קצת באחור אבל................מז"ט!!

אז ככה סיגלוש...

את ההחזרה אני יעבור או באלישע או ברמב"ם, אצל ד"ר קול רופא נהדר, שלמעשה טיפל גם באחותי שנולדה לה שלישיה, הקטע לגבי בית החולים לא ברור בגלל הקופת חולים של האם, היא בכללית(קופ"ח) ושם לא כל כך אוהבים את רמב"ם, ואנחנו ממש רוצים ברמב"ם אבל נראה מה יהיה, לגבי מועד ההחזרה אין לי מושג כי עוד לא התחלנו את הטיפול בום ראשון ה7\4 היא מוזמנת לבית חולים להגיש תטפסים ואז הם עקבעו לנו מועד טיפול עם הרופא, לגבי ילדיי הגדולים- הם יודעים הכל ממש מא´ ועד ת´ והם שמחים ומעודדים וגם בן זוגי אפילו היה בשיחה עם הוודעה, לפני האישור מכיוון שאני ציינתי שאני חייה עם בן זוג שנים רבות ואנו חולקים ילדה, לכן זימנו אותו לשיחה גם לפני החתימה, הוריי יודעים, דודי יודעים, ממש כל משפחתי.... וממש תומכים, ומחזיקים לי אצבעות- כך שסך הכל מבחינת המשפחה יש לי המון תמיכה. וגם אני טיפוס מאוד שמזכיר את מה שתארת- גם אצלי ההגיון והרציונליות שולטים בחיי ואני מאוד מאוד מעשית לגבי כל דבר בחיי כך שאני מאמינה שהכל יעבור ממש חלק מבחינתי, רק רפואית זה לא בידיי אבל אני אופטימית, זהו זה בינתים חג שמח דרדסית

מרב.

New member
סיגל,

נכון שזה בא אצלך טבעי ומעומק הלב, נכון שאת לא עושה שום דבר מיוחד כדי לזכות במחמאות, אלא הכי טבעית שבעולם- דווקא זה הופך אותך לנפלאה כל כך. אנשים לפעמים מהללים ומשבחים דברים שלך עצמך נראים טבעיים ופשוטים כל כך, את לא מתאמצת כדי להיות כזו ולכן לא נראה לך שאת זכאית לכל "דברי ההלל"- אבל- לא רבים האנשים שילכו צעד אחד קדימה לקראת מהפך כזה בחיים של זוג, ותיאור ההריון שלך והכימיה עם הזוג הוא מרגש אמיתי. אז מכל הלב מאחלת הצלחה בסיבוב השני- שיהיה מוצלח כמו הראשון, ופני לך פינה קטנה בלב לכל המחמאות ודברי ההתפעלות שאת שומעת- כי את זכאית לזה... הרבהאושר, מרב

שורצמן

New member
היי מירבי!!!!!!!!!!!!!

הי מירב , בקריאה של ההודעות מאתמול הבנתי שקרה לכם משהו לא נעים...באמירה עדינה, קשה לנחם , ולא ממש יודעים מה להגיד כי כל דבר שרוצים להגיד מתגמד ומאבד את העוצמה. אני יכולה לתאר מה זה להתכונן בראש לשני זאטוטים ולשמוח עם הידיעה, ומאוד קשה לראות פתאום שאחד שרד. תהיי חזקה ותתנחמי .........במשהו קצת ....אולי פחות רציני בידיעה שיהיה לך יותר קל!!!! הזוג שלי הראשון שקיבל תאומים....מה אני אומר לך האמא מרזה מרוב טרטורים:)....אין לה זמן לעצמה...והיא אוכלת תוך כדי עשית אלף ואחד דברים...היא לא זוכרת איך קוראים לה, וכל שעת שינה מבחינתה היא מתנה גדולה, תנסי קצת קצת להתנחם בשבילך בשביל הבית וגם בשבילנו (אגואיסטי אאהה....) אני אוהבת תמיד לקרוא את מה שאת כותבת לאחרים , וגם כמובן את מה שאת כותבת לי......תודה!!!!!!!!!!!!!! (ופיניתי לי פינה למחמאות כמו שאמרת) רק טוב!!!!!!!!!!!!!!!! והמשך קל!!!!!!! סיגל

שורצמן

New member
מרב היי!

יש פה גם מרב וגם מירבי? זו לא אותה אחת? כנראה שטעיתי בהודעה הקודמת שלי אליך וחשבתי שאת מירבי :) אבל זה בכלל לא נורא במחינתי כי אהבתי את מה שכתבת! ואת בטח לא הבנת מה אני רוצה ממך?! אז טעיתי נכון?! אם כן ואם לא , תודה על ההודעה!!!!!!!! יום טוב סיגל

למעלה