קצת חדשה... לא כלכך
בעבר לחשוב על להכנס לפורום ולפרסם תמונות שלי נראה לי דבר עלוב ולא מכובד (זה בעקבות כך שאחת התמונות שלי בבגד ים הגיעה לאתר פורונוגרפי *איכס*), בכל מקרה חברה שלי גררה אותי לפה אז שיהיה. אני לא חדשה, שיניתי כינוי - I Love Gabi 4Ever אממ.. בתחום אני לא נוהגת לשתף אנשים מהחיים שלי לכן מי שמכיר אותי אישית מתבקש לשמור על שתיקה
זכיתי בעבר בתחרות של רוברטו, ובלי קשר לתחרות היתי צריכה לחתום על חוזה אבל בידיוק עברתי לבית ספר ולא היה לי זמן לזה, ובכללי בשנים האחרונות בא לי להקיא מההתנשאות שלו (לדוגמא, לחכות לו במשרד 20 דקות עד שהוא יכין לעצמו קפה וישתה אותו). יהיה הסוכן האחרון בעולם ואני לא אלך אליו, אז ממני המלצות על רוברטו לא תשמעו בחיים. לכו לעלית, לדעתי הכי טובה שיש. חידשתי לאחרונה חוזה עם סוכנות שאת שמה אני לא אפרסם, מחר כנראה אני אלך לצילומים ונראה מה יצא מזה, לא נראה לי שבשנה הקרובה משהו גדול יצא כי אני ב-י"ב ויש עליי עומס מטורף אבל הכול יכול להיות...
בעבר לחשוב על להכנס לפורום ולפרסם תמונות שלי נראה לי דבר עלוב ולא מכובד (זה בעקבות כך שאחת התמונות שלי בבגד ים הגיעה לאתר פורונוגרפי *איכס*), בכל מקרה חברה שלי גררה אותי לפה אז שיהיה. אני לא חדשה, שיניתי כינוי - I Love Gabi 4Ever אממ.. בתחום אני לא נוהגת לשתף אנשים מהחיים שלי לכן מי שמכיר אותי אישית מתבקש לשמור על שתיקה