קצת בעיה לאסורים לצאת למקומות ציבוריים

יעיש התימני

Well-known member
ב- MTV ןב - CBS REALITY יש תוכניות שעוסקות בדיוק בענינים האלה.
לא ממש צריך להגיע למקומות ציבוריים
שיטות המעקב כלכך מתוחכמות, אפילו בחדר אם אין וילונות יצלמו או יקליטו.

doriangray011

Well-known member
בעיה מוכרת. ובכל זאת הסתובבתי בגלוי עם בנות זוג. רק דאגנו לא לעשות זאת במקומות שהיא או אני מוכרים. עד כה זה עבד.
מצד שני. לפני הרבה שנים מעט אחרי שהכרתי את זו שעכשיו אישתי. אחותה מתקשרת אלייה ומספרת שראתה אותי עם איזו בלונדינית 🙄.
אבל. בזמן שעליו דיווחה הייתי במחיצתה. כך שלא היה מקום למהומה.
התברר שזה היה אחי שדומה לי מאוד. הפעם לא היתה בעיה להוכיח שאין לי אחות. (או אח). 😂😂

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בעיה מוכרת. ובכל זאת הסתובבתי בגלוי עם בנות זוג. רק דאגנו לא לעשות זאת במקומות שהיא או אני מוכרים. עד כה זה עבד.
מצד שני. לפני הרבה שנים מעט אחרי שהכרתי את זו שעכשיו אישתי. אחותה מתקשרת אלייה ומספרת שראתה אותי עם איזו בלונדינית 🙄.
התברר שזה היה אחי שדומה לי מאוד. הפעם לא היתה בעיה להוכיח שאין לי אחות. (או אח). 😂😂
צדיקה אחותה שמיהרה כמעט להרוס את הבית,קצת מחשבה.

אישון34

Well-known member
לא מזמן הייתי עם גברת אחת שרצתה להתייעץ איתי על חייה.

נכןן, הכרנו בריקודים, אבל אין מצב שזה ילך לאן שהו. אני הייתי מוכן כמובן לסקס, אבל הגברת מתוסבכת. אני חושש שם מבוץ טובעני, מה עוד שהיא לא רוצה (כניראה).
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

בכל מקרה היינו במסעדה. במקום בו מעולם לא הייתי.

ורחוק ממקום המגורים.

אכלנו. (אני שילמתי אז אולי זה לא היה כה תמים?).
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ומי ניכנסת?

אישתו של אחיה. שגרה לידי ולבטח שלא באזור שם.

אמרנו שלום בנימוס.

היא התיזבה לא רחוק אבל עם הגב אלי.

היה לי החשד שהיא תלך לספר, אבל גם שנפגשנו בהמשך - לא נאמר דבר.

רק מטומטמת תדבר.

אישוניאיש.
מחפשש אהבה מתחת לפנס.

שי12346

Well-known member
נזק אדדדדיר
שניהם פוטרו מהעבודה
משפחות התפרקו
בלגן שלם

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
נזק אדדדדיר
שניהם פוטרו מהעבודה
משפחות התפרקו
בלגן שלם
אני לא מבינה למה הפיטורים,והוא המנכל,למען יראו ויראו?
"משהו שלא עושים"?
הם לא חשבו "מעבר לקופסא",שניהם נשואים עם משפחות בציבור אומנם רחוק,יש מצלמות ויש טלויזיה, לטעמי,מחיר יקר.

יעיש התימני

Well-known member
אני לא מבינה למה הפיטורים,והוא המנכל,למען יראו ויראו?
"משהו שלא עושים"?
הם לא חשבו "מעבר לקופסא",שניהם נשואים עם משפחות בציבור אומנם רחוק,יש מצלמות ויש טלויזיה, לטעמי,מחיר יקר.
זו הצדקנות האמריקאית המבחילה.
באירופה, שניהם היו ממשיכים בחייהם, אולי אפילו היו צחוקים על הטמטום שלהם.

Yakir4179

Well-known member
בעיה של יחסי מרות, קידום וכו למה שאני עובד טוב ומשקיע לא אקודם, וזאת שפותחת רגליים תקודם בגלל רומן או סטוץ?
לכן אסור להתעסק בעבודה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בעיה של יחסי מרות, קידום וכו למה שאני עובד טוב ומשקיע לא אקודם, וזאת שפותחת רגליים תקודם בגלל רומן או סטוץ?
לכן אסור להתעסק בעבודה
וברגעים אלה אתה ודאי אומר לעצמך " שיט,,בעסה שלא נולדתי אישה,אה?

Yakir4179

Well-known member
וברגעים אלה אתה ודאי אומר לעצמך " שיט,,בעסה שלא נולדתי אישה,אה?
חחחחחח ממש לא זה פשוט הנשק שיש לכל אלו שרוצות קיצורי דרך , מכירים את המשחקים , 7 שנים עבדתי עם נשים, קידום דרך קומבינה לא מחזיק מעמד , מה שלא הולך בצורה ישרה סופו ליפול

אני כיום הכעתי למסקנה שאם אין לך חיבור עם העןבדת ללא מין כמובן , זה רק סבל והתשה נפשית , לכן צריך להרגיש את האנרגיות היטב היטב , אני בגלל אנרגיות לא הכי נפלתי לבעיות בעיוןת לזמן קצר

צביקה5311

Well-known member
זה יכול להיות בעיה
כמו הזוג הזה בהופעה של קולדפליי
חוסר מזל
חחחחחח ממש לא זה פשוט הנשק שיש לכל אלו שרוצות קיצורי דרך , מכירים את המשחקים , 7 שנים עבדתי עם נשים, קידום דרך קומבינה לא מחזיק מעמד , מה שלא הולך בצורה ישרה סופו ליפול

אני כיום הכעתי למסקנה שאם אין לך חיבור עם העןבדת ללא מין כמובן , זה רק סבל והתשה נפשית , לכן צריך להרגיש את האנרגיות היטב היטב , אני בגלל אנרגיות לא הכי נפלתי לבעיות בעיוןת לזמן קצר
מה לעשות, תשנה את העולם?
תמיד אמרתי שאין דבר הזוי יותר מחוק הטרדות מיניות.
אין חוק "טכני" בעולם שיכול להגדיר יחסים בינו לבינה.
החוק סך הכל העביר את הכח ממנו אליה.
יש המון מקרים של תלונות שווא. נקמה.
הזדיינה איתו ולתחושתה, לא קיבלה את "התמורה".
לך תוכיח שהיא "זרמה" איתך

למעלה