קצת דחוף..

מ י כ י

New member
קצת דחוף..

היי... אני חיילת, יותר נכון מ"כית... ואני נפרדת מהחיילות שלי שאני מאוד קשורה אליהם ואני מחפשת איזשהו קטע/ סיפור או איזשהי כתובת באינטרנת שדרכה אני אוכל להשיג משהו יפה... אני ממש אשמח אם תעזרו לי..

lady_anne

New member
בעמוד הפתיחה של "באדולינה"

יש ציטוט נפלא מדבריו של נלסון מנדלה אשר יכול להתאים לך. אם לא תצליחי להשיג אותו ממקור אחר שלחי לי מסר ואעתיק אותו עבורך.

ה ד ר 20

New member
מעליסה בארץ הפלאות

יש קטע יפה על דרך חדשה וכו´... אם אין לך את הסחפור אני אשלח אליך!

ביאנה

New member
מיכי

אני חושבת שאם תעייני ב"אלכימאי" של קואלו תמצאי הרבה קטעים של מוסר השכל לחיים וכל מיני קלישאות שכאלה, אבל די נחמדות... כמו כן יש שיר אין לי מושג איך קוראים לו אבל הוא מתחיל כך: "וכשהאורות נכבים החגיגה נגמרים צריך לומר שלום(?)..." אני לא בטוחה אבל זה שיר די יפה בהצלחה ביאנה

ולפעמים,

ולפעמים, החגיגה נגמרת, כיבוי אורות, החצוצרה אומרת שלום לכנורות אשמורת ראשונה נושקת לשלישית לקום מחר בבוקר ולהתחיל מבראשית לקום מחר בבוקר, עם שיר חדש בלב לשיר אותו בכוח, לשיר אותו בכאב לשמוע חלילים ברוח החופשי, [נדמה לי שכך במקור] ולהתחיל מבראשית אני מאמין שזה השיר (אם לא ערבבתי שניים).

ביאנה

New member
עמי- נכון זה אכן השיר

קראתי אותו לפני הרבה שנים בטקס סיום בית ספר יסודי(!!!!!!!) שיר ממש יפה ויש לו גם המשך, עד כמה שזכור לי הוא שיר די ארוך נ.ב. עמי- מה זאת החתימה הזו? שעה ניסיתי לפענח ולא הצלחתי. אנא הסברך. ביאנה

ביאנה

חי"ר-קל זו פלוגה בנח"ל שאליה אני מתגייס עוד שלושה שבועות. הקרקל, חתול המדבר, הוא סמל הפלוגה, שהיא אגב הפלוגה הלוחמת המערובת היחידה בצה"ל. ואת רוב ההודעות אני כותב בפורום של הנוער העובד והלומד, ושם הרוב מכירים את הפלוגה, אליה מתגיסים בוגרי התנועה.. מקווה שהשכלת.

amadad

New member
המלט/שייקספיר

בהמלט של שייקספיר יש קטע בו האב מברך את בנו לפני שיוצא לדרך, זה קטע נהדר, אני מאמין שאם תמצאי אותו הוא יתאים לך מאד.

*GormE*

New member
אהההם פולוניוס את בנו לארטס.

מערכה ראשונה לפני שלארטס חוזר ללימודיו בצרפת רק חבל שפולוניוס הוא שוטה שייקספירי גמור וכל דבר שהוא אומר מבטל את קודמו אבל גם לזה יש מסר מסויים כדאי להביא את הספר הזה בכל מקרה, הוא נהדר.

מיכי, את עוד כאן?

או שזה הפך להיות דיון אנכרוניסטי על קטעי קריאה טובים?

אהמ....

יש ספר של ד"ר סוס "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים"... זה ספר אבל בתכלס זה לא ארוך- בכלל.... הקלדתי את זה פעם באחד הפורומים.. אם אני אמצע את זה, אני אצטט לך את זה לכאן

למעלה