קצת בעיה לאסורים לצאת למקומות ציבוריים

דורון-55

Well-known member
אחד למאה שיתפסו בין כל הקהל הרב
פאדיחה רצינית
לפחות שישארו ביחד
ההפסד היה גדול עבודה ,משפחות ,אי נעימות בלשון המעטה.
חחחחחח ממש לא זה פשוט הנשק שיש לכל אלו שרוצות קיצורי דרך , מכירים את המשחקים , 7 שנים עבדתי עם נשים, קידום דרך קומבינה לא מחזיק מעמד , מה שלא הולך בצורה ישרה סופו ליפול

אני כיום הכעתי למסקנה שאם אין לך חיבור עם העןבדת ללא מין כמובן , זה רק סבל והתשה נפשית , לכן צריך להרגיש את האנרגיות היטב היטב , אני בגלל אנרגיות לא הכי נפלתי לבעיות בעיוןת לזמן קצר
משהו לא ברור לי !!!
איך קפצנו למסקנה שהגברת קפצה למיטה בגלל
קידום או משכורת גבוהה יותר
הם נראים בהופעה מחובקים מאוהבים וחיוך על הפנים
בשביל קידום מגיעים למשרד או למלון עושים
מה שעושים וממשיכים הלאה
לא מגיעים להופעה של קולדפלי .

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
פאדיחה רצינית
לפחות שישארו ביחד

משהו לא ברור לי !!!
מה שעושים וממשיכים הלאה
לא ברור ליקיר ,כנראה,,,ההסבר שלך אולי יועיל לו.😉

יעיש התימני

Well-known member
פאדיחה רצינית
לפחות שישארו ביחד

משהו לא ברור לי !!!
מה שעושים וממשיכים הלאה
זה נכון מאוד!!
זה זוג כמו זוגות כאן - כששניהם מתעייפים מהזוגיות החבוטה ומוצאים ענין בחוץ. אבל, וזו נקודת המפתח - אין להם שום ענין להרוס את הקשר שנוצר ביניהם. טוב להם יחד, בלי ענייני סקס-שמקס.
אבל, יש לכך תנאי מהותי - אל תשפיל אותי, אל תשפילי אותי.
שני האדיוטים עברו על הלאו העקרוני הזה.

דורון-55

Well-known member
זה נכון מאוד!!
זה זוג כמו זוגות כאן - כששניהם מתעייפים מהזוגיות החבוטה ומוצאים ענין בחוץ. אבל, וזו נקודת המפתח - אין להם שום ענין להרוס את הקשר שנוצר ביניהם. טוב להם יחד, בלי ענייני סקס-שמקס.
אבל, יש לכך תנאי מהותי - אל תשפיל אותי, אל תשפילי אותי.
שני האדיוטים עברו על הלאו העקרוני הזה.
ההשפלה נעשתה בשוגג
לך תחשוב שברגע אינטמי המצלמה תתפוס בין המוני אנשים ;)

יעיש התימני

Well-known member
ההשפלה נעשתה בשוגג
לך תחשוב שברגע אינטמי המצלמה תתפוס בין המוני אנשים ;)
ממש לא!
הם הלכו לאירוע ציבורי בו יש מאות אנשים אם לא אלפי.
מי הבטיח להם שאדם/אישה שהם מכירים לא יפגוש אותם?
וכידוע, לו היו מודעים לחוקי מרפי, היו נזהרים כפליים.
אשר על כן -
זו איננה השפלה בשוגג, זה נשמע יותר כמו רצון להיתפס.

דורון-55

Well-known member
ממש לא!
הם הלכו לאירוע ציבורי בו יש מאות אנשים אם לא אלפי.
מי הבטיח להם שאדם/אישה שהם מכירים לא יפגוש אותם?
וכידוע, לו היו מודעים לחוקי מרפי, היו נזהרים כפליים.
אשר על כן -
זו איננה השפלה בשוגג, זה נשמע יותר כמו רצון להיתפס.
לא בטוח
אתה יודע לכמה אירועים הלכתי במסגרת העבודה
וגם יצאתי ללילה למלון עם מנהלת מש"א
כמובן שהיינו בחדרים נפרדים.
לבדוק כמה מלונות ומה הכי מתאים
ומה אפשר לשפר לנופש חברה
שהיה אמור להיות באיזור
אז ללכת להופעה תמיד אפשר לומר שההופעה
ניתנה בתור הטבה

Yakir4179

Well-known member
פאדיחה רצינית
לפחות שישארו ביחד

משהו לא ברור לי !!!
מה שעושים וממשיכים הלאה
אולי זה היה תרגיל של הפרוגרס לך תדע, בכל אופן הגרושה הטריה תקבל המון כסף, ואל דאגה יהיו מחזרים צעירים וחטובים שירצו להתחבר גוף ונפש איתה.
לי נראה שהחוקית ידעה שהוא בוגד , יש לו תדמית כזאת , אחד שמתעסק עם נשים תמיד יזמרו עליו בציבור!
היום מנסים לנרמל את תחלואי החברה, תחשוב מה זה עושה לצעירים שיודעים שבגידות זה כבר בנורמה וכו
דרך אגב ביחסים פתוחים אין את הריגוש המיוחד עם האסורה או האסור.

מסקנה היא שקשה בעולם המודרני עם כל המידע וכו להיות נאמן לאחד והיחידי איתנו

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
חחחחחח ממש לא זה פשוט הנשק שיש לכל אלו שרוצות קיצורי דרך , מכירים את המשחקים , 7 שנים עבדתי עם נשים, קידום דרך קומבינה לא מחזיק מעמד , מה שלא הולך בצורה ישרה סופו ליפול

אני כיום הכעתי למסקנה שאם אין לך חיבור עם העןבדת ללא מין כמובן , זה רק סבל והתשה נפשית , לכן צריך להרגיש את האנרגיות היטב היטב , אני בגלל אנרגיות לא הכי נפלתי לבעיות בעיוןת לזמן קצר
איזה חיבור צריך להיות לך לעובדת או למזכירה?
חיבה,כבוד הדדי ומקצועיות, השאר זו פרשנות שלך.

יעיש התימני

Well-known member
איזה חיבור צריך להיות לך לעובדת או למזכירה?
חיבה,כבוד הדדי ומקצועיות, השאר זו פרשנות שלך.
יקיר מציג לנו את העמדה הזכרית הטיפוסית. הוא אומר מה שהרבה גברים חושבים ולא מעיזים לומר היום, בשל תקינות פוליטית, למשל.
יקיר לא מוטרד מתקינות פוליטית, ועבורו הדרך לצמרת - בשביל נשים, כמוובן, - היא רק דרך המיטה. [אגב, גם אני באחת מעבודותיי הגעתי לצמרת דרך מיטת הבוס ;-) היה מוי כיף, אגב].
גברים, מה פ'תום?!
גברים הם קורבנות נצח של נכלוליות נשית, קורבנות של הבולבול שלהם ושל ה"צייטגייסט" - רוח התקופה.

Yakir4179

Well-known member
יקיר מציג לנו את העמדה הזכרית הטיפוסית. הוא אומר מה שהרבה גברים חושבים ולא מעיזים לומר היום, בשל תקינות פוליטית, למשל.
יקיר לא מוטרד מתקינות פוליטית, ועבורו הדרך לצמרת - בשביל נשים, כמוובן, - היא רק דרך המיטה. [אגב, גם אני באחת מעבודותיי הגעתי לצמרת דרך מיטת הבוס ;-) היה מוי כיף, אגב].
גברים, מה פ'תום?!
גברים הם קורבנות נצח של נכלוליות נשית, קורבנות של הבולבול שלהם ושל ה"צייטגייסט" - רוח התקופה.
היי😊😉😘
מאוד נדיר שאישה בעבודה תטריד גבר ויחבי מרות, זה בסרטונים בפורנו עם המשקפים במשרד מאוד מדליק, בדרך כלל במציאות רואים מורות שמנות ועובדות שמנות עם אפרו אמריקאים בעבודה או ברכב או במלונית
גברים יצורים חברותיים ורוצים לכבוש ולהרשים , הבעיה היא שלא תמיד הם קוראים את מי שמולם, לכן נופלים להגדרה הטרדה וכו
אני אתעצהן מאוד אם עמיתה לעבודה תתקגם על חשבוני דרך המיטה , ואם אשמע אעשה רעש, למרות שאני כיום לא בעמדה של תחרות וכו
יש לי פקידה חופרת על חייה עם 3 ילדים, ועובד זר שעובד בשקט מופתי.
זה עשה לי טוב על הנשמה שמנקה עם החזה הגדול והעסיסי שלה הייתה מחבקת אןתי כל בוקר ונשקתי ללחיים והרגשתי אותן ואת הפטמות הזקורות , היא חזרה לרוסיה , ויש לי אתיופית נדואה חוץ ממה נדמע אין בינינן כלום, כי האנרגיות לא מובילים ואין חיבוא גוף ונפש איתה ועם הפקידה שלי.

הייתי עוזר לאמנית בכירה , בגירה שגרמה לי לצאת מאיזון ורציתי לטרוף אותה בכל רגע שהיינו בעבודה, שמרנו על קשר היא הבינה והרגישה את האש, ציפתה שאני כנראה אהיה בשבילה לעזרה וכו בכל מחיר, גם ללא סקס ומגע מיני, אני איבדתי שליטה וברחתי ממנה וחסמתי אותה.

יעיש התימני

Well-known member
היי😊😉😘
מאוד נדיר שאישה בעבודה תטריד גבר ויחבי מרות, זה בסרטונים בפורנו עם המשקפים במשרד מאוד מדליק, בדרך כלל במציאות רואים מורות שמנות ועובדות שמנות עם אפרו אמריקאים בעבודה או ברכב או במלונית
גברים יצורים חברותיים ורוצים לכבוש ולהרשים , הבעיה היא שלא תמיד הם קוראים את מי שמולם, לכן נופלים להגדרה הטרדה וכו
אני אתעצהן מאוד אם עמיתה לעבודה תתקגם על חשבוני דרך המיטה , ואם אשמע אעשה רעש, למרות שאני כיום לא בעמדה של תחרות וכו
זה עשה לי טוב על הנשמה שמנקה עם החזה הגדול והעסיסי שלה הייתה מחבקת אןתי כל בוקר ונשקתי ללחיים והרגשתי אותן ואת הפטמות הזקורות , היא חזרה לרוסיה , ויש לי אתיופית נדואה חוץ ממה נדמע אין בינינן כלום, כי האנרגיות לא מובילים ואין חיבוא גוף ונפש איתה ועם הפקידה שלי.

הייתי עוזר לאמנית בכירה , בגירה שגרמה לי לצאת מאיזון ורציתי לטרוף אותה בכל רגע שהיינו בעבודה, שמרנו על קשר היא הבינה והרגישה את האש, ציפתה שאני כנראה אהיה בשבילה לעזרה וכו בכל מחיר, גם ללא סקס ומגע מיני, אני איבדתי שליטה וברחתי ממנה וחסמתי אותה.
אחח, יקירוש, אחח -
עמוד בפינה על הטקסט הנורא הזה:
" בדרך כלל במציאות רואים מורות שמנות ועובדות שמנות עם אפרו אמריקאים בעבודה או ברכב או במלונית "
המציאות שלך איננה המציאות שהכרתי, גם אצל מורותיי ואצל מורות ילדיי.
נו נו
גם לי היתה "מחזרת" אחת שאהבה לחכך פטמותיה בחזה "הגברי" שלי, עזר לה כמו כוסות רוח למת!
הגיוני שאדם יתעצבן בגלל שקידום של אחר מבוסס פרוטקציה, יחסים אישיים, שוחד או אתנן מסוג אחר.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
היי😊😉😘

במציאות שלי בבה"ס אני והמורות סביבי,ותומכות הוראה לא שמנות בכלל,"שוות",ואין אפרו אמריקאים,וגם אם היה,so what?
חסמת בחורה כי איבדת שליטה?
אני מיואשת זהו,,,,כבר קיוויתי עבורך שיום אחד תהיה לך את האחת.

דורון-55

Well-known member
היי😊😉😘

יקיר מתי היית בביה"ס
אני מגיע ולא זוכר מורה אחת או תומכת למידה
בתיאור שלך .
ברובן נראות מעולה לא המורות שהיו לי בביה"ס
מבוגרות ממורמרות ברובן עשו טובה שהתאימו חולצה למכנס
המורות היום מתוקתקות ונאות .
קידום דרך המיטה תמיד היה במיוחד במשרות הנחשקות יותר
ולרוב אף אחד לא יודע
חשדות ללא ביסוס תמיד יהיו ולא ניתן לעשות עם זה כלום .
אני עדיין מחכה להזמנה לחתונה אחי ;)

Yakir4179

Well-known member
יקיר מתי היית בביה"ס
אני מגיע ולא זוכר מורה אחת או תומכת למידה
בתיאור שלך .
ברובן נראות מעולה לא המורות שהיו לי בביה"ס
מבוגרות ממורמרות ברובן עשו טובה שהתאימו חולצה למכנס
המורות היום מתוקתקות ונאות .
קידום דרך המיטה תמיד היה במיוחד במשרות הנחשקות יותר
ולרוב אף אחד לא יודע
חשדות ללא ביסוס תמיד יהיו ולא ניתן לעשות עם זה כלום .
אני עדיין מחכה להזמנה לחתונה אחי ;)
אכן המורות מתוקתקות כיום, זה גם מסביר למה כמות הבגידות עולה, טיפוח אישי ביגוד וכו זה גם מזמן חיזורים וכו
אז המורות היו אישה של בית ועבודה , לא חשבו להרשים ולנקר עיניים כיום , שכל אחת עם הבוטוקס וקעקועים וכו נראה כמו יוצרת תוכן באונלי פינס או שחקנית פורנו.
רומנים בעבודה תמיד יהיו ובפרט נשים שישימו לב שיש אומן אסור , זה באויר מה שנקרא , כיום הבכירים יזהרו יותר כי זה גם יחסי מרות וגם בושות וגם לאבד מקום עבודה וגם היא יכולה לתבוע, אז לא כדאי.
את החתונה שלי אני רוצה מול הכותל, אם אזכה אגיד תודה ואם לא אזכה גם אגיד תודה על השיעורים הקארמתיים שלי

יש לבוש סולידי לעבודה ויש לבוש וטיפוח כדי למשוך , זה כבר באחריות הבעל של המורה אך הוא רוצה שיראו ויחשבו על אשתו, בתי ספר זה חממה לבגידות עם המורים, וואי כמה סרטונים ממצלמת רכב ראיתי על זה לא מבויימים

Yakir4179

Well-known member
אכן המורות מתוקתקות כיום, זה גם מסביר למה כמות הבגידות עולה, טיפוח אישי ביגוד וכו זה גם מזמן חיזורים וכו
אז המורות היו אישה של בית ועבודה , לא חשבו להרשים ולנקר עיניים כיום , שכל אחת עם הבוטוקס וקעקועים וכו נראה כמו יוצרת תוכן באונלי פינס או שחקנית פורנו.
רומנים בעבודה תמיד יהיו ובפרט נשים שישימו לב שיש אומן אסור , זה באויר מה שנקרא , כיום הבכירים יזהרו יותר כי זה גם יחסי מרות וגם בושות וגם לאבד מקום עבודה וגם היא יכולה לתבוע, אז לא כדאי.
את החתונה שלי אני רוצה מול הכותל, אם אזכה אגיד תודה ואם לא אזכה גם אגיד תודה על השיעורים הקארמתיים שלי

יש לבוש סולידי לעבודה ויש לבוש וטיפוח כדי למשוך , זה כבר באחריות הבעל של המורה אך הוא רוצה שיראו ויחשבו על אשתו, בתי ספר זה חממה לבגידות עם המורים, וואי כמה סרטונים ממצלמת רכב ראיתי על זה לא מבויימים
הייתה לי מורה עם טוסיק מטריף גדול ועסיסי , והיא שמה לב שאני לוטש עיניים לשמלה שלה והיא גם הייתה הריונית , והייתי מחכה לראות אאת הפטמה הזקורה מהחולצה, היו לה רגעים כאלו חח
אני זוכר שהעירה לי שהייתי מביט על השמלה , לא בצורה של שזה לא בסדר, אלא תתרכז בשיעורח

דורון-55

Well-known member
הייתה לי מורה עם טוסיק מטריף גדול ועסיסי , והיא שמה לב שאני לוטש עיניים לשמלה שלה והיא גם הייתה הריונית , והייתי מחכה לראות אאת הפטמה הזקורה מהחולצה, היו לה רגעים כאלו חח
אני זוכר שהעירה לי שהייתי מביט על השמלה , לא בצורה של שזה לא בסדר, אלא תתרכז בשיעורח
יקיר כל תגובה שלך מעלה לי חיוך
להתלבש ובוטוקס זה הפך להיות לנחלת הכלל
ואין שום דבר פסול בזה
חממה לבגידות כמה מורים כבר ברובן מורות המורים זה אחוז קטן
בבתי ספר לפחות בסביבה שלי .
וקצת אופטימיות אתה בחור מעניין מאמין שעומדות אצלך בתור לחתונה ;)
חתונה בכותל מדהים אין סוף להפתעות איתך העניין זה הכלה
שחולמת על חתונה במקום אחר .

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל

בתי ספר זה חממה לבגידות,0?????
יש מקום בעייניך שהוא לא חממה לבגידות?
לא מסכימה עם שום אמירה,וזה שלך,כי כל מה שיש לך במוח זה סקס.

Yakir4179

Well-known member
ברור שבתי ספר בתי חולים מקומות גדולים עם חיכוך בין המינים יהיה הכול מהכול, יש לי גרוש מהבית כנסת בן 60 מפמפם שם ומכיר כמו בחור צעיר גם יחסית צעירות, הוא מחלק תרופות לאחיות במחלקות כל היום עם נשים שם , לא בגלל זה הוא התגרש, גם במשטרה חגגו ובצהל, עד שבא הסעיף יחסי מרות , ופשוט אם עובדים ביחד באותו מקום לא מקיימים רומנים שהסביבה תרגיש, לא כדאי לאבד מקום עבודה טוב וציבורי בגלל סקס, המצב לא קל כיום!
זה גם עילה לפיטורים וכו

Yakir4179

Well-known member
אני זוכר בכותל התחילו איתי נשואות צרפתיות ועוג, ובאוטובוס החלפנו טלפונים חחח ולא יצא סקס כי אני לא רציתי רק סקס פון או ווצאפ סקס וירטואלי

למעלה