קצת חדשות

carmelo

New member
סארבר לא אידיוט מושלם

זכייה ברוביו תאפשר לו לחסוך בכסף, כי אז פניקס תוכל לשחרר את נאש כבר הקיץ. זו בהחלט תהיה זכייה אדירה לקבוצה שכבר במשך שני עשורים החזיקה ברצף הרכזים KJ-קיד-נאש (עם קצת מרבורי באמצע...). גם אוקלהומה היא יעד מעניין, סקרמנטו, הניקס...אפילו וושינגטון שאולי יעדיפו להחזיק את רוביו באירופה מסיבות כלכליות, לפחות עד שיצליחו להעביר את ארינאס (או להסיט אותו לשוטינג גארד?)

אם הוא יגיע לאוקלהומה תהיה להם קבוצה מפחידה

בעוד כמה שנים... אם הם יצליחו להסיט את ווסטברוק לשוטינג ולהשיג עוד סנטר הגנתי יהיה להם רוביו-ווסטברוק-דוראנט-גרין-סנטר

Orenseg

New member
החוזה של נאש מובטח, לפחות חלקית

נראה לי ש7M$ רשומים על המשכורת של הרכז גם במקרה של יציאה מהאופציה, כך שהחסכון יהיה 6M$ (אם לא טעיתי). ההוצאות על רוביו יכללו בייאאוט מפלצתי וחוזה רוקי מהלוטרי...

carmelo

New member
אוקי, אז הוא יוכל להשאיר אותו בחו"ל

עד שיסתיים החוזה שלו.

Orenseg

New member
ב2011?

חוצמזה, עד הדראפט אני מניח שנדע אם רוביו יהיה בעונה הבאה בNBA או בבדאלונה. אם הסאנס ישיגו אותו איכשהו, אני לא רואה מצב שסארבר יוכל לקבוע אם ריקי יצטרף או יעזוב. חוצמזה2, קר לא דיבר על הארכת חוזה לנאש? זה קצת לא מסתדר...

OrEl74

Well-known member
מנהל
עד כמה שידוע לי

לדוהן יש סעיף מטוטפש בחוזה שמחייב את דאנטוני לפתוח איתו בחמישיה כך שלהערכתי אם יגיע רכז אחר, דוהן יזוז לעמדה 2 או שישלח בטרייד. ועוד קארי בניקס? לא מספיק הם אכלו אותה עם אדי השמנמן? (מה איתו באמת?)

carmelo

New member
פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה

לא רק ביחס לחוזה של דוהון, אלא בכלל. נשמע לי מאוד מופרך, NO TRADE CLAUSE שמופיע בחוזה של קובי (וכך הוא יכול לקבוע לאן ישלח בטרייד, או פשוט להטיל עליו וטו) נחשב לסעיף חריג. אז סעיף שמבטיח לדוהון חמישיה? למה מי הוא היה בדיוק עד העונה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמעתי כבר על סעיפים יותר מטופשים מזה ../images/Emo13.gif

rapgamer4ever

New member
דוויט שחקן ההגנה של השנה../images/Emo70.gif

לקח את התואר בפער עצום. בחירה ראויה. אלה שאחריו קצת פחות ראויים גם בתור ראנר אפים אבל לא נורא, גם ככה אף אחד לא זוכר אותם. הבעיה תהיה כשהם ייכנסו לחמישיית ההגנה.

carmelo

New member
צפוי

כמעט כמו שלברון יהיה MVP ורוז רוקי העונה...אז יחד עם מייק בראון, יש מצב לסוויפ, אם האריס/גריינג'ר יבחרו לתואר השחקן המשתפר. אה, נזכרתי בטרי...כנראה שהוא ייצג את המערב.

King LBJ

New member
היה ברור

הבחירה בלברון למקום שני זה קצת עלבון לוויד (שנבחר שלישי) והמיקום של פול 6 לדעתי גם קצת עושה עימו עוול. אבל הווארד הוא הבחירה המוצדקת, פשוט דומיננטי בטירוף בצבע, משנה זריקות, חוסם, מוריד ריבאונדים ומשפר את כל ההגנה של המג'יק.

Or Amit

New member
קבלו ויז'ואל

מכבי הולכת לשחק בקיץ מול קבוצות NBA בארה"ב. דמיינו לעצמכם מצב שבו הם נפגשים עם הקבוצה שבחרה את כספי? אני משתעשע לי ברעיון שכספי ייבחר לדטרויט (למרות שכנראה זו בחירה גבוהה מדי בשבילו, דטרויט יבחרו במקום ה-17) ומכבי יפגשו את כספי וביינום.

Puskas

New member
מיליצ'יץ' 2 זה בטוח לא יהיה

כי כספי לא יבחר שני ויהיה לו מזל אם יבחר בסוף סיבוב 1..שם אין הרבה ציפיות.. מיליצ'יץ' בטוח מתחרה על תואר הבחירה השנייה הכי עלובה בהיסטוריה (יחד עם סם בואי) לא להאמין שהוא שני..בטח כשמסתכלים על שאר העשירייה שאחריו (בלי ג'יימס שלפניו) אנתוני,בוש,פלאש (לא להאמין שבוש לפני פלאש),קיימן (עוד סביר),היינריך ופורד.. אוקיי אז יש גם סוויטני והייז שגם הם לא קשורים לעשירייה אבל עדיין... דיוויד ווסט נבחר 18 חח...שווה בשקט עשירייה ראשונה באותו דראפט.. לפניו נבחרו צ'פרקפה הסרבי העלוב הזה,ריס גיינס (מי??),טרוי בל (סליחה?) וניק קוליסון חח... בוריס דיהו נבחר 21,קנדריק פרקינס נבחר 27!! ונשלח בטרייד לבוסטון..אם רק לגריזליס היה שכל להשאיר אותו.. ברבוסה 28 (לא יאמן) וג'וש הווארד 29 חח...בדיחה.. בקיצור דראפט סופר איכותי שהיו בו לפחות 11-12 שחקנים עדיפים על מיליצ'יץ'.. בדראפט הקרוב שיהיה די חלש,כספי יבחר בסוף..בדראפט 2003 היו בוחרים אותו אולי בחירה 167 בדראפט נערי המגבות.. אגב..מריו אוסטין שנבחר 36 ע"י הבולס יכול להתגאות בזה שהוא הקדים את סטיב בלייק (38),ווילי גרין (41),קיט בוגאנס (43) ומו וויליאמס (47) וגם את קייל קורבר (51)...לא רע בשביל שחקן שהפיק שלו היה הפועל י"ם.. חחח התחלתי להגיב על משהו אחד ומהר נסחפתי להרחבה על הדראפט הזה חח..שיהיה :)

Puskas

New member
ועוד משהו על דראפטים..

זוכרים את 2003 כאחד הטובים שהיו..אבל 2004 היה לא פחות מרשים לדעתי..נבחרו שם: סופרמן,אוקאפור,בן גורדון,האריס,דנג,איגואדלה,בירדניס,אל ג'פרסון,ג'וש סמית',JR סמית',ג'אמיר נלסון,דלונתה ווסט,קווין מרטין,סשה וויאצ'יץ',אנדרסון ורז'או (ע"י המג'יק..רק לחשוב איזה מטרייה היתה להם אם הוא וסופרמן היו שם יחד עכשיו),כריס דוהון,אריזה..אחלה דראפט! בכלל..אין כמעט דראפט בלי תותחים..ניראה לי ש-2003 מוזכר חזק כי הרבה מהבחירות שם הגיעו לדראפט ככוכבים מראש.. בעוד שבדראפט 2004 רוב הכוכבים שיצאו משם זה שחקנים שרק אחרי כמה שנים בליגה ניהיו כוכבים..הם הגיעו לדראפט די חסרי שם.. אבל עדיין בפרספקטיבה נכונה..2004 לא נפל מ-2003..גם להם היה סוג של תופעת טבע (הווארד) ושורה של כשרונות מצוינים..

Or Amit

New member
אני חושה שהדראפט האחרון מזכיר את זה של 04

אין מישהו שהשתלט על הליגה, אבל יש המון כישרון מפוזר שם, ולא מעט שחקנים יהפכו להיות שחקנים משמעותיים.

מישהו יכול להסביר לי למה כל הזמן אומרים את זה

אני ממש לא מצליח להבין למה במחזור הזה אין שחקן שיכול להשתלט על הליגה. דרק רוז, מייקל ביזלי, או ג'י מאיו, קווין לאב, אנתוני ראנדולף (משאלת לב), ועוד כמה, בסך הכל בני 20, וכבר הם נתנו אחלה עונה. גם ווסטברוק, לופז, אוגוסטין, ראש, כולם צעירים. הם טובים עכשיו, הם עוד ישתפרו. המספרים של רוז דומים מאוד למספרים של פול ווייד בשנתם הראשונה בליגה, למה שלא יגיע לרמה שלהם? אני ממש לא מצליח להבין, אלא אם כן אתה מנסה להרדים את כולם לפאנטזי בשנה הבאה.

rapgamer4ever

New member
לדעתי באמת רוז מסוגל להיות מהכי הכי טובים

האחרים לא. אגב אני לא מסכים שדראפט 2004 שווה ל-2003. הוא גם טוב ואיכותי אבל הוא עדיין לא שם.

Orenseg

New member
ברור שיש שחקנים שיכולים להשתלט על הליגה

אין שחקן |הדגש\שכבר העונה השתלט על הליגה. אני לא חושב שהיוםדרק רוז הוא אחד משלושת השחקנים הטובים בעמדה שלו (רכז) בליגה. ספק אם הוא בטופ5. ב03/04 היו לברון ומלו. הראשון נתן בעונת הרוקי 21-6-5.5 והשני 21-6-3. שניהם הוגדרו ככוכבים מהרגע שנחתו בליגה. באותה העונה שני השחקנים ששיחקו סמול פורוורד ונבחרו לחמישיות העונה היו פז'ה סטויאקוביץ' (24-6-2) ורון ארטסט (18-5-4). אליהם מצטרף גם פול פירס (23-6.5-5). אולי פספסתי איזה שם גדול, אבל לברון ומלו היו כבר מהעונה הראשונה שניים מהשחקנים הבולטים בליגה בעמדה שלהם. מבחינת סטטיסטיקה לברון היה טופ3...

למעלה