להם גרעין צעיר מעולה.
מכיוון שאני אוהד אני עוקב אבל אני לא רוצה להתלהב מהר מדי. 20 משחקים לתוך העונה אני אחליט אם אני נלהב או לא.
&nbsp
&nbsp
מטה וורלד פיס הצטרף כדי להדריך הגנה אצל הצעירים לא כדי להיות שומר העל של הלייקרס.
&nbsp
לו וויליאמס השחקן השישי של השנה שעברה יותר טוב מג'רמי לין. ג'ורדן קלרקסון נראה מצוין, קובי בראיינט אומנם מבוגר והאחוזים ירדו אבל הוא משחק ברמה גבוהה והיברט עדיין שווה סנטר פותח בליגה במיוחד אחרי שהוא הוריד כ"כ ההרבה קילוגרמים.
&nbsp
צריכים לעקוב אחרי מה שקרה הקיץ, הלייקרס הייתה הקבוצה הראשונה להתחיל להתאמן(באופן לא רשמי). מה שזכה ליותר פרסום כמובן היה היוזמה של לברון אבל היא באה הרבה אחרי..
&nbsp
בסה"כ המטרה היא להראות שיש ללייקרס פוטנציאל כבר בשנים הקרובות, נראה אם זה יצליח אבל לא הייתי מספיד על בסיס שמות (שאת רובם לא ראית משחקים יותר ממשחק וגם אני לא)

rapgamer4ever

New member
מה אנחנו יודעים על הגרעין הצעיר של הלייקרס?

להבנתי הוא מורכב משלושה שחקנים: ג'ורדן קלארקסון, ג'וליוס רנדל ודאנג'לו ראסל.
קלארקסון מצוין ביחס לציפיות ממנו: שחקן רוטציה משלים. הוא לא חתיכה מרכזית בפאזל.
רנדל וראסל נחשבים לכישרונות גדולים ועוד אין לנו מושג כמה הם טובים.
לפי ההערכות ללייקרס יש צעירים בעלי פוטנציאל אבל אני צריך להתרשם מהם על אמת. אולי זה באמת גרעין מצוין אבל גם יכול להיות שלא.

picki23

New member
קלרקסון לא צפוי להיות שחקן משלים

כרגע הציפיות ממנו נורא גבוהות מאחר וה Work Ethic שלו מטורף (באמת) וסטיב נאש העיד עליו שהוא עם פוטנציאל גבוה מאד.
&nbsp
בין היתר העידו עליו מטה וורלד פיס (לפני שהצטרף ללייקרס), רוי היברט ולו וויליאמס שהוא טוב מאד.
&nbsp
אני לא מצפה ממנו להיות טופ 10 גארדס, אבל הוא יהיה שחקן מוביל בקבוצה לפחות כך אני מאמין.
&nbsp
יהיה מעניין לראות איך השלישייה שלהם מתפתחים... אבל לא הייתי פוסל אותם לפחות ברמת ה"נחמד לראות" ועוד להגיד שהסגל שלהם מביך (כשהם בריבלדינג שלא היה מבייש את אינדיאנה פייסרס של שנה שעברה)
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הוא בן 23 כך שהותק שלו לא תואם את הגיל

אני אופתע אם הוא אי פעם יהפוך לאחד משני השחקנים הטובים בקבוצת NBA מתפקדת.
יהיה מעניין לראות, כמו שאמרת.

picki23

New member
קלארקסון הוא סיפור מעניין ( לא כ"כ רלוונטי, אפרופו)

קלארקסון התחיל במכללת טלסה ואחרי 2 מוצלחות ישב את השנה השלישית בחוץ במעבר לאוניברסיטת מיזורי.
הוא לא עבר לאוניברסיטת מיזורי בשביל להתקבל לNBA בלבד אלא הסיבה העקרית הייתה שאביו לקחה במחלת הסרטן וקלרקסון שקל לפרוש מפעילות כדורסל. קלרקסון סיים את השנה הרביעית שלו בממוצעים טובים (17.5 נק' למשחק 45 % מהשדה) ונבחר בסיבוב השני ע"י וושינגטון מפאת גילו (אחרי 4 שנים במכללה) ומפאת הגודל הפיזי שלו (גודל של PG, סקילס של SG מה שתאורתית הופך אותו לאנדרסייזד). וושינגטון קיבלה סכום כסף זעום בעבורו מיד כשנבחר והלייקרס קיבלו שחקן שנכנס לחמישיית הרוקיז השניה של העונה.
&nbsp
מאז הוא התאמן עם סטיב ונאש וכיום מתאמן עם מאמן הכושר של הלייקרס (לפי דתעי חדש). עיקר האימונים שלו - לרוץ דיונות חול.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
בגדול אני מסכים איתך אבל יש בעיה אחת...

ואפילו האוהדים והמעריצים צריכים להכיר בכך שכל עוד קובי שם ולא על תקן מנטור, לצעירים האלה אין סיכוי אמיתי לגדול ולהתפתח.
&nbsp
ומילא הצעירים, גם שחקנים וותיקים יותר לא מקבלים מקובי שום כבוד או הערכה כפי שלמדנו ברגע המביך הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=hTZryx2GOsA
אחד המקורבים לקובי אחר אחרי הראיון הזה שהשחקנים צריכים להרוויח את הכבוד שלו כדי שהוא יתקשר אלייהם.
&nbsp
קשה מאוד לבנות קבוצה בצורה כזאת וחבל שקובי לא לוקח על עצמו יותר את תפקיד המחנך ועוזר ללייקרס להכין את הקרקע ל"יום שאחרי קובי" ובמקום זה הוא מוציא לשחקנים את החשק לשחק איתו.
&nbsp
אבל, העונה עוד לא התחילה וכרגע הכל דיבורים בעלמא, אולי עוד נופתע מהם העונה

&nbsp

rapgamer4ever

New member
שאק כרגיל מונע מאגו

הוא לא בחר את עצמו לחמישיית כל הזמנים אז הוא החליט שלא לבחור אף אחד מהדור שלו או אחרי.
לקובי אין קייס בכלל אז הכל בסדר.
ללברון יש קייס מול כל אחד בעמדה אבל לגיטימי לא לבחור בו.
במקרה של דאנקן (השחקן הגדול בדורו) למלון אין קייס בכלל. צריך לשים בצד 5 אליפויות ו-3 FMVP כדי להפוך את ההשוואה לצמודה.

למעלה