קצת חדשות טובות

אכן חדשות טובות

בלי קשר, אם את סבורה שזוהי סנונית ראשונה בדרך לויתור על הרעיון הציוני, מוטב שתקראי את זה כדי להיכנס לפרופורציות.

NorthernStar

New member
אין שחר לטענותיו של שטרית

(כרגיל). מלבד עיראק, היהודים לא "גורשו" ממדינות ערב ללא רכושם. וגם בעיראק, כפי שנאמר כבר, פעלו הציונים לגירוש היהודים על ידי פעולות טרור.

israel

New member
את פשוט מדברת שטויות ולא מבינה כלום

על מה את מבססת את קביעתך זו? אבא של אשתי גורש ממצרים עם כל משפחתו בתחילת שנות ה 60! הם קיבלו התראה של שבוע לחסל את כל עסקיהם ולצאת מהמדינה עם כל מה שיכולים לקחת (אולי זו הגדרתך לרכוש..). כמובן ששכניהם וחבריהם המצריים הטובים הפנו להם עורף ולא היו מוכנים לרכוש מהם דבר כי ידעו שממילא בעוד שבוע הכל יהיה הפקר. וכך משפחה מאוד אמידה, משכילה ומוצלחת שתרמה המון לכלכלה המקומית נאלצה לעזוב בחוסר כל. את המעט שהצליחו למכור הפכו לטבעות זהב אשר חצי מהם נאלצו לתת שוחד לשוטרי הגבול בעת היציאה ממצרים. אני רק מקווה שאת שאר העובדות אותם את מציגה בדוקטורט המשמיץ שלך את בודקת טוב יותר.

ערב רב

New member
באמת חבל על הודעה מבוזבזת

כבר היית צריך ללמוד שאין טעם להגיב לה ביותר מ-2 משפטים, היא ממילא לא תתיחס לדבריך, אז עדיף להקדיש לכל היותר משפט אחד להפרכת השטויות בהודעתה ועוד משפט להעלאת נושא שיביך אותה, וזהו.

כהניסט

New member
זה בגלל ליברמן

השרה ידעה שליברמן עומד להצטרף לקואליציה למרות מחאות העבר של מפלגתה, והחליטה להתחנף לערביי-ישראל בציון היום הזה.

יוֹאב

New member
גם אם כך הדבר

הרי זה לגיטימי. ליברמן מתחנף לפשיסטי ישראל בהמוניהם, אז לאזן אותו זה צעד נבון.

israel

New member
תגיד,כיצד אתה מסביר את שתיקת העבודה

על הצטרפותו של ליברמן לממשלה? (פשוט עיינתי בבלוג שלך) לא קצת מגוחך לראות את מפלגת השמאל הישראלית חוברת לימין קיצוני כמו ליברמן?

יוֹאב

New member
קל להסביר ולהבין, קשה להסכים

באופן אישי, אני מתנגד נחרצות לישיבה של העבודה בממשלה עם ליברמן. הטיעון של בוז'י הרצוג, כאילו לא אמור להיות לנו איכפת לשבת בממשלה עם ליברמן, כל עוד ליברמן מסכים לקווי היסוד שלנו, הוא נכון ויפה בתאוריה, אבל כולם מבינים כי בפרקטיקה זה לא יקרה, ליברמן לא יסכים עם קווי היסוד של העבודה, והיציאה מהממשלה בעתיד לא באמת תתממש.

israel

New member
פשוט ביזיון

וד"א, בהחלט תמסור תודה בשמי לניר קלינגר

petertosh

New member
אני אשמח יותר שילדיי ילמדו

על משמעות סכנת נטישת המדינה.

למעלה