קצת ביקורת..

היי!!!!!!

את נבהלת ממני חבל"זיה.. אני מקווה שישנת בלילה
סתם בצחוק. למה את מתנצלת?

mayakol

New member
טוב במבה, הנה תגובתי...

נתחיל מזה שכבר אתמול כתבתי לך הודעת תגובה ארוכה באמצע הלילה, והיא נמחקה, וכבר לא היה לי כוח ביד כדי להקליד שוב... אז הנה אני יושבת עכשיו ומגיבה לך. האמת? אני לא כל כך מבינה איך נכנסתי לכל העניין הזה, ולמה הייתי צריכה את זה. אבל אני אגיב לך בכל זאת. אני חושבת שלקחת הרבהההה יותר מידי קשה את מה שכתבתי לך, ובאמת שלא התכוונתי לפגוע בך או בחברי הפורום שלכם... המטרה שלי היתה לנסות להסביר. אם כתבתי שם משהו שהתפרש כפוגע, איתך הסליחה. אז לא ממש הבנתי באילו "האשמות חסרות בסיס" כמו שקראת לזה, הואשמתן את וחברותייך כאן! אני בסה"כ הזהרתי (כמו שנקמת המלפפונים כתבה לך אתמול) את חברי הפורום שיכנסו אם ירצו לקישור שהבאתי, שיש שם כמה נושאים בעיתיים... ראיתי רק משהו אחד כזה, אבל אני מניחה שיש עוד כמה בסגנון. בעייתי, מבחינת הנוער שכותב בפורום הזה או.קיי? לא אמרתי לך להפסיק לכתוב מה שבא לך, לא אמרתי שהפורום שלכם ירוד.... סה"כ ציינתי עובדה לחברי הפורום הזה... לא מבינה למה זה כ"כ הפריע לך. ולא אמרתי שאם חברי הפורום ילכו ויקראו על מה שכתבת... אז הם ילכו לבצע מעשים מסוג זה... אבל יש עניין בין היתר של שמירת העיניים ויש דברים שפשוט לא רצוי לקרוא. הם ילדים גדולים, ויעשו את ההחלטות שלהם בעצמם, אבל אני את שלי אמרתי. מבינה? אני לדוגמא הייתי מעדיפה שיציינו בפני את העובדה הזו... ובאמת שאני כותבת את ההודעה הזו בלי טיפה של כעס, זילזול או משהו מהסוג הזה... והייתי ממשיכה לכתוב לך עוד דברים בהקשר לנושא הדיון הזה, אבל לא הייתי רוצה שבגלל הרושם הראשוני שקיבלת, תפרשי זאת שוב כזילזול שלי בכם, אז נראה לי שאוותר.

טוב יש לי הרבה מה להגיד..

אבל אין בי רצון לנסות לשנות כאן משהו אז אני אגיב על חלק בלבד. לא פגעת בי במה שאמרת, לא הגענו לזה. אבל בהחלט עצבנת. כן, אבל הנימה שבה הזהרת אותם מפני ה"דברים האסורים" שכתובים בפורום שלנו. אני חושבת שחברי הפורום שלכם לא כאלה תמימים ולא מחוברים למציאות שהם לא יודעים מה ב-א-מ-ת הולך במגזר החילוני, ואני לא חושבת שהם יבהלו אם יקראו איזה שרשור שעוסק ב.. לא יודעת מה ראית שם :| אני לא חושבת שיש סיבה כלשהי שדתיים לא יקראו דבר כזה אם זה לא ישפיע עליהם, אבל שיהיה. חוקים שלכם, ערכים שלכם, בלה בלה בלה שלכם. תעשו מה שאתם רק רוצים. חיים שלכם, תחיו אותם איך שאתם רק רוצים. אבל למרות זאת, אני חושבת שאם היה ברצונך רק להזהיר את חברי הפורום שלכם פן יקראו דבר "נוראי" שכזה, היית יכולה לכתוב את זה בשפה קצת יותר יפה שכרגע אני לא זוכרת בדיוק איך התבטאת :| אבל היה משפט שאמר "שמרו על עצמכם". נווווווווו באמת!! כן. באמת כדאי שתוותרי

mayakol

New member
בגלל ה"שימרו על עצמכם"?

המשפט הזה, ובזה אני ממש בטוחה נאמר כשלצידו צורף פרצוף מוציא לשון... כלומר לא התכוונתי אליו כזהההה ברצינות... אבל עדיין, את יותר מתחילה להבין למה התכוונתי, בכך שאמרת שאלו הערכים שלנו... החבר'ה שלנו יודעים מצויין מה הולך במגזר החילוני אבל זה לא קשור. יש אצלכם בשירשורים מילים שלטעמי הן לא יפות וכן שיחה על נושאים שהם לא חלק מההווי שלנו... את לא צריכה לכעוס על כך שכתבתי את זה כי את הרי יודעת שזה נכון... לא אמרתי שהם יבהלו אם יקראו... אבל לפי מה שאנחנו מאמינים, גם לא ראוי לקרוא על נושאים מהסוג הזה... שלטעמך הם בסדר, וזה לגיטימי מבחינתי! אני מכבדת אותך לגמרי! לא פוסלת אותך חלילה או שום דבר בסגנון.

שוב..

אני לאאאאאאא מדברת על זה שהזהרת אותם לא לקרוא!! אני שונאת לחזור על עצמי מיליון פעם. התכוונתי לדרך שבה אמרת את זה..!! כן ואני הבנתי על מה את מדברת. ואני מעדיפה ל-א להיכנס לויכוח שאני יכולה לפתוח בו עכשיו. יום טוב.

mayakol

New member
אז אולי לא הבנת טוב את הנימה שלי?

בכל אופן- אני אחזור על זה שוב- מתנצלת אם כעסת או נפגעת (אה, כבר הבהרת שלא נפגעת) על הצורה שבה דבריי הובנו... לא התכוונתי כלל לזלזל בך או בפורום שלכם... ושיהיה יום טוב גם לך.

mayakol

New member
אחלה

אם אחרי שההתנצלות התקבלה את מעוניינת לנהל דיונים בלי העוינות ההיא שהרגשתי אצלך מקודם (ואני לא מאשימה או משהו כזה, יתכן שזה קרה בגלל ההודעה ההיא שלי שלא הובנה כראוי) אז את בהחלט מוזמנת להישאר כאן...

תודה על ההזמנה.

ת'אמת שחשבתי, אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני לא אעמוד בזה. יש לי דרכים מאוד מסויימות שבהן אני מתבטאת בויכוח, ועדיף שאני אחסוך את מהפורום שלכם. לא נעים לא נעים
..

mayakol

New member
נו, מצויין...

כך בפורום שלנו תוכלי לעבוד על עצמך בעניין הזה, והתחיל לשנות מה שתחשבי לנכון בדרך ההתבטאות שלך... מה רע? רק תרויחי מזה!

אין לי שום בעיה..

עם הדרך שבה אני מתווכחת או עם איך שאני מתבטאת אני לא מתכוונת לשנות בזה ולו דבר אחד אבל אני לא חושבת שהפורום שלכם צריך לראות את זה :| אני אומנם אוהבת את זה.. אבל לא כל אחד יקבל את זה כמו שאני רוצה שיקבלו.

למעלה