בגלל אנשים כמוך נהרגו 1000 איש
באינתיפאדה האחרונה. אבל אני מוכרח לציין, לאור הגלישה שלך לעבר מתקפה אישית עלי, שאני לא תוקף אותך אישית ולא נוקט עמדה כלשהי נגדך. בסה"כ ניסיתי להסביר לך את נקודת המבט של המג"בניקים בכפר-קאסם, או להסביר את המציאות העכשווית. כשאני אומר שבגלל אנשים כמוך נהרגו 1000 איש באינתיפאדה, אני לא אומר זאת בנימה שיפוטית (קרי - "אתה אשם במותם"), אלא פשוט כציון עובדה - לישראל היה וישנו המון כח צבאי, הרבה יותר משיש לפלסטינים, ואילו ההכרעה על התגובות לפיגועים הייתה ניתנת לציבור הרחב, למשל, מה שנקרא 'פופוליזם', אז אחרי כל פיגוע הייתה נמחקת עיר פלסטינית, ולא נראה לי שהיו מתרחשים יותר מ-2 פיגועים. ושוב, אני לא שופט אותך, אני לא אומר שאתה טועה והציבור צודק, אני בסה"כ מנסה לתאר את ההתרחשויות כפי שאני מבין אותן - להסביר מדוע נהרגו 49 ערבים בכפר קאסם, או 1000 יהודים באינתיפאדה האחרונה, זה הכל. אל תיקח את זה אישית, לא ניסיתי לשפוט אותך מוסרית, וגם לא להצדיק את הטבח, אלא להראות את ההצדקה שהייתה למבצעים מנקודת מבטם. ישנם אנשים שגם 1000 ההרוגים הם מעטים מדי, כשמולם עומדים 4000 הרוגים פלסטינים - הם היו מעדיפים שהמאזן יהיה 2000 מול 2000 (למשל, במקום להרוג את שחאדה ועוד 15, לאפשר לו לשלוח כמה מחבלים מתאבדים עד שתצוץ ההזדמנות לחסלו לבדו).