קצת היכרות?

lb22

New member
אפשר לארגן כאן משהו

בפורום השני בטוח מארגנים אני גם אדבר עם המארגן שם... אני בכל מקרה יהיה שם ביחד עם עוד שני טיפוזי נוספים

NYMets Man

New member
השאלה אם הם יקבלו אותנו ../images/Emo6.gif

האמת היא שאני קורא שם הרבה. יש שם הרבה קליברים

Thierry Henry

New member
מה הסיכוי להביא אותם לפה?

אנחנו מנסים לבנות פה משהו מיוחד וגולשים בקליבר רציני יעזרו מאוד. הפורום הזה לפחות לפי השקפת העולם שלי צריך להיות בעונה הבאה אחד הפורומים המובילים של האשכול הזה. יש לפורמולה 1 פוטנציאל מדהים, בטח באתר גדול כמו תפוז.

NYMets Man

New member
אמרתי לך מה הבעיה לדעתי

שהם כבר הקימו שם קהילה וקשה להוציא אותם משם בשביל משהו חדש

Thierry Henry

New member
לא חובה להוציא אותם.

אני לא בא לפגוע בקהילה שלהם, אבל אין דבר כזה יותר מידי פורמולה ודיונים שאולי לא יהיו שם, יכולים להופיע פה וכן לעניין אותם. אני לא מנסה לשבור עכשיו קהילה, רק לגרום לכמה מהם להתמכר לקהילה פה :)

NYMets Man

New member
ואמרו אמן ../images/Emo72.gif

בהחלט יש שם אנשים עם רמת הבנה מטורפת של הספורט, משהו שאני נכנסתי רק בשנה האחרונה

Thierry Henry

New member
אני גם יעבוד על זה מול תפוז

והשאיפה היא להתחיל להביא לפה אנשים מספורט 5 שמתעסקים עם זה ביום יום.

lb22

New member
בלי לפגוע באף אחד...

נתחיל מזה שבערוץ הספורט מלבד אולי אמממ 2 אנשים אין אף אחד שמבין (ואחד מהשניים האלו הוא הפרשן שאיך נומר לא כ"כ מרוצים ממנו). שנית להביא אנשים משם אני לא חושב שהם ירצו לעבור אני אשמח אם הם יגיעו אבל הכרישים שיש שם ישארו שם כי זה האתר בית שלנו שם התחלנו .... בזכות אדם אחד בוא נגיד שאני חושב שאם כבר אפשר לעשות שיתוף פעולה במפגשים בין הפורומים..

NYMets Man

New member
חייב להסכים

יהיה מצחיק להביא לפה את בועז קורפל והדפרנציאל בגלגל הקדמי שלו

lb22

New member
דווקא האיש השני.. זה.....

לא זה לא אלי אילדיס , זה ניצן פלד (הוא כותב בפורום כדורסל בתפוז גם) האיש שמאחורי הכתבות שם באתר ערוץ 5.

NYMets Man

New member
השדרן השני?

זה בועז קורפל... תמיד רואים את השם שלו בהתחלה אין לי מושג מי זה ניצן פלד :|

Thierry Henry

New member
דווקא להביא את אילדיס זה מצחיק

הוא עוד מסוגל לראות שידור חוזר ולהגיד לנו שסאטו יוצא שוב לעקיפה על אלונסו...

tomerol

New member
מה גם שרובם של ה'כרישים' הם

דיי עם אופי ייקי בואו נגיד. אין סיכוי להזיז אותם. מה שכן, לשלב מפגשי פורום זה תמיד טוב

lb22

New member
הייקים האלו

הם גאונים...וגם כיף מאוד לראות אותם פעם בכמה חודשים....מצחיקים ביותר..

man31

New member
שלום לכווווולם

אני מני בן 16.5 מראשון אוהב פורמולה משהתחילו השידורים בספורט חמש פלוס שוב פעם אבל לפני זה הייתי רק מתעניין בקטנה ופעם הייתי רואה קטעים של המירוץ בספורט חמש אני מעודד את מאסה אבל אני אוהב גם את טאקו מא סטו (איך שלא רושמים את זה) ואת קוביצה (פולני אוהד פולני) אני עדיין מנסה להבין את כל הדברים המכניים (הפשוטים לא הקשים)

NYMets Man

New member
טאקמה סאטו !

טאקומה סאטו הוא הנהג האהוב על כולנו! ויום אחד הוא יהיה אלוף !!!
חחח בדיחה פרטית בת יום
אל תדאג אחי, תדבוק עם החבר'ה וההבנה תבוא לאט לאט... אף אחד לא מבין מאה אחוז ותמיד אפשר ללמוד. גם אתה לא יכול לחכות ליום שישי?

lb22

New member
למה שישי....

שבת בצהריים..שעה 3... ואמן אלונזו והמילטון שוב יריבו בינהם ורייקונן ינצח...הכי טוב.

למעלה