קצת חדשות

לברון יש רק אחד

ילד בן 18 שמוכן פיזית ומנטלית לליגה. אין דברים כאלה. תראה את העונות הראשונות של קובי, גארנט, הווארד, ועוד ילדים שהגיעו לליגה ישר מהתיכון. פשוט אין דברים כאלה. וזה ממש לא הוגן להשוות אליו רוקיס אחרים. ואיפה כרמלו היום? אני יודע שאין במחזור הזה שחקן שכבר השתלט על הליגה, אבל למה שזה לא יקרה? משווים את המחזור הזה ל2004 ואומרים שאין לו שחקנים דומיננטיים כמו ב2003. אבל מצד שני את 2003 משווים ל1996, כש3 מ4 הכוכבים הגדולים של אותו מחזור עשו מעט מאוד בעונות הראשונות שלהם בליגה (קובי, אוניל ונאש). אז מה אני לא מבין?

Orenseg

New member
במקרה של 96' זה דווקא די פשוט

חמישיית הרוקיז של 96/97: מרכוס קמבי: 14.8 נקודות, 6.3 ריבאונדים, 2.1 חסימות. סטפון מארבורי: 15.8 נקודות, 7.8 אסיסטים. שאריף עבדור-ראחים: 18.7 נקודות, 6.9 ריבאונדים. אנטואן ווקר: 17.5 נקודות, 9 ריבאונדים, 3.2 אסיסטים, רק 1.6 החטאות ל3 פר משחק. ורוקי השנה, אייברסון: 23.5 נקודות, 7.5 אסיסטים, 4.1 ריבאונדים, 2.1 חטיפות. מהחמישיה השניה, קרי קיטלס: 16.4 נקודות, 4 ריבאונדים, 3 אסיסטים. למרות שאף אחד מהשחקנים האלה כבר לא בולט היום (הראשון נקבר בקליפרס, השני נזרק מהגריזליס, השלישי פרש בגלל פציעות, הרביעי נחשב לאחד השחקנים השנואים בליגה, רוקי השנה דאז מתקרב בצעדי ענק למעמד של הקודם והחמישי פרש בגיל 30), זה לא אומר שהם לא שיחקו מצוין כבר מהעונה הראשונה בליגה. זה היה מחזור רוקיז משובח גם בלי הדומיננטיות של קובי, נאש או ג'וניל. אגב, נראה לי ששכחת את ריי אלן: 13.4 נקודות, 39.3% ל3, 4 ריבאונדים. לא אימפקט גדול אבל גם הוא אחד הכוכבים הגדולים מבציר 96'. יותר מג'וניל לפחות... ב2003 יצאו שני שחקנים שהפכו לכוכבים מהרגע הראשון, כולל אחד שהשתלט על הליגה כבר בעונת הרוקי. ב2004 זה לא קרה וגם לא ב2008, למרות הגיוון והעומק בשני המקרים.

Or Amit

New member
ועוד

אריק דאמפייר צפוי להיענש בשל האיומים על טוני פארקר
ככה"נ זה רשמי - פליפ סונדרס יאמן את הוויזארדס בעונה הבאה.
דיקמבה מוטמבו סיים את הקריירה - קרע את הגיד בפיקת הברך ולא יוכל לשחק עוד בפלייאוף. מוטמבו הודיע כי זו תהיה עונתו האחרונה.
למרות הנפילה המכאיבה של גודן הוא הרגיש טוב באימון היום וככה"נ ישחק במשחק 3.
מארצין גורטאט הסנטר הפולני של המג'יק השתלח בואן גאנדי בעיתון פולני "הוא נוטה לפאניקה במהלך משחקים, הוא מתנהג בצורה שלא טובה לנו במשחקים וזה גורם לנו להיות עצבניים"
דוני וולש רומז שלא בטוח שלי ונייט רוב יקבלו הארכת חוזה - מה שמעלה ספקולציות לגבי הבאת קבזס במקום נייט רוב - הוא אמר ש"שחקן יכול להיות מצוין בשבילנו במחיר אחד ולא טוב במחיר אחר".

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכן דיקמבה

משך ומשך ומשך ובסוף סיים את הקריירה בגלל פציעה. ממש מבאס!

rapgamer4ever

New member
לדעתי צריך לעשות לו אשכול סיום קריירה מכובד

לחזור לפינת הניתוחים, באופן חד פעמי במהלך הפלייאוף הזה.

Or Amit

New member
יאללה, קח את זה על עצמך ../images/Emo13.gif

התכוונתי לעשות מזה שרשור חדש, אבל בגלל שכתבתי מהלימודים לא ממש היה לי זמן לזה.

IvgenyIAS

New member
מה משותף לג'ורדן, בירד, דאנקן ודריק רוז?

כולם זכו ברוקי העונה. הבולס קבעו מסיבת עיתונאים לשעה 21:00 שעון ישראל כדי להודיע על "זכייה בתואר NBA חשוב". עד כמה שידוע לי לא זכינו באליפות ואין לנו מועמדים ל-MVP, מה שמשאיר אפשרות אחת בלבד

OrEl74

Well-known member
מנהל
זהו, עכשיו זה גם רישמי

דרק רוז נבחר לרוקי השנה ובצורה מאוד מרשימה. 111 עיתונאים בחרו בדרק רוז. 5 בחרו במאיו 2 בחרו בבורק לופז ועוד 2 בחרו בווסטברוק. ביזלי לא קיבל אפילו קול אחד (מעניין למה)

stevey1

New member
כצפוית דרק רוז זכה בתאור ROY

http://www.nba.com/2009/news/04/22/rose.roy.release/index.html נקווה שימשיך את העונה המצוינת שלו בכך שידיח את בוסטון!! טופ 10: http://www.nba.com/video/channels/top_plays/2009/03/10/nba_20090310_rose_top10.nba/

Or Amit

New member
הבעיות בקו הקדמי של הסלטיקס נפתרו!

בריאן 'הג'ינג'י שהוא לא מאט בונר' סקלבריני קיבל אור ירוק לשחק במשחק מס' 3.

ומה תגידו על ג'רמי טיילר?

שנה שעברה זה היה ברנדון ג'נינגס שבחר לעבור לאירופה במקום ללכת לקולג'. למרות עונה לא טובה (בלשון המעטה), הוא עדיין צפוי להיבחר בעשיריה הראשונה בדראפט לפי חלק מהאתרים. עכשיו יש את ג'רמי טיילר. ילד בן 17, כבר 2.09, שמוותר על השנה האחרונה בתיכון כדי לעבור לאירופה. לדבריו הוא עושה את זה כדי להשתפר, ולא בשביל הכסף, כי בעיניו בתור כדורסלן מקצועני הוא יתקדם יותר מאשר בקולג'. לדבריו כדורסל התיכונים שיעמם אותו. הוא לא התקדם, כל המשחקים היו אותו דבר, עשו עליו טריפל טים, שרטו ונשכו כדי לעצור אותו. מדובר כאן על שחקן באמור להיות הסנטר הבא אחרי אודן, אם כי אחרי אודן זה לא נשמע ממש טוב. נו אז? טרנד או לא טרנד?

Orenseg

New member
חבל שהוא לא מתכוון לסיים את התיכון

אבל זה מהלך חכם לקריירה שלו. מעבר לכסף, הוא יצטרך להסתגל לחיים המקצועניים, לקבוצה מקצוענית, לאימונים נוקשים (יותר מבNBA), לשחקנים בשלים פיזית ולשני משחקים בשבוע (אם הוא הולך ליורוליג או ליורוקאפ). הוא לא ירשום מספרי צ'מברליין בתיכון ושאקיל במכללות אבל יגיע מוכן יותר לבמה המרכזית של הNBA. ברנדון ג'נינגס מתקשה מאוד בעונה הראשונה שלו באירופה ואני בטוח שהאתגר הזה תורם לו יותר מאשר דומיננטיות באריזונה ופלופ כשחקן NBA. הוא לא אמור לצאת מהלוטרי, כי הסקאוטים מבינים שהוא משחק מול שחקנים מקצועניים שמתפרנסים מכדורסל ומחזיקים בקריירה רצינית ולא מול שחקנים חובבניים שרובם לא ישחקו כדורסל מקצועני בעתיד. הקשיים שלו באירופה לא אומרים שהפוטנציאל שלו ירד, הם פשוט יקלו עליו בעונות הראשונות בNBA. גם אם ג'נינגס יבחר כמה מקומות נמוך יותר, הוא קיבל לפחות 650K$ נטו עבור העונה הנוכחית. זה אמור לפצות על רוב הנזק למניית הדראפט שלו (אם לא על כולו).

למעלה