קצת ג'ודו

• פותח הנושא usr
  • פורסם בתאריך

roy33itc

New member
ננדין אתה מקבל מסרים ממני?

סתם שאלה... אין לי דרך אחרת לשאול אותו מנהלים וגולשים יקרים...

ננדין

New member
אני מקבל מסרים אבל

אני לא פותח אותם כשהאימיול דלוק כי המחשב הדרדלה שלי לא עומד בעומס של 2 חלונות + הורדות של אימיול... אז אל תעלבו אם לוקח לי זמן להגיב למסרים... (ויוסיא תשתוק! אני עוד יפתיע אותך שהמחשב החדש יגיע...)

יוסיא

New member
תמיד אמרתי לך שאתה יכול לבוא אלי

אתה יודע שדלתי פתוחה ואתה יכול לבדוק מסרים אצלי.... תרגיש בנח....מה לא אעשה בשביל שתוכל לראות מסרים:))

roy33itc

New member
כדאי לך לנתק רגע את החמור ולקרוא

זה ישתלם לך ואני יודע שתשמח לקרוא מה שיש שם...

usr

New member
ואם בג'ודו עסקינן

מקום שני לאליס שלזינגר באליפות אירופה עד גיל 20

אריק זאבי פצוע וכנראה לא יתחרה

באליפות העולם לאומות באירופה בשבוע הבא (סובל משברים באצבעות), וכמוהו גם רזבוזוב (קרע בשריר הירך) וקורדון (מחלים מניתוח בכתף). ציטוט מתוך הכתבה ב- Ynet: "המדליסט האולימפי אריק זאבי ייעדר ככל הנראה מאליפות העולם לאומות, שתיערך בשבוע הבא בפריז. זאבי סובל ממספר פציעות טורדניות מהשבועות האחרונים. בעקבות בדיקת רנטגן לפני כשבועיים, אובחן לג'ודוקא שבר באחת מאצבעות כף רגל שמאל. פציעה נוספת באחת מאצבעות יד ימין מחייבת בדיקה אורטופדית אותה יעבור זאבי ביום שני במרכז לרפואת ספורט בוינגייט. "למרות רצונו הרב של זאבי להשתתף בטורניר, הוא ייאלץ כנראה להישאר בישראל לצורך החלמה. אם יישאר זאבי בישראל, תצא נבחרת הג'ודו ביום ה' הקרוב לאליפות העולם לאומות ללא שלושת הג'ודוקאים הבכירים שלה: זאבי, רזבוזוב (שסובל מקרע בשריר הירך) וקורדון (מחלים מניתוח בכתפו)." שיהיו בריאים!

usr

New member
אפרופו כל הדיונים בפורומים השונים

על הפרי פייט. כל ענף ספורט שלוקחים אותו לגבולות ה"אקסטרים" , כלומר לקצה גבול היכולת של הספורטאי הוא "אלים". האלימות לא חייבת להיות בקרבות אלא אלימות כלפי הגוף של הספורטאי. תסתכל על הג'ודאים התחרותיים . לפחות שנה הם סוחבים פציעות. רק אתמול סיפר לי חבר על שותף שלו לרכיבה במורד (דאון היל) שעף מהאופניים , ושבר את האף וכל השיניים.

usr

New member
ובהמשך

הספורט הכי אלים לדעתי הוא רכיבה על אופני כביש. זאת כמובן על פי שעור ההרוגים והפצועים בקרב הרוכבים.

ש מים

New member
ב- 29 לחודש: מבחני דירוג בג'ודו

לפי מה שהבנתי, מבחנים שיקבעו, בסופו של דבר, את הרכב הנבחרת שתייצג אותנו באולימפיאדה. בואו לעודד את אביבית כהן, שבגיל המופלג של 26 (ועם דאן 2 בקרב-מגע של חיים זוט, ובהדרכת סנסיי יונה מלניק בג'ודו), מנסה להעפיל לנבחרת האולימפית!

usr

New member
לא נראה סביר

יש קריטריונים ברורים לספורטאי על מנת להמנות בסגל האולימפי. הקריטריונים נקבעים על סמך הישגים בתחרויות בינלאומיות. אינני זוכר בדיוק את הקריטריונים בג'ודו אבל אפשר למצוא אותם. לדעתי אביבית איננה עומדת בקריטריונים אלו. היא אפילו לא אלופת ישראל.

ש מים

New member
צודק. הנה תיקון

תחרויות דירוג נועדו לקבוע מי נוסע לתחרויות בחו"ל. כמו למשל לסבב התחרויות האירופאי. (אתה יודע, האימונים, בתוספת הרכיבות וקריעת תחת על האופניים משבשות עלי את הפעולה התקינה של המוח. לא שלפני כן היא היתה תקינה...
). בכל אופן: הקריאה לבוא לעודד את אביבית עומדת בעינה!!

ש מים

New member
באמת שאני לא יודע מה זה אימון-יתר

אבל אני כן מתחיל להרגיש קצת תשישות (בעיקר כשאני מתעורר, ב- 4:45 בבוקר, כדי לצאת לרכיבה לפני החמסינים ולפני העבודה
). ובאמת שאלה: מה התדירות הרצויה (בהנחה שאני רוכב מינ' שעה וחצי, בעיקר עליות, בשטח)?? פעמיים בשבוע? שלוש? (ואל תשכח שני אימוני א.ל. אחד 3 שעות והשני שעתיים וחצי)?

usr

New member
תשישות - זה סימפטום של אימון יתר

כדאי שתתכנון היטב את לוח הזמנים של האימונים שלך. לדעתי תתחיל מפעמיים בשבוע רכיבה + פעמיים בשבוע א.ל. תתן זמן לגוף שלך להתאושש בין אימון לאימון , כלומר תנסה להתאמן יום כן יום לא. תישן מספיק שעות לפני שאתה יוצא לרכיבת בוקר. תבדוק את התזונה שלך , אם היא אכן מתאימה לאורח החיים שלך שכולל אימונים. תאכל חטיף אנרגיה לפני שאתה יוצא לרכב.

למעלה