אנחנו מנסים לבנות פה משהו מיוחד וגולשים בקליבר רציני יעזרו מאוד. הפורום הזה לפחות לפי השקפת העולם שלי צריך להיות בעונה הבאה אחד הפורומים המובילים של האשכול הזה. יש לפורמולה 1 פוטנציאל מדהים, בטח באתר גדול כמו תפוז.
אני לא בא לפגוע בקהילה שלהם, אבל אין דבר כזה יותר מידי פורמולה ודיונים שאולי לא יהיו שם, יכולים להופיע פה וכן לעניין אותם. אני לא מנסה לשבור עכשיו קהילה, רק לגרום לכמה מהם להתמכר לקהילה פה
נתחיל מזה שבערוץ הספורט מלבד אולי אמממ 2 אנשים אין אף אחד שמבין (ואחד מהשניים האלו הוא הפרשן שאיך נומר לא כ"כ מרוצים ממנו). שנית להביא אנשים משם אני לא חושב שהם ירצו לעבור אני אשמח אם הם יגיעו אבל הכרישים שיש שם ישארו שם כי זה האתר בית שלנו שם התחלנו .... בזכות אדם אחד בוא נגיד שאני חושב שאם כבר אפשר לעשות שיתוף פעולה במפגשים בין הפורומים..
אני מני בן 16.5 מראשון אוהב פורמולה משהתחילו השידורים בספורט חמש פלוס שוב פעם אבל לפני זה הייתי רק מתעניין בקטנה ופעם הייתי רואה קטעים של המירוץ בספורט חמש אני מעודד את מאסה אבל אני אוהב גם את טאקו מא סטו (איך שלא רושמים את זה) ואת קוביצה (פולני אוהד פולני) אני עדיין מנסה להבין את כל הדברים המכניים (הפשוטים לא הקשים)