למכשפה ההכי אמיתית מכולן
קודם כל - אני לא כרמית... אני נפת`יס, וכרמית זו מישהי אחרת שהגיבה... דבר שני, אני לא מתחילה כאן כמקום חדש, אני לא רוצה להצטרף, אני פשוט השארתי הודעה כדי להגיד את דעתי. את חושבת שכדי להשתלב בחברה חייבים להגיד את מה שאחרים רוצים לשמוע, חוצמזה? זה מאוד מוזר שאומרת את זה מישהי שבפילוסופיה שלה היא שונה מאחרים ויודעת איך זה להיות האדם היחיד עם אותן דעות. ומי אמר שאני לא מאמינה? את פשוט ישר משייכת אותי ל``אחרים``, כי את לא מסוגלת להבין שמישהי עם אותן דעות כמו שלך יכולה גם לחלוק על דעתך. או שאת מכחישה את העובדה שאני מתנגדת לך מתוך זה שאני יודעת על מה אני מדברת, כדי שאחרים לא יראו שאת לא היצור הכי מבין כאן? והיחס המגעיל כלפי כאילו אני לא חכמה כמוך, שמאוד מנוסה ויכולה לעזור לי בצורה הכי מתנשאת בעולם, רק מראה באמת למה את כאן. ``יקירתי``, במסר שלך את הוכחת את המטרה של למה את כאן. כדי להיות חלק מעוד אנשים ולהנהיג כדמות ראשית, ללא מתנגדים. וגם בכינוי ``מכשפה אמיתית``...לא יכלת למצוא משהו קצת פחות מתנשא? את חייבת להוכיח שאת הכי ``אמיתית`` כאן, כדי לפתח את הכבוד העצמי שלך? אולי אותך הם אוהבים יותר, זה לא משנה לי, אני רק אמרתי את דעתי.