קצת ביקורת..

קצת ביקורת..

טוב אחים ואחיות שלי, הפורום שלכם עצבן אותי בצורה בלתי רגילה. לא לא, אנוכי פה לא באה לתקוף אתכם חס וחלילה חס ושלום. אבל צאו קצת מהמסגרת המרובעת שלכם. ליאור ברוב נחמדותו טרח לגונן עליכם ולהסביר לי מה הקטע שלכם עם ההתקפות חסרות בסיס שלכם שהרעפתן עליי ועל חברותיי כאן, אבל זה עדיין לא מצדיק כלום. בואו ואני אסביר לכם משהו שאני מקווה מאוד שישנה את הגישה הטיפשית שחלק ממכם תקועים בה. לא כל חילוני שנכנס לכם לפורום בא לתקוף אתכם על דתכם. ובטחחחחחחחחחחחחחחח שלא אני. למה? אני כל משפחתי דתיה. האנשים הכי מקסימים שקיימים. עם לב כ"כ רחב שאני לא יודעת איפה הוא נכנס בחלל הקטן הזה שנקרא בית החזה. אז הנה סיבה שלא הייתם צריכים לתקוף אותי [אני מדברת אל מיהקול או איך שלא קוראים לך] ולהתחיל לזלזל. כן כן אני יודעת שתתחילי להגיד לי פה שלא זלזלת, אבל אני חוסכת את זה ממך. חברי הפורום הם לא רובוטים [עד כמה שידוע לי] ואני לא מאמינהה שאם הם יקראו על איזו בחורה שהלכה והתמזמזה עם איזה אחד [הייתי חייבת הדגמה, סליחה] אז הם יושפעו וירוצו לעשות את אותו דבר. באותה מידה, אני לא אושפע אם אני אקרא איזה שרשור על בהירות השיער של חברות הפורום. סתם בצחוק. אני לא אושפע משרשור שעוסק באמונה. אז אתם יכולים להמשיך ולצעוק עד מחר בתקווה שמישהו ישמע אתכם שאתם לא שונים מאיתנו, החילוניים [הבנתי שאתם מתגוננים בגלל שמציקים לכם על היותכם דתיים או משהו כזה] אבל זאת בכלל לא הייתה המטרה שלי!!!!!! תלמדו לקרוא לפני שאתם מגיבים. זה באמת עוזר לחלק. ושוב, אני לא בן אדם שממש אכפת לו מה חושבים עליו, וממש לא אכפת לי מה אתם חושבים עליי [בלי לפגוע,כן?] אבל היה לי חשוב לכתוב את ההודעה הזאת כי אני שונאת להשאיר דברים פתוחים, במיוחד לא דברים שגרמו לי להתעצבן כ"כ מהר ורציני. מכירים את המשפט "יחס גורר יחס"? תשננו אותו. כי זה מה שתקבלו. תתקפו? יתקפו אתכם בחזרה. אז צאו קצת מהבועה המגוננת שלכם וצאו לעולם האמיתי, שבו לא כל בן אדם בא במטרה לתקוף אתכם. אז אתם דתיים. סווווווו וואט?! צאו מזה. שתחררו. יש לכם אולי ערכים שונים משל חילוניים, אבל כולנו עם אחד, עם ישראל [שבכלל לא מאוחד והנה גם הסבר למה ואיך זה מגיע לקהילה קטנה כמו פורום]. אתם לא יותר טובים ולא פחות טובים מאחרים. זהו. אתם מוזמנים להגיב ואני אשמח להגיב בחזרה. אה ומיהקול, את הזלזול הלועג שלך תשמרי למישהו שיקבל את זה.

mgirl

New member
אממ...

אני לא ממש זוכרת אותך, ולא נראה לי שהייתי בפורום כשאת היית, או שאולי פשוט פספסתי אותך, או שאולי סתם אני לא זוכרת. בכל אופן, אם אמרתי משהו, אני מתנצלת נוראאאאאאא!

אני אסביר לך...

קודם כל רציתי להגיד שאני זוכרת אותך מהמפגש (אם זאת את..) ואת ממאאאאאש קורעת... אבל מה לעשות, כמעט כל החברים בפורום דתיים (חוצממני ומאביב (זה אביב נכון?) אה וגם אחותי קצת..
) אז זה די פוגע כשכותבים בהודעה בעזר"ה וב"ה בשביל להסתלבט עלינו, ואני לא מצפה שתבינו כי אתן לא הכי דתיות ממה שהבנתי אבל אם אומרים לכן שזה לא מצחיק אתן לא אמורות להעלב מזה וישר להחליט שהאנשים כאן סנובים לאללה כי הם לא.. ואני לא מבינה מה מיהקול עשתה לך, לפי מה שאני הבנתי היא הסבירה לך שזה לא כיף לקרוא הודעות שאמורות לרדת על האמונה הדתית של חברי הפורום, וסה"כ כל אחד והאמונה שלו- אז אפחד כאן לא התקיף אותך ואת יכולה להרגע כל ישראל אחים אבל כמו שאת רשמת יחס גורר יחס- היחס המציק והפוגע שלכן גורר את ההתגוננות שלנו וד"א זה נורא כיף ואחלה שאת נכנסת לפורום בשביל לצחוק כי לדעתי זה הוסיף לשרשור של המפגש (אחרי הכל היה כיף לצחוק איתכם במפגש עצמו) אבל יש גבול... בכלופן אם פגעתי בך מקודם אז אני ממש מצטערת, ואם נפגעת מתוכן ההודעה- סליחה
אה ובוקר טוב לכולם!

r3fl3ct10n

New member
סתם שתדעי...

נכנסתי אתמול לפורום שלכם ובדקתי אם אתם הזכרתם אותנו אבל-שום מילה!!! נעלבתי עד עמקי נשמתי ובסוף לא הוספתי אפילו הודעה אחת לשירשור שלכם... חוצמיזה-תודה על ההוספה להוואי ולזמרה...

אני בכלל לא רשמתי..

מה היה במפגש.. אני רשמתי דעתי על כל אחד מחברי הפורום. לא כתבתי "יומן מסע" חוצמזה שאתם נבהלתם ממני :| יו ואתם ייבשנים!!!!!!! חוץ מליאור, אפ'חד לא הגיב לחירפון שלי :| חוצמזה, ששמו תמונה שלכם ברקע אז הזכרתי את זה

אה! זוכרים אותי!

כבודדדדדדדד
תודה
[על הקורעת] עכשיו, אני לא יודעת, אולי יש לכם בעיות קריאה או משהו, אבל אני לא רשמתי שום בס"ד או ב"ה וכו' וכו'. אפילו פעם אחת!! אני לא הזכרתי את זה. אז נכון חברות שלי צחקו על זה, אבל מצחוק ועד לזלזול יש מרחק רב. אני ציפיתי לתגובות קצת הומוריסטיות אבל לא קיבלתי ובמקום זה נוצר כאן ויכוח. אז לי אין בעיה עם ויכוחים, אבל לא כשזה מגיע ממקור של זלזול. והביקורת שהעברתי למעלה, היא מההסבר שליאור נתן לי ומההתקפות שלכם כשנכנסתי וכתבתי הודעה שעיקרה ציניות. אני שמחה שזה הוסיף לכם

אנחנו גם

לוקחים הכל בצחוק, אבל רשמתי כבר שיש גבול, ונכון שזאת לא את שרשמת ב"ה וכו' (איך אני אוהבת והגיד את זה- וכו'
) אבל בכ"ז אלה החברות שלך ועדיין זה לא כיף להכנס לפורום ולראות הודעות כאלה...

אז אם..

חברות שלי הגיבו כך, תעירו להם. למה להסתכל על מה שהיה כעל מעין שרשור שבא להרוס ולפגוע? כי זאת ממש לא הייתה המטרה, אם וכשקראת את ההודעה המרכזית שלי. אבל עזבי. אני מתנצלת בשם חברותיי. אבל בשמי אין לי מה להתנצל. לא מתחרטת על מילה שאמרת או על הדרך שהתבטאתי.

את צודקת

אין לך על מה להתנצל, והתגובה שלי אלייך הייתה רק להסביר לך למה נפגענו ולא יותר מזה. השרשור של המפגש והקטע שנכנסתם לנו לשרשור היה ממש מצחיק ואני שמחה שבאתם להגיב אצלנו ולעשות לנו שמח (יערית?..) כמו שהיה במפגש- ורק ההערות הקטנטנות של החברות שלך די הרסו, אבל סה"כ היה נחמד מאוד!

מה אני רוצה??

וילה בקיסריה זה מה שאני רוצה!! (אמממ תוציאו את זה ממני.......) חוצמזה, אני לא רוצה ממך הרבה, אבל באמת היה לך קטע קורע מה שהיה עם המצלמות (את מצלמת.... שניה עוד פעם!.... לא דקה יש עוד אחד!.... וזה לא נגמר!! נראה לי שהיו יותר מצלמות מאנשים
)

רגע לא. יש לי שאלה.

זה היה מצחיק באיזו צריך: א. מעלה חיוך ב. מעלה חיוך+גיחוך ג. מעלה צחוק (?) חחחחח נו כאילו צחקת או משו. ד. נקרעת על הרצפה מרוב צחוק והיו צריכים להביא לך חוט ומחט כי לא יכלת לקום. ?

tamarhp

New member
אוקיי

הבנתי על מה את מדברת. אני מתנצלת בשם כולם (כבר סיכמתי שאני הדוברת פה של כמה אנשים.. לא?) ממני, זו שהיתה צריכה לקום ב8.

למעלה