קצת ביקורת

אם זה ככה אז...

אני חוזרת בי ומצטערת על התפרצות שהיית לי היא לא היית במקום שלך מכשפה אמיתית

OK ושוב נווד יקירי חזרתי בי ...

והצטערתי פשוט לא הבנתי אותה (אני לא אוהבת שמזלזלים) שלך תמיד מכשפה אמיתית

nepthys

New member
למכשפה ההכי אמיתית מכולן

קודם כל - אני לא כרמית... אני נפת`יס, וכרמית זו מישהי אחרת שהגיבה... דבר שני, אני לא מתחילה כאן כמקום חדש, אני לא רוצה להצטרף, אני פשוט השארתי הודעה כדי להגיד את דעתי. את חושבת שכדי להשתלב בחברה חייבים להגיד את מה שאחרים רוצים לשמוע, חוצמזה? זה מאוד מוזר שאומרת את זה מישהי שבפילוסופיה שלה היא שונה מאחרים ויודעת איך זה להיות האדם היחיד עם אותן דעות. ומי אמר שאני לא מאמינה? את פשוט ישר משייכת אותי ל``אחרים``, כי את לא מסוגלת להבין שמישהי עם אותן דעות כמו שלך יכולה גם לחלוק על דעתך. או שאת מכחישה את העובדה שאני מתנגדת לך מתוך זה שאני יודעת על מה אני מדברת, כדי שאחרים לא יראו שאת לא היצור הכי מבין כאן? והיחס המגעיל כלפי כאילו אני לא חכמה כמוך, שמאוד מנוסה ויכולה לעזור לי בצורה הכי מתנשאת בעולם, רק מראה באמת למה את כאן. ``יקירתי``, במסר שלך את הוכחת את המטרה של למה את כאן. כדי להיות חלק מעוד אנשים ולהנהיג כדמות ראשית, ללא מתנגדים. וגם בכינוי ``מכשפה אמיתית``...לא יכלת למצוא משהו קצת פחות מתנשא? את חייבת להוכיח שאת הכי ``אמיתית`` כאן, כדי לפתח את הכבוד העצמי שלך? אולי אותך הם אוהבים יותר, זה לא משנה לי, אני רק אמרתי את דעתי.

חשבתי שהתנצלתי כבר....

אני פה לא בשביל לריב אם אף אחד אלה כדי לילמוד וללמד מה שאני יודעת דבר שני הכינוי מכשפה אמיתית הוא הכינוי שלי מאז ומתמיד בלי קשר לפורום... אף אחד לא אמר שאת לא חכמה ואני בנוסף גם התנצלתי זכותיך לקבל את ההתנצלות וזכותך לא לקבל אני את שלי אמרתי... וכשכינתי אותך יקרתי לא היה שום כוונה לעליב ככה אנחנו מכנים אחד את השני שימי לב שאני לא היחידה שמדברת ככה ושוב סליחה אם פגעתי בך... שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
למכשפה אמיתית,

נראה לך? מאז שהשארתי את ההודעה והלכתי לי קיבלתי כל מיני תגובות ממש מזלזלות, ולא כי אמרתי משהו לא נכון אלא כי אמרתי שאתם לא כולכם צדיקים, זה פשוט מראה כמה אתם נורא מכבדים את האחרים, נכון?

הקטע הוא שאת מדברת על אחרים ושופטת

אותם לפני שאת בודקת את עצמיך בזה ניגמר הדיון שלנו נקודה . הפורום קם כדי לעזור לאנשים ולדון בנושא המיסטיקה ולא בנושא איך להיות בנאדם (שאפילו את לא יודעת איך) ובטוח שהוא לא קם בשביל מריבות שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
סיכום...

למה אני לא יודעת איך? מה, אני זו שהתחילה לנסות להשפיל מישהי רק כי יש לה מראה שונה על איך שאחרים מתנהגים? אני זו שאמרה למישהי אחרת שהיא צריכה להגיד מה שאחרים רוצים לשמוע כדי להתקבל במקום החדש הזה? את צודקת בזה שכדאי להפסיק את הדיון הזה, כי זה פשוט טפשי. את שמעת את הדעות שלי, ואני את שלך. אני לא זלזלתי בך מההתחלה, אני רק אמרתי שחלק מהאנשים כאן מעליבים מערכת אמונות בגלל שהם רואים אותה בצורה שטחית כל כך, מבחירה ולא מתוך טפשות. אם את רוצה להמשיך להעליב אותי מעבר לזה, אז עשית את זה כבר, ונמאס לי להשיב לתגובות שלך על זה. את זו שהתחילה לפנות אלי כאן בצורה מתנשאת ומגעילה. ואת זו שרואה את עצמך כאילו את מיצגת את כל המקום הארור הזה.

יקרתי....

אני לא מתכוונת לריב איתך ולא לפתוח בדיון אני התנצלתי ואת המשכת לתקוף אני הסכמתי איתך ואת עדין תקפת ככה שאם את מדברת על האנשים שמעליבים את הדת ניראה לי שאת גם חלק מהאנשים האלה בלי לפגוע וניראה לי שאת חייבת להמון סליחה... שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
יקירתי,

את התנצלת לכרמית, לא לי, ועל עניין שונה לחלוטין. מתי הסכמת איתי? את רק המשכת ואמרת שאני לא מבינה מהחיים שלי ושאני צריכה ללמוד מחכמים כמוך, ואם מישהי כאן חייבת למישהי סליחה זו את, מכיוון שאת זו שהתחילה עם ההעלבות האישיות הפתטיות האלו. אני לא מתכוונת לאיים על אחרים שיקחו את הדת הזו ברצינות, אבל כן מותר לי להגיד את דעתי בלי שיעליבו אותי ויתקיפו אותי התקפות אישיות שכאלו, חשבתי שאת טיפה יותר בוגרת מזה...

שניה שניה שניה

יש כאן קצת הרבה אי הבנה ... אני חשבתי עד עכשיו שכרמית ואת זו אותה אחת... ובגללל זה אמרתי כל מה שאמרתי אני באמת מצטערת...

חוץ מיזה הדיון שלי התחיל אם כרמית

על מה שהיא אמרה ולא היה לי שום רצון לחלוק על שום דעה ....

nepthys

New member
מוזר...

סתם יותר מידי אי הבנות.. אני וכרמית לא אותן האנשים, אבל אני חושבת שאת מתווכחת איתי, כי כרמית לא אמרה שום דבר שיצדיק את איך שהגבת...

אם שמת לב אני הגבתי קודם לכרמית..

ואז את החזרת לי הודעה שבעצם אני וכרמית דיברנו!!! ולא נגיע אם הוויכוח הזה לשום מקום (רק לידע האישי שלך)

goddy

New member
ום קם?

החיים קמו כדי ללמד אותנו איך להיות בנאדם! אם יש לך הזדמנות ללמוד איך להיות בנאדם עליך לנצל אותה. כל החיים הללו הם מערכת של שיעורים ללמד אותנו איך לגדול ולהתפתח.

nepthys

New member
ועוד תגובה..

אני לא גבר, קודם כל... עכשיו, שוב אני אומרת, רוב המסרים שראיתי נגעו לפגאניזם, העניין שאתם לומדים אחד מהשני לא ממש משנה לי כי לא לזה התכוונתי, לא אמרתי שאתם לא מבינים כלום כי אין לכם ניסיון, אמרתי שאתם לא מנסים לחקור דברים לעומק אלא רק במישור השטחי והרדוד שיכל להיות לדת אמיתית... אני רק אומרת שאתם מתיחסים לפגאניזם לא בכבוד שראוי להיות לזה (ושנשלל מזה מההתחלה של כל התנועה הזו, אבל זה עניין אחר)..

תסלחי לי ... אבל את אולי מבינה יותר

טוב מכולנו אז אולי תספרי לנו ותלמדי אותנו לע-ו-מ-ק את מה שאת מבינה....

nepthys

New member
את יורדת מהנושא

זה לא קשור! את פשוט לא מבינה כלום ממה שאני מנסה להגיד, וישר מפרשת את זה כמשהו דורש תקיפה... אני רק אומרת שכאן אתם מבזים דת שלמה והופכים אותה לתחביב, למשהו נורא שטחי שכיף לעסוק בו... זו דת, שיש לה מאמינים, ויש לה פילוסופיה, זה לא משהו שצריך לזלזל בו בכזו צורה.

יקירה אני חוזרת על הדברים שלך...

``את לא מוכנה לקבל דעות אחרים`` אני חושבת שהיית צריכה להשתמש בזה את לפני שאמרת לי את זה כל אחד והתפיסה שלו בנושא... יש אנשים שיקחו את הנושא חזק מאוד (כמוני וכמו עוד הרבה) ויש שיקחו אותו רק כתחביב את לא צריכה לקפות על מישהו משהו.... שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
אני פשוט לא אוהבת שמזלזלים בזה

אבל תראי, יש כאן אנשים שרואים את עצמם כפגאנים, אבל בעצם מקדישים רק מעט זמן ללדעת מה זה באמת אומר, והולכים ישר למאגיה פגאנית.. כלומר, הם רואים את זה כמשחק, בלי שום כבוד לעובדה שזו מערכת אמונות... הם מגלים על דת חדשה שאפשר להטיל איתה כישופים וזה נורא מגניב, אז הם ישר מכריזים לכל העולם שהם פגאנים, בלי לחקור אפילו קצת יותר לעומק, ובשבילהם להיות פגאני זה לגרום לדברים שרוצים שיקרו בלי מאמץ. אני מתנגדת לעובדה שאנשים רואים את עצמם חלק מדת, כשהם בעצם מתעניינים רק במה שהם רוצים מתוכה - כיצד להשיג את המטרות האישיות שלהם. זה פשוט מעליב מערכת אמונות של הרבה אנשים אחרים, שבשבילהם זה באמת עניין רציני, להחיות דתות קדומות ואת חוכמת הקיום שבהן... ובפגאניזם יש יותר מכישוף, ה-ר-ב-ה יותר. זה מעליב שאנשים רואים את זה רק ברובד החומרי.

למעלה