קצת היכרות?

NYMets Man

New member
קצת היכרות?

לא במתכונת הפקאצית של שם גיל תחביבים ותמונה, אבל קצת הכרחי כדי לדעת מי הנפשות הפועלות כאן. אני שניר, אני מפ"ת, מתעניין בפורמולה מעונת האליפות הראשונה של מיקה האקינן, אוהד פרארי מאז ועד היום ורק בשנה האחרונה נכנסתי לכל העסק והבנת הספורט בצורה מתקדמת

Thierry Henry

New member
מיקה האקינן ../images/Emo99.gif

יש פה צעירים שמסוגלים לחשוב שאני מדבר על הזמר מיקה... אני רז, מכפר יונה, בן 20 - שנה ו8 פז"מ. בתפוז מ2002, מנהל בתפוז מ2004. פורמולה זה מאז ומתמיד אצלי בדם, מאז שאני זוכר שהתחלתי להתעניין באוטו של אבא גם הגיע הפורמולה 1.

NYMets Man

New member
כפר יונה?

יש מצב שאתה גם בקטע של הפרוגרסיב מטאל?

Thierry Henry

New member
אני ומטאל נפרדנו כשהחוגר הגיע..

אני היום מכור למוזיקת משרדים = גלגלצ. מקווה מאוד להשתחרר כבר

tomerol

New member
עלי

אני תומס, ממושב קטן במרכז הארץ.. רואה פורמולה 1 בערך משנת 98 (המירוץ הבלגי היה הראשון שראיתי). עד שנה שעברה אהדתי את שומאכר, אבל עכשיו שהוא פרש אני דיי נוטה לכיוון של היידפלד

lb22

New member
פשש מאיזה מירוץ התחלת....

איזה זינוק היה למירוץ הזה ואיזה אמצע היה לו... הייתי רוצה לראות את זה שוב... :)

lb22

New member
אממ סוג של :)

זה מירוץ שבזינוק שלו הצליחו לעבור אם אני לא טועה 10 מכוניות...יותר נכון השתיים הראשונות וה8 האחרונות כל השאר התרסקו פעם היה לי את הוידאו של הזינוק הזה גאד זה היה מרשים ביותר בנוסף לכל זה במהלך המירוץ שומאכר התנגש בקולטאהרד שנסע פתאום לאט באמצע הדרך וכמעט הכניס לו מכות בפיטס וטען כי הוא עשה את זה בכוונה כדי ששומאכר יפרוש... קיצור היה מעניין...

NYMets Man

New member
נכון!

זה היה גם אחד מהמירוצים הראשונים שלי ואני זוכר שהרבה דיברו על זה גם אחרי שהעונה הסתיימה ששומאכר רצה לפרק את קולטהארד חחח איזה צחוקים

NYMets Man

New member
הכי מצחיק זה לקראת הסוף

יש שם איזה גלגל שמתקדם יותר מחצי מהם ואם יש תאונה מצחיקה יותר זו התאונה שלאלונזו ב-2003 שהוא נכנס בשברים של הרכב של מישהו אחרי שכולם מתחמקים והוא נכנס בקיר בצד השני
רק אלונזו יעשה כאלה שטויות

Suli

New member
אני

אילון, בן 19 מראשל"צ מתעניין בפורמולה מאז 98 והמירוץ השלם הראשון שראיתי היה בקנדה. זה היה בRTL נ.ב שניר, אני בקטע של פרוג :) מבין הנהגים כרגע בסבב, קוביצה הוא האהוב עליי ביותר. אלונסו שחצן מדי וזה אמנם מתחבר עם האופי המכביסטי שלי, אבל יש גבול. המילטון רוקי ומבחינתי צריך לחכות איך הוא יסתתדר עם האליפות שככל הנראה יקח. מאסה פרווה מדי. לא נהג תוקפני במיוחד. קימי הוא סוג של יניב קטן. אוברייטד.

NYMets Man

New member
חחח סחטיין ../images/Emo6.gif

אין על פרוג. ולפי איך שאני שם לב רוב העוסקים במלאכת המירוצים והפרוג הם מכביסטים... צריך לחקור את זה
וההשוואה שלי קימי ליניב קטן... הרגת אותי

lb22

New member
אז הנה אני...

בן 24 ממושב ליד נתניה.. מכיר פורמולה 1 בערך משנת 94 בעצם אני חושב שמהיום שסנה נהרג על המסלול... אני אוהד שומאכר בדם עם אוסף של חולצות של פרארי ושלו.. אז אני גם אוהד פרארי כיום אני אוהד של רייקונן (שמורה לו אהדתי עוד שהוא היה בסאוובר ואחרי זה ההפסקה שהוא הגיע למקלארן , תיכף תראו למה) אני לא סובל את קבוצת מקלארן ורון דניס בראשון , אני מחבב מאוד את המילטון ורוצה מאוד שהוא יעבור קבוצה...לא סובל את אלונזו בעיקר בגלל ההתנהגות שלו אבל הוא נהג שיכול להגיע לקליבר של שומאכר (אלונזו נהג גשם ענקקקק כמו שמייקל היה בשיאו) אני חבר קבוע בפורום הפורמולה 1 של האתר הישראלי כבר בערך אמממ מאז שהוא קם ויש לנו מפגשים בכל מירוצי הערב (ארה"ב ז"ל , קנדה , ברזיל)...

NYMets Man

New member
אתה הבחור שעשו עליו כתבה בערוץ 5? ../images/Emo3.gif

חחח סתם, אני יודע שזה לא אתה... קראתי שם שדיברתם עליו. הבחור מופרע
(אבל בקטע הטוב כן?
) מפגשי ערב במירוצים המאוחרים זה רעיון ענק. נארגן גם, או שפשוט נשלב... רק חבל שלא יהיו כאלה עד העונה הבאה

lb22

New member
ברזיייייל

שמע אני ראיתי שפירסמו את הפורום הזה בפורום ההוא....נראה מה יהיה לשלב אפשר תמיד (כל עוד זה מעל גיל 18). את המפגשים אנחנו עושים בטמפל בר ובאים בד"כ 15-20 חבר'ה או יותר ... אווירה מדהימה כיף חיים .... יש גם חבר'ה שטסו למירוצים ביחד , דבר שאני מתכנן לעשות שנה הבאה (מי בא איתי לספא?) ואני אומנם לא פריק כמוהו של קימי אבל אני מאוד מאוד אוהב את קימי. (וגם קצת את מאסה :) )

NYMets Man

New member
אמרת מעל 18 אמרת אני ../images/Emo13.gif

חחח תרשה לי להתלהב
נכנסתי למועדון לפני משהו כמו שלושה שבועות
ושנה הבאה (או אולי שנתיים שלוש בגלל הצבא) בטח נסע לטוריקה. זו צריכה להיות חוויה אז נארגן משהו למירוץ ברזיל? D:

למעלה